Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του Lucio και της D.Va θέλω αλλα δεν μου πέφτουν, πέτυχα αυτό του soldier 3 φορες όμως... Αυτά τα duplicates είναι τρελή ξενέρα, μου θυμίζει την εποχή με τα φακελάκια με αυτοκόλλητα...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Του Lucio και της D.Va θέλω αλλα δεν μου πέφτουν, πέτυχα αυτό του soldier 3 φορες όμως... Αυτά τα duplicates είναι τρελή ξενέρα, μου θυμίζει την εποχή με τα φακελάκια με αυτοκόλλητα...

Panini δεν ήταν; :P

Θυμάμαι στο άλμπουμ των Tranformers που δεν το είχαμε ακόμα σαν καρτούν στην Ελλάδα, είχε τα ιταλικά ονόματα (π.χ. Optimus Prime -> Commander).

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το αναποδο, soldier ηθελα δεν επεσε ποτε, επεσαν σχεδον ολα τα υπολοιπα, παντα ετσι παει..  :-(

Δημοσ.

Panini δεν ήταν; :P

Θυμάμαι στο άλμπουμ των Tranformers που δεν το είχαμε ακόμα σαν καρτούν στην Ελλάδα, είχε τα ιταλικά ονόματα (π.χ. Optimus Prime -> Commander).

Commander νομιζω λεγοταν το πρωτοτυπο παιχνιδι που ειχε βγει στην Ιαπωνια, πριν τον ονομασει Optimus Prime η Hasbro.

• Moderators
Δημοσ.

Commander νομιζω λεγοταν το πρωτοτυπο παιχνιδι που ειχε βγει στην Ιαπωνια, πριν τον ονομασει Optimus Prime η Hasbro.

Στην Ιαπωνία, το original name είναι Convoy.

Δημοσ.

Roadhog Pro..σαν να λεμε Executive Chef σε πατσατζιδικο..

Still, είναι αρκετά καλά τα επιχειρήματα στο video. Επίσης κάτι που δεν ήξερα καθώς δεν παρακολουθώ tournaments, είναι ότι ο Roadhog είναι σπάνιο pick εδώ και πολύ καιρό.

Δημοσ.

Still, είναι αρκετά καλά τα επιχειρήματα στο video. Επίσης κάτι που δεν ήξερα καθώς δεν παρακολουθώ tournaments, είναι ότι ο Roadhog είναι σπάνιο pick εδώ και πολύ καιρό.

δεν χρειαζεται να εισαι προ για να καταλαβεις οτι αυτο το rework θα εξοντωσει τον Roadhog, αφου πλεον δεν εξυπηρετει την κυρια λειτουργια για την οποια εχει σχεδιαστει εξαρχης: hook και kill με burst damage.

τωρα περιμενουν εναν δυσκινητο Roadhog να σκοτωνει τους εχθρους, οι περισσοτεροι ευκίνητοι με λεπτο hitbox,  αφου εχουν ξεφυγει απο το hook του, με πολλαπλες, πιο γρηγορες βολες ενω το damage ειναι μειωμενο και το spray το ιδιο. good luck with that. 

ιδιο rework κανανε και στον Βastion και τωρα ειναι σε χειροτερη θεση απο οτι ηταν πριν. ο Geoff Goodman πρεπει να φυγει απο υπευθυνος του balancing, πριν καταστρεψει τελειως το παιχνιδι. οπως ειχε κανει και με το WOW.

Δημοσ.

ειχα γραψει οτι θα ναι παρα πολυ underpowered και κραζατε απ οσο θυμαμαι :rolleyes: , φαινεται και απο το βιντεο οτι πλεον το combo ειναι underpowered  και ο χαρακτηρας χανει πλεον το impact του στο παιχνιδι. Support role εγινε λεει  :-(

ευτηχως δεν πηρα το χρυσο οπλο του γτ θα εκλαιγα τα points  :P

Το balancing μια χαρα ειναι γενικοτερα, απλα δε καταλαβαινω γτ καταστρεφουν τον χογκ, too polular maybe...

Δημοσ.

δεν θα ελεγα οτι το balancing ειναι μια χαρα, οχι οταν πανω απο το μισο roster ειναι τελειως αχρηστο στο competitive. ετσι δεν φτιαχνεις e-sports παιχνιδι. 

καλυτερα να βγαζουν εναν μονο ηρωα καθε χρονο, και να εστιασουν στο balancing, χαρτες, modes, διαφορετικα θα χασουν τελειως την μπαλα καποια στιγμη. 

Δημοσ.

ποιοι ειναι αχρηστοι δηλαδη? δε νομιζω κανενας ηρωας να ειναι αχρηστος αναλογα και την ομαδα φυσικα. καποιοι εχουν γινει λιγοτερο δυνατοι απ οτι ηταν στην αρχη η περισσοτερο δυνατοι, αλλα μιλαμε για 5% + - και οχι περισσοτερρο. Ενω το balancing για μενα ηταν ιδανικο, νομιζω πως το nerf στον hog ειναι πολυ μεγαλο, και την γεροντοκορη την αφηνουν να θεριζει σε gold / plat

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...