Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει και το Arcade mode που μπορεις να κανεις οτι σου καπνισει.

To qp ειναι main gaming mode.

Σιγουρα πιο χαλαρο απο το comp αλλα οπως και στο comp ετσι και στο qp θα επρεπε να θες να κερδισεις.

Στην τελικη, εαν παιζεις αξιολογα games στο qp, θα χρειαστει να παιξεις/μαθεις heroes που παιζονται στο comp.

Δεν χρειαζεται να tryhardaρεις, αλλα μην παιζεις σαν να εχεις ξεχασει ποιο κουμπακι κανει pew pew.

Μα ολοι οι heroes ειναι viable σε αυτο το game , ειδικα αυτο σε αυτο το meta .Δηλαδη εγω που θελω να παιζω με τον torb σε καθε map σε καθε site θα πρεπει να αλλαξω σε healer ή σε tank για να κερδισω ; Δεν εχω το δικαιωμα να παιξω τον ηρωα που περναω ευχαριστα την ωρα μου.Η πρεπει να παιξω σε arcade mode που απο την εμπειρια μου ειναι ποιο tryhards απο το qp λογω lootboxes.Εδω υπαρχουν ατομα που ειναι one tricks κι εχουν winrates <40% (torb ,sym ή bastion) κι βρισκονται gm . Εγω δηλαδη που τσι την βρίσκω δεν εχω δικαιωμα να παιζω αυτο το game .Τιποτα απο οτι περιεγραψα δεν ειναι bannable απο τη blizard καθως δε κανω throw απλα βαζω πανω απο ολα τη ικανοποιηση μου 

Δημοσ.

Που πήγαινε η καρχια που έκοβε βόλτες μπροστά από Genji???

Πέταγε σε μία Ana που έτρεχε να κρυφτεί στο δωμάτιο απο πίσω μου. Στο τελευταίο slash μου έριξε όμως η δικιά μας Ana nanoboost και μπήκα μέσα και έκανα triple kill γιατί εκεί μέσα ήταν κρυμμένη και μια baby dva.

Μα ολοι οι heroes ειναι viable σε αυτο το game , ειδικα αυτο σε αυτο το meta .Δηλαδη εγω που θελω να παιζω με τον torb σε καθε map σε καθε site θα πρεπει να αλλαξω σε healer ή σε tank για να κερδισω ; Δεν εχω το δικαιωμα να παιξω τον ηρωα που περναω ευχαριστα την ωρα μου.Η πρεπει να παιξω σε arcade mode που απο την εμπειρια μου ειναι ποιο tryhards απο το qp λογω lootboxes.Εδω υπαρχουν ατομα που ειναι one tricks κι εχουν winrates <40% (torb ,sym ή bastion) κι βρισκονται gm . Εγω δηλαδη που τσι την βρίσκω δεν εχω δικαιωμα να παιζω αυτο το game .Τιποτα απο οτι περιεγραψα δεν ειναι bannable απο τη blizard καθως δε κανω throw απλα βαζω πανω απο ολα τη ικανοποιηση μου

Και όμως είναι bannable να μην συνεργάζεσαι και να παίζεις ό,τι γουστάρεις, τουλάχιστον στο competitive.
  • Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο εγραψε ο συμφορουμιτης παραπανω οτι δεν πρεπει να μπαινει καποιος σε ranked αν δεν ειναι σιγουρος για τις δυνατοτητες του(ή αν δεν εχει εμπειρια απο αλλα παιχνιδια προηγουμενως ξερω γω).

Γιατι και το quick play εχει μεσα του το στοιχειο του ανταγωνισμου,μιας και στην ουσια παιζει απεναντι σε αλλους,οτι εν μερη ισχυει αν πατε να παιξετε ενα 2χ2 μπασκετ ή 5χ5 ποδοσφαιρο.

Ναι μεν θα πειτε οτι παιζετε για πλακα και χαβαλε,αλλα αν χανεις συνεχεια θα σε πειραζει και ας μην το παραδεχεσαι.

Επισης δεν νομιζω καποιος να παιζει online παιχνιδια και να θελει να χασει. Το ποσο θα προσπαθησει να κερδισει ναι αλλο θεμα.

