Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κυριοι ξεκινησα την παιχνιδαρα πριν 10 περιπου μερες. απο οτι φαινεται σε πρωτη φαση παιζω  soldier.

πως βλεπετε τα stats ? εχω μελλον  ? :D

https://masteroverwatch.com/profile/pc/us/Cian-2807

Τα stats είναι χάλια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις μέλλον! Οι περισσότεροι με χάλια στατς ξεκινάνε, εγώ μπορεί να είχα και χειρότερα από τα δικά σου. Δεν είσαι ακόμα για competitive όμως θα ρίξεις τζάμπα το rank

Δημοσ.

ε καλα εννοειται! QP και arcade μεχρι χθες επαιζα.

για να δουμε σημερα ποσο θα καουμε μπας και μαθουμε τιποτα 

Δημοσ.

Σιχαμενη Blizzard, ειπα και εγω να παιξω τωρα με το event για να κανα skin ανοιξα καμια 20αρια κουτια μονο παιζοντας, εδωσα και 25 ευρω να αγορασω μερικα ακομα ( καλος μ@λ@κας ειμαι) , το μονο που μου εκατσε ηταν τις pharah δυο φορες. Κατα τα αλλα sprays και voice lines. 

• Like 1
Δημοσ.

Το event τελειωσε?Γιατι βλεπω πολυ xp και lootboxes anniversary.Τα skin που επεσαν ειναι lucio,bastion,soldier,zarya.Eφτασα 5300 coins και θα παρω κανα skin γιατι την dva.Παιζω dva και δεν εχει πεσει ενα skin.

Δημοσ.

Εγώ πέτυχα του Genji, Soldier(x3), D.Va, Pharah, Mei, Tracer και Symmetra. Θα άλλαζα σίγουρα αυτό της Pharah για του Lucio αλλα δεν παραπονιέμαι. Άνοιξα καμια 63 συνολικά σε αυτό το event (57 level + 6 από τα arcade).

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πέτυχα του Genji, Soldier(x3), D.Va, Pharah, Mei, Tracer και Symmetra. Θα άλλαζα σίγουρα αυτό της Pharah για του Lucio αλλα δεν παραπονιέμαι. Άνοιξα καμια 63 συνολικά σε αυτό το event (57 level + 6 από τα arcade).

εισαι τυχερος γτ τωρα ξεκινησες να παιζεις και σου κατσανε πολλα, για εμας θελει λιωσιμο να ανοιξουμε τοσα κουτια

Δημοσ.

Σιχαμενη Blizzard, ειπα και εγω να παιξω τωρα με το event για να κανα skin ανοιξα καμια 20αρια κουτια μονο παιζοντας, εδωσα και 25 ευρω να αγορασω μερικα ακομα ( καλος μ@λ@κας ειμαι) , το μονο που μου εκατσε ηταν τις pharah δυο φορες. Κατα τα αλλα sprays και voice lines. 

μα τι φωναζω τοσες μερες, μην αγοραζετε loot boxes μεχρι οι απατεωνες να φτιαξουν το σαπιο microtransactions συστημα τους. τετοια αρπαγη μεσω τζογου ουτε στα καζινο δεν γινονται.

Δημοσ.

μα τι φωναζω τοσες μερες, μην αγοραζετε loot boxes μεχρι οι απατεωνες να φτιαξουν το σαπιο microtransactions συστημα τους. τετοια αρπαγη μεσω τζογου ουτε στα καζινο δεν γινονται.

Γιατί απατεώνες; Δεν είναι απαραίτητα τα lootboxes για να προχωρήσεις το παιχνίδι. Δεν είναι το συνηθισμένο microtransaction όπου boostάρεις κάτι όπως στα mobile games. Θέλω να τα έχω όλα (ένας από τους λόγους που δεν παίζω wow), δεν αισθάνομαι όμως ότι πάει να με εκμεταλλευτεί η blizzard. 

• Like 2
Δημοσ.

Έπεσα 90 πόντους χτες από (1-5) στα 4 games δεν ήταν το party 222. Από την μέση του πρώτου έφαγα tilt και δεν μπορούσα να παίξω. Έλεος να είμαστε season 5 μέση του gold rank και να μιλάμε ακόμα για 222... 5 games έπαιξα και μόνο στο 1 ήμασταν 222!

Το μόνο που με τσατίζει και δεν μπορώ να παίξω σε αυτό το game είναι όταν δεν βλέπω 222.

Ίσως επειδή είχα 75% winrate με έβαλε με το κατακάθι του overwatch

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...