Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και; ειναι περισσοτερο fun. o φιλος ειπε οτι θελει να παρει μια πρωτη γευση. ας μην ξεκινησει με τον υπνο την Mercy, η την Ana που ειναι πιο απαιτητικη σε skill.

μιλησε ο "προ"..  :rolleyes:

^^ To τελευταιο πραγμα που ειμαι.

Το θεμα ειναι οτι, προτεινες σε εναν φρεσκο παικτη, αυτα που πιστευεις εσυ οτι θα του αρεσουν με βαση την εμπειρια σου σε tiers που δεν ευχαριστιεται κανεις τιποτα και ειδικα εσυ.

Αφαιρεσες την Ana και την Mercy, τους 2 δυνατοτερους burst healers που ειναι και top tier (η Αna σιγουρα), επειδη θεωρεις οτι ειναι dull ή hard. 

Επισης, προτεινες να μην ασχοληθει με τον Rein που ειναι core tank σε ολα τα Tiers, επειδη χρειαζεται ενα support απο πισω του μιας και apparently στα games που παιζεις, δεν εχεις δει healer για καιρο.

Αρα ας μαθει ολους τους self healing/sustain heroes, μπας και κερδισει κανα game στο most team based fps-ish game που υπαρχει atm.

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θες να παιξει ο φιλος Rein σε low rank? be my guest then. να μας πει ομως ποσο γρηγορα θα κανει switch, οταν καταλαβει οτι ειναι target practice αφου ο healer του τα ξυνει.

ομως με Road/Zarya μπορει να ανταπεξελθει και μονος του χωρις να βασιζεται στους αλλους, και να εχει και λιγο fun χωρις να κανει μονιμα την ασπιδα για τους αλλους. τουλαχιστον για αρχη. 

οταν παει top tier, ας παει να μαθει Ana οταν θα εχει σημασια τοτε. εγω προσωπικα επαιζα παλια μονο Ana ως healer, αλλα πλεον εχω σταματησει, γιατι δεν υπαρχει νοημα να κυνηγας για να χηλαρεις τα αχρηστα ζωα της ομαδας σου.

Lucio, heal στο αυτοματο, και fun με το να τους πετας απο τους γκρεμους/να κανεις contest.

ακριβως, στο most team based game. αλλα δεν υπαρχουν ομαδες στο low tier, μονο τσιρκα. ας παρει Ana να τους κανει solo carry, θα ανεβει σε χρονο dt.

επισης, αυτα δεν τα λεω μονος μου. τα ιδια μου εχουν πει και στο OW forum, αυτες τις επιλογες που ειχαν προτεινει για καποιον που ξεκιναει/θελει να ανεβει. αλλα ενταξει, εσυ ο "προ" εχεις διαφορετικη αποψη. σεβαστη αλλα δεν σημαινει ομως οτι ειναι και απολυτη.

Overwatch/Ducktales crossover confirmed.  :-D

(ο ηθοποιος που κανει τον Flintheart Glomgold, ειναι ο voice actor του Reaper απο το Overwatch.)

Δημοσ.

Παιδες μιας και το πηρα τωρα με την προσφορα και λογω χρονου δεν εχω παιξει πολυ και χω δει κυριως fps heroes, μπορειτε να πειτε απο tanks και support ποιοι ειναι καλυτεροι να αρχισω να παιρνω μια μυρωδια και απο δαυτους

Rule no.1:

Ψαξε συμβουλές απο καποιον που έχει ιδέα και οχι σκαλωμένους στον πάτο του βαρελιού απο το launch του game.

Θα αυξησεις κατακορυφα τις πιθανότητες σου να μην διαβάζεις  ανυποστατες αρλούμπες.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες μιας και το πηρα τωρα με την προσφορα και λογω χρονου δεν εχω παιξει πολυ και χω δει κυριως fps heroes, μπορειτε να πειτε απο tanks και support ποιοι ειναι καλυτεροι να αρχισω να παιρνω μια μυρωδια και απο δαυτους

το ωραίο με το overwatch ως moba fps είναι ότι ο κάθε ήρωας έχει αρκετά διαφορετικό playstyle ακόμα και αν ανήκει στην ίδια κατηγορία (οι διάφοροι τανκ και support ήρωες είναι διαφορετικοί μεταξύ τους).

Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει 3-4 ήρωες από το παιχνίδι που του κάνουν "κλικ" για προσωπικούς λόγους. 

Εγώ πχ αν και μπορεί να τα πάω πολύ καλά με Reinhardt και Winston, δεν θέλω να τους παίζω γιατί έχω κόλλημα όταν παίζω fps να κάνω aim και shoot, θα παίξω auto aim όταν παπουδιάσω σε 15-20 χρόνια, ενώ συχαίνομαι το sniping και δεν θα επενδύσω χρόνο σε hanzo και widow κτλ 

Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να δοκιμάσεις όλους τους χαρακτήρες, θα σου πάρει κάνα 2 μέρες και θα σου κάνουν κλικ 3-4 χαρακτήρες στους οποίους θα επικεντρωθείς. Το μετα και τα tiers κτλ άστα για όταν φτάσεις diamond. 

Δεν έχει καλύτερους και χειρότερους το παιχνίδι με την έννοια που το λες εφόσον μιλάμε για ranks κάτω από diamond. Έχει όμως heroes που έχουν πολύ υψηλότερο skill cap από τους άλλους και αυτοί είναι: Tracer, Gengji, Windomaker, Sombra. Ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσεις με ευκολότερους heroes για να μπορείς να είσαι πιο κοντά στην maximum απόδοση. Το ψηλότερο skill cap είναι δίκοπο μαχαίρι, σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και skill για να φέρεις το ίδιο αποτέλεσμα που θα φέρει ένας άλλος ήρωας, αλλά οι χαρακτήρες αυτοί είναι πολύ πιο rewarding για highly skilled players.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως αυτό που έλεγα για το ποσο δύσκολο μηχανικά το παιχνίδι ισχύει, δεν το λες απαιτητικό fps. Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις τι πρέπει να κανεις στο game, τώρα πχ που με βάζει με plat και diamond στο qp (και κάποιες σπάνιες φορες master) βλέπω ότι την Ult της D.Va 9/10 φορες θα αντιδράσουν σωστά και θα κρυφτούν πίσω απ' οτιδήποτε και δεν θα πεθάνουν 4 μαζί όπως γινόταν πιο πριν, άρα από εκεί που το χρησιμοποιούσα σαν multikill device τώρα κάνω απλά zone τα σημεία που χρειάζεται η ομάδα μου ανάλογα με το τι κάνουμε. Το teamwork όσο ανεβαίνεις σε mmr είναι πιο σημαντικό απ' ότι βλέπω. Ψιλοκαίγομαι να αρχίσω ranked αλλα αφού έχει η σεζόν ακόμα, καλύτερα να μάθω όσα μπορώ ακόμα από qp και μετά να μπω. Το άλλο το χαζό είναι που πεθαίνει η ομάδα σταδιακά και μετά πάει ένας ένας, πρέπει να σπαμαρεις "group up" για να μην το κάνουν τελείως throw.

• Like 1
Δημοσ.

Spartan oσο καλυτερο mmr εχεις στο qm τοσο ψηλοτεραα θα μπεις στο ρανκ, οποτε καλυτερα να περιμενεις οπως σου ειπα και να το μαθεις καλυτερα και θα εχεις και καλυτερη εμπειρια παρα αν μπεις χαμηλα που ο καθενας κανει οτι να ναι

Δημοσ.

