Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον μέχρι το βράδυ. Εγώ μετά που θα σχολάσω θα παίξω να πάρω κάνα level ακόμα και μετά θα αγοράσω τα skin. Μου λείπουν ακόμα mei, tracer, zarya. Και αγόρασα και lootboxes αλλά τίποτα. Μπορώ να πάρω 2 απο αυτά με τους πόντους που έχω μαζέψει.

Δημοσ.

Με ζορι και αφου αγορασα και μερικα πηρα το skin του soldier τελικα, δεν καταλαβαίνω παντως γιατι να εχουν 3k τα legendary event skins χωρις στην ουσια να ειναι κατι παραπάνω. Το θεμα θα πρεπει να ειναι καθαρα κινητρο για να παιξεις στο event και οχι απλα ενα gold sink σε οσους εχουν μαζεψει/ειναι ατυχοι με τα lootboxes.

Τερμα Greedy εχει γινει η blizzard.. 

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω παντως γιατι να εχουν 3k τα legendary event skins χωρις στην ουσια να ειναι κατι παραπάνω.

Στο πρωτο event δεν μπορουσες καν να αγορασεις τα skins και επειδη δεν ειναι χαζοι οι αλλοι για να στα βαλουν τσαμπα τα legendary(μετα ποιος θα αγοραζει lootboxes αν κανουν ''μονο'' 1000),τα βαρεσανε λες και ειναι μαυρη αγορα ενα πραγμα.

Δημοσ.

4700 coins λεει :shock:

πολλά είναι? Εγώ παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ τίποτα πρέπει να δω πόσα έχω (νομίζω αγόρασα ένα skin του rein κάποτε)

με τους περισσότερους μου αρέσει ένα skin που κρατάω.. μετάνιωσα που δεν πήρα το McCree skin από το προηγούμενο (??) event πάντως

solder τον έχω έτσι και δεν τον πειράζω

29394523110_6cafe798ea_b.jpg

Δημοσ.

Εγώ νομίζω με τρολαρει το game, μου έδωσε 3 skin για την φαρα (και το Anniversary)... Τουλάχιστον με το grind αυτές τις μέρες μου έδωσε τουλάχιστον D.Va και Tracer. Αλλα του Lucio τζίφος. Πάντως λίγο half-baked το skin της D.Va, τα μαλλιά της κάνουν clip μέσα στο mech.

Δημοσ.

πολλά είναι? Εγώ παίζει να μην έχω αγοράσει ποτέ τίποτα πρέπει να δω πόσα έχω (νομίζω αγόρασα ένα skin του rein κάποτε)

με τους περισσότερους μου αρέσει ένα skin που κρατάω.. μετάνιωσα που δεν πήρα το McCree skin από το προηγούμενο (??) event πάντως

solder τον έχω έτσι και δεν τον πειράζω

29394523110_6cafe798ea_b.jpg

Αν ο Πατούλης έπαιζε overwatch.....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...