Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαζευτήκατε να κανουμε κανα ομαδικο ντου? :D
To είχα ήδη κατεβάσει απο χθες το μεσημέρι,αλλα δεν αντεξα ξυπνιος ως τις 2 να το παιξω. ( #^#@! τα πρωινά ξυπνήματα).
Σε καμια ώρα λεω να λιώσω μεχρι να με παρει ο υπνος πανω στο keyboard 

Δημοσ.

Θα μπώ κατα τις 4.30 μεχρι τις 7 μετα θα πάιξω στο release παλι γιατι θα λείπω το πσκ και το beta τελειώνει την κυριακή

• Moderators
Δημοσ.

Θα μπώ κατα τις 4.30 μεχρι τις 7 μετα θα πάιξω στο release παλι γιατι θα λείπω το πσκ και το beta τελειώνει την κυριακή

Δεν θα τελειώνει την Δευτέρα που είναι 9 του μηνός;

Δημοσ.

ερωτηση 1η : εχει προπαραγγειλει κανενας απο πλαισιο? γιατι εμενα δεν μου εστειλαν καν κωδικο για το early access οπως αναφερουν στη σελιδα του παιχνιδιου " << Με την προπαραγγελία σου αποκτάς Early Beta Access που θα είναι διαθέσιμη από τις 3/5/2016 για να το παίξεις πρώτος! >> "

δεν εστειλαν ποτε τιποτα.

ερωτηση 2η : credits πως μαζεύεις? εχω παιξει 4-5 παιχνίδια κ τιποτα.

thanks..

Δημοσ.

Δεν θα τελειώνει την Δευτέρα που είναι 9 του μηνός;

Α ναι την δευτέρα εχουμε 9 ε μπορεί να προλάβω να παίξω μια μέρα ακομα :P

ερωτηση 1η : εχει προπαραγγειλει κανενας απο πλαισιο? γιατι εμενα δεν μου εστειλαν καν κωδικο για το early access οπως αναφερουν στη σελιδα του παιχνιδιου " << Με την προπαραγγελία σου αποκτάς Early Beta Access που θα είναι διαθέσιμη από τις 3/5/2016 για να το παίξεις πρώτος! >> "

δεν εστειλαν ποτε τιποτα.

ερωτηση 2η : credits πως μαζεύεις? εχω παιξει 4-5 παιχνίδια κ τιποτα.

thanks..

Εγώ προπαράγειλα την collector και την προηγούμενη πέμπτη μου έστειλαν εναν κωδικό απο το πλαίσιο για να πάρω το bonus κανένα κλειδί ομως για early access , παρόλαυτα όμως μπήκα κανονικά στην early access οποτε φαντάζομαι οτι με το που έβαλα αυτον τον κωδικό για το bonus και αφου και καλά εχεις κάνει προπαραγγελία γίνεται αυτόματα flag και το account σου

Δημοσ.

Εγώ προπαράγειλα την collector και την προηγούμενη πέμπτη μου έστειλαν εναν κωδικό απο το πλαίσιο για να πάρω το bonus κανένα κλειδί ομως για early access , παρόλαυτα όμως μπήκα κανονικά στην early access οποτε φαντάζομαι οτι με το που έβαλα αυτον τον κωδικό για το bonus και αφου και καλά εχεις κάνει προπαραγγελία γίνεται αυτόματα flag και το account σου

εγω ειχα προπαραγγειλει την origins edition τον φεβρουαριο κ με γραψανε. ουτε ένα μειλ ουτε τηλεφωνο τιποτα. Τους πηρα χτες κ μ λεει επειδή ολοι οι υπαλληλοι είναι απασχολημένοι θα με καλεσουν αργοτερα στο σταθερο μου. εννοείται δεν με πηρε κανενας.

anyway τωρα καληνύχτα για αυριο. open beta beaches.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...