alex_000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Με 7 νικες,2 ηττες,και 1 ισοπαλια,κατεληξα στα ιδια ~24ΧΧ(δε θυμαμαι ακριβως). Πιο κάτω απ οτι ημουν ολη την προηγούμενη σεζον. Ηταν πρώτη φορά που επαιρνα τελευταιος στα placement και συμπληρωνα τα κενά,καταλήγοντας να παιζω heal τις περισσότερες φορές. Προφανώς σε 1-2 μέρες θα ανεβω,ηδη ειμαι ενα κατοσταρικο πάνω,αλλα με ξενέρωσε,δε το ξανακάνω. Από ότι ακούγεται όλους τους βγάζει 5-10% πιο κάτω από εκεί που τελείωσαν το προηγούμενο season ανεξάρτητα αν έχουν 5 η 10 νίκες. Για όσους έχουν λιγότερες από 5 νίκες δεν ξέρω Έχω παίξει 6 games και είμαι 5-1 και ξενερώνω τρελα που θα με βάλει λίγο χαμηλότερα από εκεί που τελείωσα ενώ αν δεν έπαιζα placement θα ήμουν 100-150 SR πανω
basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 καλα την ειχα μπανισει απο την αρχη...χωριο που φαίνεται....
najinblue3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 στο τελος θα μας δειχνουν και πως ξυριζουν τα ποδια τους 1
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=vR9-JhXZZDo&feature=youtu.be στο τελος θα μας δειχνουν και πως ξυριζουν τα ποδια τους μμμ..μακαρι... γελανε και οι πετρες. Site: OVERWATCH DOUBLE XP WEEKEND | JUNE 8-12 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2017 από KilliK 3
Spartan117 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Είχα έναν σήμερα σε plat (2900) στο qp να με αποκαλεί smurf Επίσης είδα μια Symmetra με 3900 ranking στο team μου να κάνει παπάδες. Είπα να την δοκιμάσω γιατί μου έδωσε και το Skin από το event, αλλα έχει λίγο περίεργο kit. Πάντως άρχισα να πειραματίζομαι με διαφορετικούς χαρακτήρες στο 6v6 arcade, που επειδή έχει πιο χαμηλά cooldown μπορείς να νιώσεις λίγο τα mechanics του κάθε χαρακτήρα πιο γρήγορα. Ευτυχώς δεν έχει πολλούς ήρωες και μπορείς να το μάθεις το παιχνίδι αρκετά πιο γρήγορα από moba όπως Dota 2/League πχ που όχι μονο πρέπει να μάθεις τι κάνει ο κάθε χαρακτήρας, αλλα τι items πάνε με τι, τι item κάνει counter τι ήρωα κτλ Και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο στο Dota 2 από το League. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2017 από Spartan117 3
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ευτυχώς δεν έχει πολλούς ήρωες και μπορείς να το μάθεις το παιχνίδι αρκετά πιο γρήγορα από moba όπως Dota 2/League δεν ειναι μονο οτι εχει λιγοτερους ηρωες(λογικο μιας και τα αλλα Moba εχουν ξεπερασει τους 100)αλλα το γεγονος οτι με το καλημερα εχεις προσβαση σε ολους και το σημαντικοτερο,μπορεις να αλλαξεις κατα την ωρα του παιχνιδιου αμεσα ηρωα. 2
alex_000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 9/10 placement, τέλειωσα το season στα 2010 SR με έβγαλε 2030 στο καινούριο season.............................................. μας έκανε χάρη το ηλεκτρονικό δηλαδή απαράδεκτοι ας δίναν κανονικό SR από νίκες / ήττες στην τελική .. θα ήμουν 250 πόντους πάνω 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Kανονικο δε προκειται να σου δωσει, ειναι fixxed παντα, το εχουμε ξαναπει, σε ολα της τα παιχνιδια υπαρχει το ιδιο placement συστημα, δε προκεται να πας πολυ παραπανω / παρακατω απ οτι ησουνα στο προηγουμενο σιζον.
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 μα γιατί υπάρχουν τα placement τότε, για να χάνουμε χρόνο? Είναι τελείως ηλίθιο επίσης δεν ισχύει αυτό που λες για "όλα της τα παιχνίδια" στο heroes of the storm αν πας 9/1 θα ανέβεις πολύ συγκριτικά με το προηγούμενο season 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εγω απ οταν αρχισα να παιζω παιχνιδια της μαμας, παντα γινοταν το ιδιο, ιδιατερα στο sc2. στο hots μου φαινεται το ιδιο αλλα εκει το matchmaking εχει παρα πολλα προβληματα, re-design θελει εκει. Εγω πηγα τωρα 3-7 και ειμαι ακριβως στο ιδιο που τελειωσα 2650. Νομιζω πως ειναι εντελως για να χανουμε χρονο οπως λες
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 μα γιατί υπάρχουν τα placement τότε Γιατι μερικοι παιζουν μονο τα 10 παιχνιδια και μετα δεν ξαναακουμπανε το ranked,ισα ισα για να παρουν τα rewards. Για σενα που παιζεις κυριως ranked οντως τα placement σου ειναι αχρηστα.
gildo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αυτα τα δυο μου εχουν τυχει μεχρι στιγμης.Του lucio ειναι το πιο ωραιο απο αυτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις