Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και λίγα την λέει, μου σπάει τα νεύρα (ακόμα και αν είμαι θεωρητικό counter pick με τον soldier) :devil:

Είδα έναν στο απέναντι team με όνομα "FCKPHARAH", prefer this player κατευθείαν.

• Like 2
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιοι ειναι αχρηστοι δηλαδη? δε νομιζω κανενας ηρωας να ειναι αχρηστος αναλογα και την ομαδα φυσικα. καποιοι εχουν γινει λιγοτερο δυνατοι απ οτι ηταν στην αρχη η περισσοτερο δυνατοι, αλλα μιλαμε για 5% + - και οχι περισσοτερρο. Ενω το balancing για μενα ηταν ιδανικο, νομιζω πως το nerf στον hog ειναι πολυ μεγαλο, και την γεροντοκορη την αφηνουν να θεριζει σε gold / plat

μπα κανεις..

1mZMWrk8zxT.jpg

1mZetPcZHPN.png

Δημοσ.

δηλαδη κατσε λιγο, μου δειχνεις picks @pro-toyrneys και το συγκρινεις με το solo-queue? καμια σχεση με solo-queue που ο καθενας παιζει αυτο που μπορει καλυτερα η του αρεσει, ενω στα προ υπαρχουν συγκεκριμενα comps που τα δουλευουν ομαδικα

tier 3  anna?  oyte καν 

επισης, ο γουινς σε solo queue στο ρανκ που παιζω εγω 90% ειναι τραγικος, καθως απαιτει communication, οι περισσοτεροι πηδανε και οτι τυχει, εννοειται αυτο δεν ισχυει στο 3,5k+

• Like 2
Δημοσ.

για e-sports moba game δεν μιλαμε; αν υπαρχει τετοια ανισοτητα στο competitive κομματι, δεν μπορεις να ισχυριστεις οτι γινεται καλη δουλεια με το balancing.

αυτη η κατασταση υπαρχει κια στα αλλα ανταγωνιστικα MOBA, LOL,DOTA2,HOTS,κτλ? στο LOL, με τους ιδιους 10 ηρωες παιζουν ολα αυτα τα χρονια στα τουρνουα; δεν ξερω, ρωταω.

εδω ενα καινουργιο τανκ βγαλανε και ειναι πιο squishy απο τους squishy ηρωες. ειναι δυνατον;

Δημοσ.

To meta δεν χρειαζεται στο χαμηλο ελο που και παιζω, δεν ειμαι gm οποτε δεν με ενδιαφερει κ ολας. Aνισοτητα υπαρχει στο λολ που εχει 100+ chars + items που παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο, και εκει συνηθως εχουμε μεγαλες αλλαγες, οχι τοσο στο κιτ των χαρακτηρων αλλα στα αντικειμενα, οποτε overall εχει και αντικτυπο στον χαρακτηρα. Νομιζω καπως ετσι παει αλλα εχω να παιξω λολ αρκετα χρονια οποτε μπορει να μαι λαθος. Στο hots δεν υπαρχει μετα, παρα ενα υποθετικο τιερ 1 με πολυ δυνατους ηρωες που εχουν 50%+ win percent. 

Η orissa ειναι παρα πολυ δυνατη αλλα σε συγκεκριμενες ομαδες, σε defence ειναι τερμα οp αρκει να ξερεις πως θα παιξεις, σε payload οχι τοσο, εμενα προσωπικα δε μου αρεσει εκει. 

Tο balancing για μενα ειναι σε πολυ καλο σημειο, κανενας δε φαινεται να ναι αρκετα πισω, ολοι ειναι χρησιμοι γενικα. 

Δημοσ.

δεν διαφωνω για το low elo, αλλα προσεξε, εφοσων ο περισσοτερος κοσμος παιζει εκει και ειναι ευχαριστημενος, δεν υπαρχει λογος να γινεται balancing αφου η κατασταση εχει σταθεροποιηθει. παρολαυτα ομως, εχουμε major reworks σε 4 ηρωες μεχρι τωρα. γιατι;

Δημοσ.

