Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και λίγο είναι. άλλωστε του δώσανε πολλά για να το ισορροπήσουν. τέλος του easy mode ow, να δουλέψουν κιαυτοι που κάνανε abuse ενα broken χακακτηρα και νομίζουν οτι ειναι μαστερ ναουμ 

οτι να ναι, ο χογκ θελει οσο σκιλλ θελει ο οποιοσδηποτε χαρακτηρας, και πανω απ ολα θελει positioning για να δουλεψει, broken o hog...

Δημοσ.

Καμία σχέση είναι (ήταν) από τους πιο balanced χαρακτήρες με winrate στο 50%. Απλά θα έπαιζε αρκετή κλάψα στα forum ίσως, και στο competitive scene χτίζαν ομάδες γύρω του με τα 3 τανκς κτλ νομίζω

https://masteroverwatch.com/heroes

Anyway ελπίζω να μην περάσει το 33% μετά το PTR να τον νερφάρουν πιο χαλαρά.. κάνα 20%, όχι τέτοιο overkill

• Like 1
Δημοσ.

οτι να ναι, ο χογκ θελει οσο σκιλλ θελει ο οποιοσδηποτε χαρακτηρας

ναι αμε. ίδιος με γκεντζι, μαιμου, μακρι, σομπρα, τρεισερ..... 

• Like 3
Δημοσ.

οτι να ναι, ο χογκ θελει οσο σκιλλ θελει ο οποιοσδηποτε χαρακτηρας, και πανω απ ολα θελει positioning για να δουλεψει, broken o hog...

Hook, boom boom, ζωμός

και πάμε πάλι.

Ίσως και να ναι ο πιο απλοϊκός στο παίξιμό του. Και μένα μου αρέσει αλλά παραείναι χαλαρός σε σχέση με κάτι Genjides και Hanzos

• Like 1
Δημοσ.

εχεις παιξει καθολυο η απλα τα λες για να τα πεις ?

o hog ειναι τανκ, εχει μονο ενα κομπο, περα απο αυτο δεν κανει κατι αλλο, στην ουσια του το νερφαρουνε εντελως δεν ξερω ποσο αντικτυπο θα εχει, απ οσο φαινεται πολυ μεγαλο

και ξαναλεω δεν ειμαι αντιθετος σε αλλαγες, φτανει να δουνε και αλλους χαρακτηρες που σπανε μπαλλες 

Δημοσ.

Εγώ σχολίασα ως προς το ίδιο σκιλλ που είπες ότι χρειάζεται ο Hog όπως και άλλοι χαρακτήρες. 

Και ο reinhardt είναι τανκ αλλά δε παίζεις με την ίδια ευκολία όπως με τον Hog

Δημοσ.

Εγώ απ' όσο έχω παίξει πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να του κάνουν nerf το range του hook (λίγο) παρα να του χαλάσουν το 1HKO. Είναι μονοδιάστατος χαρακτήρας στο gameplay του και του χαλάνε αυτό που τον έκανε να δουλεύει. Με το range θα έχανε λίγο σε ranged καταστάσεις (που είναι λογικό μιας και είναι tank) και θα ήταν πολύ δυνατός σε κλειστούς χώρους και medium range.

Δημοσ.

εχεις παιξει καθολυο η απλα τα λες για να τα πεις ?

o hog ειναι τανκ, εχει μονο ενα κομπο, περα απο αυτο δεν κανει κατι αλλο, στην ουσια του το νερφαρουνε εντελως δεν ξερω ποσο αντικτυπο θα εχει, απ οσο φαινεται πολυ μεγαλο

και ξαναλεω δεν ειμαι αντιθετος σε αλλαγες, φτανει να δουνε και αλλους χαρακτηρες που σπανε μπαλλες 

Τανκ που κανει consistent one shot τα dps ομως?? :P

Απλα οποιος παιζει τετοιους χαρακτηρες δεν παιζει να μην εχει εκνευριστεί κάποια στιγμή με το combo του road, γενικα βγαζει πολυ dmg για tank, εχει self heal, δεν θα γινει αχρηστος με ενα nerf στο one shot.. Βασικα θα επρεπε να κανει πολυ dmg(ενα 80-90%) ωστε να τον αποτελειώσει αλλος απο την ομαδα, ετσι θα υπηρχε και team synergy καλυτερο.

Δημοσ.

εμένα η άποψη μου για τον hog ειναι οτι θα έπρεπε το hook να έχει 15μ, το αλτ να μην υπάρχει καν, το βασικο όπλο να έχει 6 σφαιρες, το fire rate του ptr, 300 dmg χωρίς hs point blank και ελάχιστο dmg στα 5 μέτρα. να μην πλησιάζεις δηλαδη κοντά με τιποτα αλλα αν βρεθεις εκει να πεθαίνεις έυκολα.

Δημοσ.

εμένα η άποψη μου για τον hog ειναι οτι θα έπρεπε το hook να έχει 15μ, το αλτ να μην υπάρχει καν, το βασικο όπλο να έχει 6 σφαιρες, το fire rate του ptr, 300 dmg χωρίς hs point blank και ελάχιστο dmg στα 5 μέτρα. να μην πλησιάζεις δηλαδη κοντά με τιποτα αλλα αν βρεθεις εκει να πεθαίνεις έυκολα.

Να είναι δηλαδή σαν ένας reaper με 4 φορές το hitbox, μισό speed και να τρέχει στην πίστα "ρε φιλαράκι πλησίασε λιγάκι να σε βάρεσω, να πάρω το μετάλιο μου".

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...