Πάντως αυτό που έλεγα για το ποσο δύσκολο μηχανικά το παιχνίδι ισχύει, δεν το λες απαιτητικό fps. Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις τι πρέπει να κανεις στο game, τώρα πχ που με βάζει με plat και diamond στο qp (και κάποιες σπάνιες φορες master) βλέπω ότι την Ult της D.Va 9/10 φορες θα αντιδράσουν σωστά και θα κρυφτούν πίσω απ' οτιδήποτε και δεν θα πεθάνουν 4 μαζί όπως γινόταν πιο πριν, άρα από εκεί που το χρησιμοποιούσα σαν multikill device τώρα κάνω απλά zone τα σημεία που χρειάζεται η ομάδα μου ανάλογα με το τι κάνουμε. Το teamwork όσο ανεβαίνεις σε mmr είναι πιο σημαντικό απ' ότι βλέπω. Ψιλοκαίγομαι να αρχίσω ranked αλλα αφού έχει η σεζόν ακόμα, καλύτερα να μάθω όσα μπορώ ακόμα από qp και μετά να μπω. Το άλλο το χαζό είναι που πεθαίνει η ομάδα σταδιακά και μετά πάει ένας ένας, πρέπει να σπαμαρεις "group up" για να μην το κάνουν τελείως throw.

Αρρωσταίνω και βρίζω σα να μην υπάρχει αύριο όταν το βλέπω αυτό. Είναι ζώα κάποιοι ΖΩΑ. Στα πρόθυρα να σπάσω το dualshock είμαι από το σπαμινγκ του γκρουπ απ. Εκεί θέλει μικρόφωνο αλλά από τους 6 ζήτημα να μπουν οι 3.

Δημοσ.

Αποψη μου παντως ειναι να αρχισεις comp , εγω προσωπικα δεν εμαθα τιποτα στο qp κι τωρα οταν παιζω δεν γινεται σχεδον τιποτα σωστα . Βεβαια εγω εκανα placement σε low gold κι ουτε εκει αξιζα , επεσα σχεδον μεχρι bronze μεχρι να καταλαβω τι επαιζα κι μετα ιδρωσα αρκετα μεχρι να ανεβω .Αλλα αμα επαιζα qp μεχρι πχ lvl 100 δεν θα μαθαινα τιποτα  

• Like 3
Δημοσ.

Το quick play δεν κάνει για να μάθεις να παίζεις σωστά είναι η αλήθεια. Πρώτα απ'όλα δεν παίζει σχδόν ποτέ να φτιαχτεί ισορροπημένο team και επιπλέον σε κάθε ματσάκι σχεδόν σκάνε κάτι pro genji και tracer με 4000+ sr και σου πρίζουν τις μπάλες.

Είχα αρχίσει και πίστευα οτι είμαι εντελώς άχρηστος γιατί πέθαινα συνέχεια αλλά χωρίς heal δεν γίνεται να παίξεις.

Στο competitive μπορείς να φτιάξεις και καμιά στρατηγική. Π.χ. προχθες στο oasis ήμουν με zarya και με τρώνε ενώ είχα ulti. Κατευθείαν λέω στην mercy και με κάνει solo ress, το πετάω, κάναμε team kill και κερδίσαμε το ματσάκι.

θες να παιξει ο φιλος Rein σε low rank? be my guest then. να μας πει ομως ποσο γρηγορα θα κανει switch, οταν καταλαβει οτι ειναι target practice αφου ο healer του τα ξυνει.

ομως με Road/Zarya μπορει να ανταπεξελθει και μονος του χωρις να βασιζεται στους αλλους, και να εχει και λιγο fun χωρις να κανει μονιμα την ασπιδα για τους αλλους. τουλαχιστον για αρχη.

οταν παει top tier, ας παει να μαθει Ana οταν θα εχει σημασια τοτε. εγω προσωπικα επαιζα παλια μονο Ana ως healer, αλλα πλεον εχω σταματησει, γιατι δεν υπαρχει νοημα να κυνηγας για να χηλαρεις τα αχρηστα ζωα της ομαδας σου.

Lucio, heal στο αυτοματο, και fun με το να τους πετας απο τους γκρεμους/να κανεις contest.