To meta το καθοριζουν οι pros και οι high elo αρα το rework ή οι αλλαγες θα γινουν στα top pick tiers.

Εαν το meta κανει shift τοσο, που ο torb πχ θα γινει απαραιτητο pick, τοτε θα γινουν αλλαγες ακομα και σε εκεινον.

Ή οπως και στο LoL, εαν αποφασισει η blizz να κανει complete rework σε low tier hero κανοντας τον/την "ΟP", θα δουμε αλλαγες που ως τωρα θα γελουσε καποιος.

To αν ειναι balanced δεν ξερω, για μενα οι 24 heroes ειναι τραγικα λιγοι ωστε να υπαρξει αεναο ενδιαφερον ειδικα στην esports σκηνη.

• Like 1
Δημοσ.

δεν χρειαζεται κατα αναγκη να αλλαξουν τους ηρωες για να εχουν χρησιμοτητα στο παιχνιδι. μπορουν να το κανουν με ειδικα σχεδιασμενους χαρτες και modes, η να προσθεσουν καποιος κανονες, ωστε να υπαρχει και μια ποικιλια στο ιδιο το gameplay.

αλλα τρωνε το χρονο τους με καινουργια events...

το εχω γραψει και στο OW forum, πρεπει να δωσουν full modding/maping tools στους παικτες, ωστε να πειραματιστουν, να εφαρμοσουν τις ιδεες τους και να δημιουργησουν κατι καινουργιο το οποιο δεν εχουν σκεφτει οι devs. και μετα αν ειναι ενδιαφερον και επιτυχημενο, μπορουν να το παρουν και να το ενσωματωσουν στο ιδιο το παιχνιδι. μην ξεχναμε οτι CS, LOL, DOTA2, TF, ακομη και το ιδιο το OW, απο modes προερχονται..

Δημοσ.

Παιδες μιας και το πηρα τωρα με την προσφορα και λογω χρονου δεν εχω παιξει πολυ και χω δει κυριως fps heroes, μπορειτε να πειτε απο tanks και support ποιοι ειναι καλυτεροι να αρχισω να παιρνω μια μυρωδια και απο δαυτους

Δημοσ.

απο tank, θα προτεινα Roadhog αλλα τωρα με το rework θα ειναι αχρηστος. οποτε παρε Zarya, το δευτερο self-sufficient tank. Rein, Orisa και DVA θελουν ενα support απο πισω για να ειναι χρησιμοι.

απο support, lucio η zen, το healing τους ειναι αυτοματοποιημενο, οποτε μπορεις να εστιασεις περισσοτερο στο damage. οι Mercy και Αna δεν μπορουν να κανουν πολλα, αν η υπολοιπη ομαδα σερνεται.

Δημοσ.

απο tank, θα προτεινα Roadhog αλλα τωρα με το rework θα ειναι αχρηστος. οποτε παρε Zarya, το δευτερο self-sufficient tank. Rein, Orisa και DVA θελουν ενα support απο πισω για να ειναι χρησιμοι.

απο support, lucio η zen, το healing τους ειναι αυτοματοποιημενο, οποτε μπορεις να εστιασεις περισσοτερο στο damage. οι Mercy και Αna δεν μπορουν να κανουν πολλα, αν η υπολοιπη ομαδα σερνεται.

Τ λες βρε KIllik;;;;

Lucio, Zen είναι βοηθητικοί healers.

• Like 1
Δημοσ.

Τ λες βρε KIllik;;;;

Lucio, Zen είναι βοηθητικοί healers.

και; ειναι περισσοτερο fun. o φιλος ειπε οτι θελει να παρει μια πρωτη γευση. ας μην ξεκινησει με τον υπνο την Mercy, η την Ana που ειναι πιο απαιτητικη σε skill.

Συνταγη για bronzodia εδωσε.

μιλησε ο "προ"..  :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...