LosPoulos93 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Sombra high skilled hero; Δεν νομιζω να ειναι κι πολυ high skilled , ευκολος hero θα ελεγα ,επισης μια χαρα ειναι . Αμα παρει dmg buff θα ειναι ο ορισμος του op. Γινεται αόρατη , τηλεμεταφερεται , τα skills της γεμιζουν σε χρονο dt , εχει μια ulti που ειναι ready σε καθε teamfight , η ulti της μπορει να καθαρισει ολοληρο team κι κανει counter καθε hero . Απλα η sombra ειναι support δεν ειναι dps . Αμα δειτε καθε pro team τρεχει sombra σε ολα τα assault team
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Sombra high skilled hero; Δεν νομιζω να ειναι κι πολυ high skilled Ε προφανως στα χερια των Pro κανει παπαδες οπως και ολοι οι χαρακτηρες. Το θεμα ειναι στους υπολοιπους ποσο ευκολο/δυσκολο ειναι να κανεις δουλεια περαν της ulti. more indirect nerfs for widow ...γιατί δεν τη σβήνουν να τελειώνουμε; Όχι τίποτα άλλο μπας και παίξουμε και κάνα άλλο game. ?
KilliK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 φυσικα και η Sombra ειναι high skilled hero. εχεις μηδεν survivability και movability στις 1vs1 μαχες. εχεις 15s περιθωριο να σχεδιασεις και να εκτελεσεις την επιθεση σου. να αποφασιζεις ποιον αντιπαλο η ποια medkits να χακαρεις. να επιλεγεις που να στησεις την safe zone σου. που, πως και ποτε θα πετας τον translocator σου. να ξερεις ποτε να παιρνεις το ρισκο να πηγαινεις για κατα μετωπο επιθεση η να παραμονευεις πισω απο την εχθρικη γραμμη. πρεπει να γνωριζεις τελεια τους χαρτες, σε ποιο σημειο ειναι το καθε medkit, πως συνηθως στηνονται οι αντιπαλοι. το προβλημα ειναι οτι ειναι τελειως crippled με ολους τους περιορισμους και τα ελλειπη abilities που τις εχουν βαλει. περαν του EMP, εχει μηδεν impact στο παιχνιδι. ειναι ηρωας σχεδιασμενος να ειναι stealth assassin αλλα θελουν να δουλευει ως disruptor, με τελικο αποτελεσμα να ειναι μετριος και στις δυο λειτουργιες του. εχουν περασει μηνες, με βαση τα στατιστικα παραμενει στις τελευταιες θεσεις οσο αφορα damage output, pick rate, win rate και ο Kaplan συνεχιζει το βιολι του οτι οι παικτες δεν εχουν μαθει να την παιζουν σωστα. αλλα ας μπαφαρουμε τον Hanzo και το ultimate του γιατι το να σκοτωνει σημαδευοντας το πατωμα, δεν ειναι αρκετο. Να σου πω για τη σομπρα. Παντα ελεγα οτι πρεπει να της φτιαξουν το οπλο. Μετα απο τις τελευταίες αλλαγες ομως επαιξα λιγο σομπρα. Αλλαξα γνωμη πολυ γρηγορα. Αν το κανουν καλυτερο θα ειναι οπ, ειναι ηδη οπ το κιτ της. Εχω καλο αιμ ομως γενικα και παιζω ηδη τρεισερ οποτε ειχα λιγο την αισθηση του χαρακτηρα. Αν δεν βιαστεις στις κινησεις σου, το ενα κιλλ θα το παρεις ευκολα σε σαπορτ η ακομα και σε δπς/τανκ. Ειναι πολυ καλο counter για οποιοδηποτε χαρακτηρα εκτος απο sniper. Το λαθος ειναι οτι την παιρνουμε σε θεση dps. Ειναι support, δουλευει φανταστικα στο defence και πολυ καλα στο attack για cp. Δεν κανει για payload και θα ελεγα ειναι λιγο αδύναμη σε koth. περιεργο. τις widow τις σκοτωνω ευκολα, επειδη συνηθως ειναι απασχολημενοι με το sniping και δεν προλαβαινουν να αντιδρασουν οταν αδειαζω το SMG στο κεφαλι τους. ο Hanzo ειναι σχεδον αδυνατον να σκοτωθει, because scatter arrow.
