Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως ακριβώς έχουν αφου το 144hz monitor δε τα κάνει display; 144hz=144fps max

Το ειπαν αλλοι..

Οι 144hz ειναι αρκετά γρήγορες για να μην καταλαβαινεις tearing ακομα και με 250+fps..

Δημοσ.

Το ειπαν αλλοι..

Οι 144hz ειναι αρκετά γρήγορες για να μην καταλαβαινεις tearing ακομα και με 250+fps..

Μπορείς να έχεις 250+ fps χωρίς tearing με το fast sync της Nvidia, και ελάχιστο input delay (ελάχιστα παραπάνω από vsync off) σίγουρα καλύτερο από το να το κανεις lock στα 144.

και η αφομοιωση της Blizzard απο την Activision καλα κρατει

https://www.pcgamesn.com/overwatch/overwatch-buy-credits

Blizzard, I am dissapoint.  :angry:

"And therein lies the point. Recent Chinese laws force Blizzard to disclose the exact odds of receiving each class of item in a loot box, but if Blizzard can claim that they’re selling players credits instead, and merely bundling loot boxes with the transaction as a free ‘gift’, then the loot boxes become exempt from that law."

Δημοσ.

"And therein lies the point. Recent Chinese laws force Blizzard to disclose the exact odds of receiving each class of item in a loot box, but if Blizzard can claim that they’re selling players credits instead, and merely bundling loot boxes with the transaction as a free ‘gift’, then the loot boxes become exempt from that law."

yep, εξ ου και το σχολιο περι Activision. θελουν να προσπερασουν τον κινεζικο νομο με πλαγιο τροπο.

εντωμεταξυ γιατι να προβουν σε τετοια ενεργεια, αφου εχουν ηδη ανακοινωσει τα επισημα drop rates? δυο λογοι που σκεφτομαι:

1. για να μην αποθαρρυνθούν οι παικτες να αγοραζουν loot boxes, αφου τα drop rates ειναι τοσο χαμηλα.

2.ο νομος τους υποχρεωνει να κρατανε αρχειο των drop rates σε καθε loot box που ανοιγουν οι παικτες. αρα δεν θελουν να κρατανε το αρχειο, γιατι ομως; για να μαγευρευουν τα drop rates οποτε γουσταρουν.

https://www.youtube.com/watch?list=PLEJXr5zwpsI5NPi8nnx6yTDyJbUd2XznT&v=lh6V_YHWlzk

Δημοσ.

Μπορείς να έχεις 250+ fps χωρίς tearing με το fast sync της Nvidia, και ελάχιστο input delay (ελάχιστα παραπάνω από vsync off) σίγουρα καλύτερο από το να το κανεις lock στα 144.

Με 144hz μπορεις να εχεις uncapped frame rates χωρις noticeable tearing δεν χρειαζεται ουτε g-sync ουτε free sync ουτε τιποτα αλλο να προσθετει extra input lag ακομα και αν ειναι ελαχιστο. Οταν παιζεις αλλα παιχνιδια με <144fps τοτε ναι.

Δημοσ.

Τα 60fps ειναι unplayable για competitive fps εδω και αρκετά χρόνια.. Θα ελεγα οτι οτιδήποτε κατω απο 200fps ειναι unplayable για έμενα.

Ενα αστειο εκανα για τα 24fps επειδη το χρησιμοποιουσαν οι κονσολαδες και αρχισατε τις αναλυσεις lol.. :P

εμενα παντως μια χαρα με βολευεουν για να περναω ευχαριστα την ωρα μου, μια καημενη 960 εχω κραταει με epic σταθερα 60fps και μια χαρα χαιρομαστε το παιχνιδι με την παρεα μου. Τωρα να σ πω την αληθεοα δεν ειμαι και κανας παιχταρας,τιμιο σκουπιδι του πλατινουμ ειμαι . Ισως και για αυτο να μην καταλαβαινω την διαφορα

Δημοσ.

τιμιο σκουπιδι του πλατινουμ ειμαι .

Ναι γιατι ολοι οι υπολοιποι στο θεμα νομιζεις ειναι master και GM :P

• Like 1
Δημοσ.

εμενα παντως μια χαρα με βολευεουν για να περναω ευχαριστα την ωρα μου, μια καημενη 960 εχω κραταει με epic σταθερα 60fps και μια χαρα χαιρομαστε το παιχνιδι με την παρεα μου. Τωρα να σ πω την αληθεοα δεν ειμαι και κανας παιχταρας,τιμιο σκουπιδι του πλατινουμ ειμαι . Ισως και για αυτο να μην καταλαβαινω την διαφορα

Δεν εχει σχεση αυτο, μπορει να ειμαι bronze αλλα να θελω να εχω την πιο smooth εμπειρια.. Μπορει να παιζεις 60hz και να το απολαμβανεις μια χαρα.

Το skill δεν εχει να κανει με το gear απλά ο πολύ καλός παίχτης θα εκμεταλλευτει καλύτερα και το σωστο setup. Γεγονος ειναι ομως οτι οσοι ασχολουνται γενικα με fps εχουν παει στα 120-144hz, στο ow επειδη ηρθαν αρκετοι λογο blizzard οι οποιοι ειναι το πρωτο τους fps κανουμε αυτες τις κουβεντες.

Αλλιως ειναι πράγματα αυτονόητα..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...