Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ειναι δυνατον, κ@λος. Το event  ποτε τελειωνει? εχω 4000 ευκαιρα λεω να παρω ενα σκιν

Αν δεν ανακοινωθει κατι αλλο 12 του μηνα. Ολως τυχαιως πεφτει παλι σε Δευτερα και βλεπω να κραζει ο κοσμος για να το πανε Τριτη που γινεται reset το arcade για τα extra loot boxes.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ανακοινωθει κατι αλλο 12 του μηνα. Ολως τυχαιως πεφτει παλι σε Δευτερα και βλεπω να κραζει ο κοσμος για να το πανε Τριτη που γινεται reset το arcade για τα extra loot boxes.

Αν θες κάνε με add soldier chris #2100
Δημοσ.

Τέλειωσα χθες τα placement. Με έβγαλε 2479. Λέω θα κάνω άλλο ενα ματσάκι να πάω platinum. Φυσικά στο πρώτο ματσάκι ήταν 2 άτομα ομάδα (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) στην οποία το αγόρι φώναζε στο voice chat για τα picks της άλλης και γενικά ήταν και οι δύο άχρηστοι. Κατέληξα 2459.

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να γίνει για τα άτομα που αφήνουν το παιχνίδι στη μέση η τρώνε αποσύνδεση και παίζει η ομάδα μετά με αριθμητικό μειονέκτημα μέχρι τέλους. Απαράδεκτο. 

Δημοσ.

Τέλειωσα χθες τα placement. Με έβγαλε 2479. Λέω θα κάνω άλλο ενα ματσάκι να πάω platinum. Φυσικά στο πρώτο ματσάκι ήταν 2 άτομα ομάδα (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) στην οποία το αγόρι φώναζε στο voice chat για τα picks της άλλης και γενικά ήταν και οι δύο άχρηστοι. Κατέληξα 2459.

Με 7 νικες,2 ηττες,και 1 ισοπαλια,κατεληξα στα ιδια ~24ΧΧ(δε θυμαμαι ακριβως).

Πιο κάτω απ οτι ημουν ολη την προηγούμενη σεζον.

Ηταν πρώτη φορά που επαιρνα τελευταιος στα placement και συμπληρωνα τα κενά,καταλήγοντας να παιζω heal τις περισσότερες φορές.

Προφανώς σε 1-2 μέρες θα ανεβω,ηδη ειμαι ενα κατοσταρικο πάνω,αλλα με ξενέρωσε,δε το ξανακάνω.

Δημοσ.

Με 7 νικες,2 ηττες,και 1 ισοπαλια,κατεληξα στα ιδια ~24ΧΧ(δε θυμαμαι ακριβως).

Ηταν πρώτη φορά που επαιρνα τελευταιος στα placement και συμπληρωνα τα κενά,καταλήγοντας να παιζω heal τις περισσότερες φορές.

με ξενέρωσε,δε το ξανακάνω.

Τι δεν ξανακανεις ,7-2 στα placements?

Δημοσ.

Ε ναι αλλα και παλι αυτο σκεψου προεκυψε απο 7-2 νικες :P

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο υποτιμητικο να παιζει καποιος support αλλα ας μην το συνεχισω καλυτερα γιατι ξερω που θα παει η κουβεντα.

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια το 7-2, 2-7, 10-0 στα placements η διαφορα ειναι μικρη, θα βγεις περιπου οτι τελειωσες την προηγουμενη season. Τιποτα κακο με το να παιζεις support αλλα αν δεις ας πουμε insta lock supports/tanks ξερεις οτι ειναι χαμενο game αν περιμένουν απο εσενα το dps, απο την αλλη αν δεις insta lock dps και τσακωμό για το ποιος θα παιξει heal μπορει να ειναι πιο toxic το game αλλα τουλάχιστον ειναι confident στα dps τους..

Δεν ισχυει παντα αλλα απο την μικρη μου εμπειρια ετσι ειναι, αν δεν εχει αγγιξει κανεις soldier/mccree κτλπ μαλλον χαμενο game ειναι. :P

Το ιδιο και σε αλλα fps, στο csgo πχ αν μετα απο 5-6 rounds ειμαι top fragger το team ειναι bad και παμε για ηττα σιγουρα, οχι οτι δεν ειμαι καλος εγω απλα ετσι ειναι συνηθως.. :P

Δημοσ.

Το ιδιο και σε αλλα fps, στο csgo πχ αν μετα απο 5-6 rounds ειμαι top fragger το team ειναι bad και παμε για ηττα σιγουρα, οχι οτι δεν ειμαι καλος εγω απλα ετσι ειναι συνηθως.. :P

Εγώ καταλαβαίνω πως είναι χαμένο το παιχνίδι όταν βλέπω Objective Kill 1 και gold medal :-D

Μερικές φορες είχα top dps με Lucio όταν είχαμε 3 dps... Ευτυχώς απ' ότι καταλαβαίνω όσο κερδίζεις γίνεται adjust το mmr, ακόμα και σε quick play και βλέπω πιο normal games.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...