Atallos1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Aμα ειναι να παιξει καποιος μιλαει μπας κ μαζευτουμε
suffocater Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μαζευτήκατε να κανουμε κανα ομαδικο ντου? To είχα ήδη κατεβάσει απο χθες το μεσημέρι,αλλα δεν αντεξα ξυπνιος ως τις 2 να το παιξω. ( #^#@! τα πρωινά ξυπνήματα).Σε καμια ώρα λεω να λιώσω μεχρι να με παρει ο υπνος πανω στο keyboard
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Θα μπώ κατα τις 4.30 μεχρι τις 7 μετα θα πάιξω στο release παλι γιατι θα λείπω το πσκ και το beta τελειώνει την κυριακή
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Θα μπώ κατα τις 4.30 μεχρι τις 7 μετα θα πάιξω στο release παλι γιατι θα λείπω το πσκ και το beta τελειώνει την κυριακή Δεν θα τελειώνει την Δευτέρα που είναι 9 του μηνός;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (Παλιό - από τον Ιανουάριο - αν είχε ξαναμπεί, σόρρυ)
Chico2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ερωτηση 1η : εχει προπαραγγειλει κανενας απο πλαισιο? γιατι εμενα δεν μου εστειλαν καν κωδικο για το early access οπως αναφερουν στη σελιδα του παιχνιδιου " << Με την προπαραγγελία σου αποκτάς Early Beta Access που θα είναι διαθέσιμη από τις 3/5/2016 για να το παίξεις πρώτος! >> " δεν εστειλαν ποτε τιποτα. ερωτηση 2η : credits πως μαζεύεις? εχω παιξει 4-5 παιχνίδια κ τιποτα. thanks..
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν θα τελειώνει την Δευτέρα που είναι 9 του μηνός; Α ναι την δευτέρα εχουμε 9 ε μπορεί να προλάβω να παίξω μια μέρα ακομα ερωτηση 1η : εχει προπαραγγειλει κανενας απο πλαισιο? γιατι εμενα δεν μου εστειλαν καν κωδικο για το early access οπως αναφερουν στη σελιδα του παιχνιδιου " << Με την προπαραγγελία σου αποκτάς Early Beta Access που θα είναι διαθέσιμη από τις 3/5/2016 για να το παίξεις πρώτος! >> " δεν εστειλαν ποτε τιποτα. ερωτηση 2η : credits πως μαζεύεις? εχω παιξει 4-5 παιχνίδια κ τιποτα. thanks.. Εγώ προπαράγειλα την collector και την προηγούμενη πέμπτη μου έστειλαν εναν κωδικό απο το πλαίσιο για να πάρω το bonus κανένα κλειδί ομως για early access , παρόλαυτα όμως μπήκα κανονικά στην early access οποτε φαντάζομαι οτι με το που έβαλα αυτον τον κωδικό για το bonus και αφου και καλά εχεις κάνει προπαραγγελία γίνεται αυτόματα flag και το account σου
Chico2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγώ προπαράγειλα την collector και την προηγούμενη πέμπτη μου έστειλαν εναν κωδικό απο το πλαίσιο για να πάρω το bonus κανένα κλειδί ομως για early access , παρόλαυτα όμως μπήκα κανονικά στην early access οποτε φαντάζομαι οτι με το που έβαλα αυτον τον κωδικό για το bonus και αφου και καλά εχεις κάνει προπαραγγελία γίνεται αυτόματα flag και το account σου εγω ειχα προπαραγγειλει την origins edition τον φεβρουαριο κ με γραψανε. ουτε ένα μειλ ουτε τηλεφωνο τιποτα. Τους πηρα χτες κ μ λεει επειδή ολοι οι υπαλληλοι είναι απασχολημένοι θα με καλεσουν αργοτερα στο σταθερο μου. εννοείται δεν με πηρε κανενας. anyway τωρα καληνύχτα για αυριο. open beta beaches.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Hype!! Add me...το ονομα φαινεται!! Δεν χρειάζεται και το νούμερο από δίπλα; 1
ShooterX Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν χρειάζεται και το νούμερο από δίπλα; Δεν ξερω..noob here με το battlenet.. Αυτο ειναι ShooteRGR#2457
Προτεινόμενες αναρτήσεις