Aruil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Προσωπικά, Logitech G Pro για mouse, Κ70 Speed για keyboard και Nec EA231Wmi για monitor.
ADHD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πως ακριβώς έχουν αφου το 144hz monitor δε τα κάνει display; 144hz=144fps max Το ειπαν αλλοι.. Οι 144hz ειναι αρκετά γρήγορες για να μην καταλαβαινεις tearing ακομα και με 250+fps..
basilis_k6 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 xg2401 και sidewinder x6. το εχω τοσα χρόνια το ποντικι που ειναι προεκταση του χεριου μου. δεν θελω να αλλαξω
Aztec Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εγώ παίζω 60fps κλειδωμένα στην οθόνη και πληκτρολόγιο mouse της σειράς . Epic
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 και η αφομοιωση της Blizzard απο την Activision καλα κρατει https://www.pcgamesn.com/overwatch/overwatch-buy-credits Blizzard, I am dissapoint.
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ειπαν αλλοι.. Οι 144hz ειναι αρκετά γρήγορες για να μην καταλαβαινεις tearing ακομα και με 250+fps.. Μπορείς να έχεις 250+ fps χωρίς tearing με το fast sync της Nvidia, και ελάχιστο input delay (ελάχιστα παραπάνω από vsync off) σίγουρα καλύτερο από το να το κανεις lock στα 144. και η αφομοιωση της Blizzard απο την Activision καλα κρατει https://www.pcgamesn.com/overwatch/overwatch-buy-credits Blizzard, I am dissapoint. "And therein lies the point. Recent Chinese laws force Blizzard to disclose the exact odds of receiving each class of item in a loot box, but if Blizzard can claim that they’re selling players credits instead, and merely bundling loot boxes with the transaction as a free ‘gift’, then the loot boxes become exempt from that law."
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Και αμα δεν έχεις το fast sync της nvidia; Vsync off, ούτως ή άλλως στα 200+ frames είναι πολύ δύσκολο να δεις tearing.
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 "And therein lies the point. Recent Chinese laws force Blizzard to disclose the exact odds of receiving each class of item in a loot box, but if Blizzard can claim that they’re selling players credits instead, and merely bundling loot boxes with the transaction as a free ‘gift’, then the loot boxes become exempt from that law." yep, εξ ου και το σχολιο περι Activision. θελουν να προσπερασουν τον κινεζικο νομο με πλαγιο τροπο. εντωμεταξυ γιατι να προβουν σε τετοια ενεργεια, αφου εχουν ηδη ανακοινωσει τα επισημα drop rates? δυο λογοι που σκεφτομαι: 1. για να μην αποθαρρυνθούν οι παικτες να αγοραζουν loot boxes, αφου τα drop rates ειναι τοσο χαμηλα. 2.ο νομος τους υποχρεωνει να κρατανε αρχειο των drop rates σε καθε loot box που ανοιγουν οι παικτες. αρα δεν θελουν να κρατανε το αρχειο, γιατι ομως; για να μαγευρευουν τα drop rates οποτε γουσταρουν. https://www.youtube.com/watch?list=PLEJXr5zwpsI5NPi8nnx6yTDyJbUd2XznT&v=lh6V_YHWlzk
ADHD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μπορείς να έχεις 250+ fps χωρίς tearing με το fast sync της Nvidia, και ελάχιστο input delay (ελάχιστα παραπάνω από vsync off) σίγουρα καλύτερο από το να το κανεις lock στα 144. Με 144hz μπορεις να εχεις uncapped frame rates χωρις noticeable tearing δεν χρειαζεται ουτε g-sync ουτε free sync ουτε τιποτα αλλο να προσθετει extra input lag ακομα και αν ειναι ελαχιστο. Οταν παιζεις αλλα παιχνιδια με <144fps τοτε ναι.
chris_g92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τα 60fps ειναι unplayable για competitive fps εδω και αρκετά χρόνια.. Θα ελεγα οτι οτιδήποτε κατω απο 200fps ειναι unplayable για έμενα. Ενα αστειο εκανα για τα 24fps επειδη το χρησιμοποιουσαν οι κονσολαδες και αρχισατε τις αναλυσεις lol.. εμενα παντως μια χαρα με βολευεουν για να περναω ευχαριστα την ωρα μου, μια καημενη 960 εχω κραταει με epic σταθερα 60fps και μια χαρα χαιρομαστε το παιχνιδι με την παρεα μου. Τωρα να σ πω την αληθεοα δεν ειμαι και κανας παιχταρας,τιμιο σκουπιδι του πλατινουμ ειμαι . Ισως και για αυτο να μην καταλαβαινω την διαφορα
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 τιμιο σκουπιδι του πλατινουμ ειμαι . Ναι γιατι ολοι οι υπολοιποι στο θεμα νομιζεις ειναι master και GM 1
ADHD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 εμενα παντως μια χαρα με βολευεουν για να περναω ευχαριστα την ωρα μου, μια καημενη 960 εχω κραταει με epic σταθερα 60fps και μια χαρα χαιρομαστε το παιχνιδι με την παρεα μου. Τωρα να σ πω την αληθεοα δεν ειμαι και κανας παιχταρας,τιμιο σκουπιδι του πλατινουμ ειμαι . Ισως και για αυτο να μην καταλαβαινω την διαφορα Δεν εχει σχεση αυτο, μπορει να ειμαι bronze αλλα να θελω να εχω την πιο smooth εμπειρια.. Μπορει να παιζεις 60hz και να το απολαμβανεις μια χαρα. Το skill δεν εχει να κανει με το gear απλά ο πολύ καλός παίχτης θα εκμεταλλευτει καλύτερα και το σωστο setup. Γεγονος ειναι ομως οτι οσοι ασχολουνται γενικα με fps εχουν παει στα 120-144hz, στο ow επειδη ηρθαν αρκετοι λογο blizzard οι οποιοι ειναι το πρωτο τους fps κανουμε αυτες τις κουβεντες. Αλλιως ειναι πράγματα αυτονόητα.. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 https://gfycat.com/AffectionateWealthyKoi Ε σιγα μωρε και εμενα μου εκατσε αντιστοιχο απο σε αυτο το event(not)
Προτεινόμενες αναρτήσεις