ακριβως, στο most team based game. αλλα δεν υπαρχουν ομαδες στο low tier, μονο τσιρκα. ας παρει Ana να τους κανει solo carry, θα ανεβει σε χρονο dt.

επισης, αυτα δεν τα λεω μονος μου. τα ιδια μου εχουν πει και στο OW forum, αυτες τις επιλογες που ειχαν προτεινει για καποιον που ξεκιναει/θελει να ανεβει. αλλα ενταξει, εσυ ο "προ" εχεις διαφορετικη αποψη. σεβαστη αλλα δεν σημαινει ομως οτι ειναι και απολυτη.

Overwatch/Ducktales crossover confirmed. :-D

Link.png Site: DuckTales exclusive: Meet the new faces of Duckburg!

(ο ηθοποιος που κανει τον Flintheart Glomgold, ειναι ο voice actor του Reaper απο το Overwatch.)

Γιατί low rank; Μπορεί να τον βγάλει gold/platinum μετά τα placement. Δεν ξεκινάνε όλοι απο bronze.

Δημοσ.

Εχει κανα θεμα τελευταια με hit reg?Εκανα ulti με genji 3-4 μαχαιριες σε hanjo και δεν ψοφησε.Το βλεπω και στα shot τωρα τελευταια.

Δημοσ.

SoloQ σαφως βλεπεις οτι ναναι comps και mentality cause "it's qp, chill" αλλα με 3-4 ατομα ειναι διαφορετικα τα πραγματα κατ'εμε.
Με διαφορες παρεες εχουμε καψει ωρες και ωρες στο qp με αρκετα καλα matches, άξια του comp.

Δημοσ.

Εχει κανα θεμα τελευταια με hit reg?Εκανα ulti με genji 3-4 μαχαιριες σε hanjo και δεν ψοφησε.Το βλεπω και στα shot τωρα τελευταια.

Ναι τώρα τελευταία έχει θέμα. Χθες με τον genji πέρασε μπροστά μου μια mercy και ενώ τις έριξα 2-3 slash με το σπαθί δεν της έκανα καθόλου damage.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τώρα τελευταία έχει θέμα. Χθες με τον genji πέρασε μπροστά μου μια mercy και ενώ τις έριξα 2-3 slash με το σπαθί δεν της έκανα καθόλου damage.

Που πήγαινε η καρχια που έκοβε βόλτες μπροστά από Genji??? 

Δημοσ.

Αποψη μου παντως ειναι να αρχισεις comp , εγω προσωπικα δεν εμαθα τιποτα στο qp

Οταν λες δεν εμαθες τιποτα ολοι afk καθοσασταν?

Το διαβασα αρκετα στο θεμα αυτο και πραγματικα απορω τι εννοει ο καθενας.

Δεν μαθατε δηλαδη τις πιστες πως ειναι,που ειναι τα medkits(ασχετως αν ελαχιστοι τα χρησιμοποιουν),τα modes και δεν δοκιμασατε χαρακτηρες χωρις το αγχος του ranked?

Εγω και στο θεμα εδω διαβαζα οτι με support δεν ανεβαινεις ή οτι το mmr πεφτει στα ταρταρα αν παιζεις support αλλα στην πραξη τα αντιθετα ειδα.

Αρα μαλλον(λεω εγω τωρα)μαλλον το προβλημα ειναι αλλου και οχι στο να ριχνουμε συνεχεια ευθυνες δεξια και αριστερα?

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά τα ίδια μου λέγανε και στο league άσχετα αν έπαιζα με diamond και master στα normal, τσούπ πήγα ranked, Diamond 4 σε 80 games :P

Η μονη διαφορα αν έχει σωστό mmr (matchmaking rating) το game είναι ότι πέφτεις σε άτομα που κάνουν tryhard πιο συχνά στα ranked απ' ότι στα normal, αλλα το skill level δεν πέφτει από γκρεμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...