Δεν ξερω αν ειδες καθολου το reddit του ow , top post ειναι το ban ενος παιχτη ονοματι dafran ( απο τους καλυτερους hitscan αν οχι ο καλυτερος, ηταν ranked #1 sto comp s4 ) επειδη streamare παιχνιδια που εκανε επιτηδες throw για να trollarei .Οποτε τουλαχιστον ενας υπαρχει 

Πέταγε σε μία Ana που έτρεχε να κρυφτεί στο δωμάτιο απο πίσω μου. Στο τελευταίο slash μου έριξε όμως η δικιά μας Ana nanoboost και μπήκα μέσα και έκανα triple kill γιατί εκεί μέσα ήταν κρυμμένη και μια baby dva.

Και όμως είναι bannable να μην συνεργάζεσαι και να παίζεις ό,τι γουστάρεις, τουλάχιστον στο competitive.

Εγω μιλαω για qp. Αλλα και στο competitive δεν νομιζω να εχει φαει κανεις ban λογω one trick , παντως η blizzard εχει ανακοινωσει οτι θα υπαρχουν αλλαγες στην αντιμετώπιση των leavers η throwers απο το s5  

Δημοσ.

εγω που θελω να παιζω με τον torb σε καθε map σε καθε site θα πρεπει να αλλαξω σε healer ή σε tank για να κερδισω ;

Εχεις δικαιωμα να παιξεις οποιο ηρωα γουσταρεις(οπως το γραφεις και εσυ)εννοειται και φυσικα και σε ολα τα maps αν θελεις.

Δεν εχεις ομως(και εσυ και οποιος αλλος γραφει αναλογα σχολια)να κραζεις και να κατακρινεις το quick play αν εισαι αυτης της νοοτροπιας. Γιατι οπως εσυ εχεις δικαιωμα να παιζεις πχ tobjorn σε καθε χαρτη,ετσι εχει και ο αλλος πχ συμφορουμιτης να παιζει widow,εγω να παιζω hanzo,ο Silverage να παιζει Sombra και ο Alex junkrat(τυχαια παραδειγματα).

Ε μετα ας μπουμε στο forum να γραψουμε γιατι στην ομαδα μας δεν υπηρχε εστω ενα tank ή εστω ενα support.

εγω προσωπικα δεν εμαθα τιποτα στο qp κι τωρα οταν παιζω δεν γινεται σχεδον τιποτα σωστα .

Βεβαια εγω εκανα placement σε low gold κι ουτε εκει αξιζα , επεσα σχεδον μεχρι bronze μεχρι να καταλαβω τι επαιζα .Αλλα αμα επαιζα qp μεχρι πχ lvl 100 δεν θα μαθαινα τιποτα  

Να το πω πιο απλα δεν φταιει το quick play μετα αν υπαρχει τετοια νοοτροπια,οπως εγραψες και εσυ ο ιδιος λιγα post πιο πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Μα ολοι οι heroes ειναι viable σε αυτο το game , ειδικα αυτο σε αυτο το meta .Δηλαδη εγω που θελω να παιζω με τον torb σε καθε map σε καθε site θα πρεπει να αλλαξω σε healer ή σε tank για να κερδισω ; Δεν εχω το δικαιωμα να παιξω τον ηρωα που περναω ευχαριστα την ωρα μου.Η πρεπει να παιξω σε arcade mode που απο την εμπειρια μου ειναι ποιο tryhards απο το qp λογω lootboxes.Εδω υπαρχουν ατομα που ειναι one tricks κι εχουν winrates <40% (torb ,sym ή bastion) κι βρισκονται gm . Εγω δηλαδη που τσι την βρίσκω δεν εχω δικαιωμα να παιζω αυτο το game .Τιποτα απο οτι περιεγραψα δεν ειναι bannable απο τη blizard καθως δε κανω throw απλα βαζω πανω απο ολα τη ικανοποιηση μου 

Ολοι οι heroes ειναι available, οχι viable...

Παρε torb σε καθε map στο comp αντι στο qp και πες μου ποσο πολυ θα το διασκεδασεις.