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μπήκα ptr να δω τι παίζει. Ripper το hp δεν πέφτει ποτέ κάτω από 250 lol Roadhog είναι λίγο καλύτερα τα πράματα από όσο περίμενα. Το combo νερφαριστηκε μεν αλλά με το γρηγορότερο fire rate πάλι παίρνεις το kill ενώ είναι πλέον λίγο πιο δυνατός σε καταστάσεις που κάνει miss το hook γιατί βαράει 5 φορές αρκετά γρηγορα. Θα τεσταρω και άλλο το βραδυ
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 το buffed ulti του McCree καμία σχέση.. πλέον είναι ισοδύναμο με τα υπόλοιπα ulti του game
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το buff της ulti του maccree μου φαινεται οτι θα εχει την ιδια επιπτωση(στην πραξη)με αυτο της D Va. Εχουμε να δουμε πολλα POTG τις πρωτες μερες με αυτον
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ναι βασικά η φάση παλιότερα ήταν άκουγες "it's high noon" και ήξερες οτι έχεις τον χρόνο να γυρίσεις προς την κατεύθυνση του και να τον σκοτώσεις. Πλέον αν ακούσεις "it's high noon", εφόσον είναι στο field of view σου οκ τον σκοτώνεις, αν δεν τον βλέπεις όμως take cover or die δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο
KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 μου αρεσει που τους πηρε ενα χρονο για να φτιαξουν κατι για το οποιο οι παικτες φωναζανε τοσο καιρο. κατα τα αλλα θελουν το feedback τους.
Balantakos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Πριν πειτε ''πως παιζεις ετσι'' , δεν το εχω το παιχνιδι, απλα μπηκα τωρα που ηταν open, λογικα θα το αγορασω καποια στιγμη αυτο τον μηνα.....μεχρι τοτε Noob Alert, πιο πολυ ηθελα να τεσταρω το perfomance στον υπολογιστη μου (υπογραφη)...κριτικες για το gameplay δεκτες βεβαιως,βεβαιως! P.S Αγαπησα sombra / tracer . https://www.youtube.com/watch?v=G9jmTPg7YZg https://www.youtube.com/watch?v=PTyfu28GufM https://www.youtube.com/watch?v=6-Fxp8-Iz5M 1
basilis_k6 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 μου αρεσει που τους πηρε ενα χρονο για να φτιαξουν κατι για το οποιο οι παικτες φωναζανε τοσο καιρο. κατα τα αλλα θελουν το feedback τους. δεν κάνουν τίποτα οτα όλη η κοινότητα το ζητάει. Πρώτα πρέπει να παλιώσει και να μεστώσει το θέμα και μετά θα το πετάξουν. Νομίζω ομως πως ναι, στον μακρι και την ούλτι του σπάσαν τα ρεκόρ καθυστέρησης. balandako στα ultra τα έβαλες τα γραφικά?
Balantakos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 balandako στα ultra τα έβαλες τα γραφικά? Οχι mixed ειναι medium-high δεν θυμαμαι ακριβως.
basilis_k6 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Οχι mixed ειναι medium-high δεν θυμαμαι ακριβως. i56600k kai rx480 4g έχω στα medium 240fps και στα high 200. αν είδα καλα έχεις πολύ λιγότερα fps. Γιατι?
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 αν είδα καλα έχεις πολύ λιγότερα fps. Γιατι? Ισως(λεω ισως)γιατι εχει χειροτερο επεξεργαστη και καρτα γραφικων απο σενα? Επισης για τα 240fps υποθετω οτι εχεις αναλογο monitor ή σαρεσει απλα να τα βλεπεις υψηλα τα fps?
Προτεινόμενες αναρτήσεις