Ή να το θεσω αλλιως, γιατι το εχω και απορια: Εαν παρεις torb χωρις support/tank με 2 zniperz -οπως επιβαλλεται- , το μονο που θα κανεις θα ειναι να spawnαρεις και να πεθαινεις. Που ειναι η χαρα ή πως θα μαθεις να παιζεις [insert hero name] εαν ψοφας συνεχεια απο trololo team?

Η δικη μου λογικη λεει: Nαι, να παιξεις αυτο που θες να βελτιωσεις, ΟΤΑΝ υπαρχει δυνατοτητα απο το υπολοιπo team comp.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειδες καθολου το reddit του ow

Οχι δεν ασχολουμαι καθολου με το reddit γενικα.

like για το παραπανω και μονο.

Δημοσ.

Εχεις δικαιωμα να παιξεις οποιο ηρωα γουσταρεις(οπως το γραφεις και εσυ)εννοειται και φυσικα και σε ολα τα maps αν θελεις.

Δεν εχεις ομως(και εσυ και οποιος αλλος γραφει αναλογα σχολια)να κραζεις και να κατακρινεις το quick play αν εισαι αυτης της νοοτροπιας. Γιατι οπως εσυ εχεις δικαιωμα να παιζεις πχ tobjorn σε καθε χαρτη,ετσι εχει και ο αλλος πχ συμφορουμιτης να παιζει widow,εγω να παιζω hanzo,ο Silverage να παιζει Sombra και ο Alex junkrat(τυχαια παραδειγματα).

Ε μετα ας μπουμε στο forum να γραψουμε γιατι στην ομαδα μας δεν υπηρχε εστω ενα tank ή εστω ενα support.

Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες. Για αυτο λεω οτι επειδη η πλειοψηφια θα θελει να παιξει τον δικο του ηρωα χωρις να κοιταει comps δεν αξιζει να χαραμιζεις το χρονο σου σε qp.Πχ παιζεις qp κι θεριζεις σαν winston ,Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μπεις comp κι να δυσκολευτεις απιστευτα υποθετοντας οτι σε τοποθετει απο plat κι πανω 

Τοτε πως γινεται να υπαρχουν one tricks torbs κι symmetra στο gm , επισης καθε hero αυτην την στιγμη ειναι viable σε ενα map η σε ενα point δεν υπαρχει hero που δεν ειναι χρησιμος σε κανενα map .μεχρι κι ο reaper ειναι viable σε μερικα koth η πχ second point volskaya

Δημοσ.

Για αυτο λεω οτι επειδη η πλειοψηφια θα θελει να παιξει τον δικο του ηρωα χωρις να κοιταει comps δεν αξιζει να χαραμιζεις το χρονο σου σε qp.

Το παραπανω παλι απο που προκυπτει?Ποιος ειπε οτι η πλειοψηφια κοιταει χωρις συνθεσεις?Δηλαδη σε οτι παιχνιδια παιζετε σε Qp ειναι ολα χωρις support και tank?

Εγω ανεφερα παραπανω οτι δεν γινεται να εχεις απο τον αλλο απαιτηση να συμβιβαστει οταν ουτε εσυ εισαι σε θεση να το κανεις αυτο.

Τελος αν ο καθενας εκανε οτι ηθελε στο quick play τοτε τα ποσοστα νικων σχεδον σε ολους θα ηταν κατω απο 45% μην πω και 40%.

Δημοσ.

Το παραπανω παλι απο που προκυπτει?Ποιος ειπε οτι η πλειοψηφια κοιταει χωρις συνθεσεις?Δηλαδη σε οτι παιχνιδια παιζετε σε Qp ειναι ολα χωρις support και tank?

Εγω ανεφερα παραπανω οτι δεν γινεται να εχεις απο τον αλλο απαιτηση να συμβιβαστει οταν ουτε εσυ εισαι σε θεση να το κανεις αυτο.

Τελος αν ο καθενας εκανε οτι ηθελε στο quick play τοτε τα ποσοστα νικων σχεδον σε ολους θα ηταν κατω απο 45% μην πω και 40%.

Qp in a nutshell . Insta pick hanzo genji widow , μερικοι παιζουν symmetra η torb ,πετυχαινεις που κι που mercy mains , καλους παιχτες που προσπαθουν να κερδισουν να παιζουν συχνα ανα κι εναν που παει τανκ . Αμα τυχεις game που κανεις δεν παιρνει healer

τοτε ο τανκ η γινεται hog μετα τις πρωτες σφαλιαρες η παει dps 

Τελος κατι αλλο που θελω να τονισω ειναι οτι το Qp σου μαθαινει κι ενα πολυ σημαντικο ελλατωμα που ειναι το feeding . Πεθανεις πρωτος , κι τι εγινε ; θα περιμενεις 6 δευτερολεπτα κι μετα θα γυρίσεις στο choke χωρις να γινει τιποτα σπουδαιο απλα ανταλλαγη kills  κι ulti charge οποτε ο παιχτης που παιζει qp δεν καταλαβαινει οτι μολις εκανε το χειροτερο λαθος κι σε περιπτωση που επαιζε comp υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχανε το point 

Δημοσ.

Τελος κατι αλλο που θελω να τονισω ειναι οτι το Qp σου μαθαινει κι ενα πολυ σημαντικο ελλατωμα που ειναι το feeding . Πεθανεις πρωτος , κι τι εγινε ; θα περιμενεις 6 δευτερολεπτα κι μετα θα γυρίσεις στο choke χωρις να γινει τιποτα σπουδαιο απλα ανταλλαγη kills  κι ulti charge οποτε ο παιχτης που παιζει qp δεν καταλαβαινει οτι μολις εκανε το χειροτερο λαθος κι σε περιπτωση που επαιζε comp υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχανε το point 

Ναι τους βλεπω και σε ranked(platinum)πως ψοφανε λιγο πριν τελειωσει ο χρονος και οι αλλοι χωνονται και κερδιζουν,το quick play μας πειραξε....

Το εχω ξαναπει και εγω και εχει γραφτει και απο τους υπολοιπους οτι απο ενα σημειο και μετα που εχεις κλεισει ενα χ αριθμο ωρων(πχ 50-60-70)εχουν βγει τα οποια συμπερασματα για το τι ρολο βαραει ο αλλος στο παιχνιδι.

Η παιζει μονο για τα lootboxes και τα skins,ή παιζει γιατι του αρεσει το παιχνιδι και θελει να γινει καλυτερος.

Δημοσ.

Τοτε πως γινεται να υπαρχουν one tricks torbs κι symmetra στο gm , επισης καθε hero αυτην την στιγμη ειναι viable σε ενα map η σε ενα point δεν υπαρχει hero που δεν ειναι χρησιμος σε κανενα map .μεχρι κι ο reaper ειναι viable σε μερικα koth η πχ second point volskaya

Εκμεταλεύονται τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζει το SR που σου δίνει το παιχνίδι μετά απο κάθε ματσάκι. Το σύστημα δεν κοιτάει πόσο καλά έπαιξες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε συγκρίνει με άλλους που παίζουν το ίδιο ήρωα στο ίδιο SR και αν είσαι καλύτερος απο το Μ.Ο. κερδίζεις πολλούς πόντους και χάνεις λίγους. Επειδή λοιπόν δεν παίζει σχεδόν κανένας torbjorn σε grandmaster rank κερδίζουν πιο πολλούς πόντους απ'ότι χάνουνε και σιγά σιγά ανεβαίνουν ακόμα και με 40% winrate.

Δημοσ.

ποιος ειναι να παιξουμε σε ομαδα; ξεκινησε το double exp απο σημερα το πρωι. με ομαδα που επαιξα κανα μισαωρο, με 4 παιχνιδια ανεβαινεις λεβελ.

Δημοσ.

Τα profile του καθενος  εχουν αναφερθει στο παρον θεμα και σε προηγουμενες σελιδες που λεγαμε για τα περι win rate του καθενος σε qp ή ranked αναλογα το ρολο. Τωρα βεβαια αν ο αλλος δεν θελει με το ζορι δουλεια δεν γινεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...