Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ κακο μαντατο για εμας που παιζουμε χογκ απο τανκς μονιμως, κατεβαινει πολυ το dps τoy..

K εγώ στον road πήρα το 3ο χρύσο μου,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι οπως τα λετε τα πραγματα.

Βλέπω οτι dmg/pellet ειναι 2-9,οποτε υπολογίζω με  τιμη 6.

Πετάει 25 pellets/shot ,αρα αν υποθεσω οτι χτυπάνε όλα 25x6=150 dmg per shot.

Rate of fire= 1/sec ,αρα 600 dmg σε 4 sec. (4 shots per clip)

Με τα νεα δεδομενα,

εχουμε 100 dmg per shot(-33%),αλλά rate of fire -30%,άρα κοπανάμε καθε 40 secs και εχουμε και επιπλέον +1 φυσίγγιο στον γεμιστήρα(πλεον 5).

Mε αυτο το rate of fire,μπορώ να κάνω 500 dmg σε 3,3 sec.

Με ιδιο reload time,η διαφορα στο DPS ειναι της τάξης του 1,51%.

Επίσης,τα pellets ΜΠΟΡΟΥΝ να κανουν headshot,αρα μεγαλύτερο rate of fire,aυξανει την πιθανότητα του critical(στον χρόνο).  B) 

Εξακολουθει να μου αρέσει ο χοντρούλης :D

"WE ARE ALL ANIMALS,MWAHAHAHAHA"

Δημοσ.

Καλα τα λες αλλα ξεχνας ενα παραγοντα, δεν εχει πλεον burst damage, τι να το κανω το damage γενικοτερα οταν του κοβουν οτι πιο σημαντικο, θα φανει οταν μπει στο live, εμενα μου φαινεται μεγαλο παντως οταν υπαρχουν προβληματικοι χαρακτηρες που δε τους ακουμπανε καθολου

Δημοσ.

Καλα τα λες αλλα ξεχνας ενα παραγοντα, δεν εχει πλεον burst damage, τι να το κανω το damage γενικοτερα οταν του κοβουν οτι πιο σημαντικο, θα φανει οταν μπει στο live, εμενα μου φαινεται μεγαλο παντως οταν υπαρχουν προβληματικοι χαρακτηρες που δε τους ακουμπανε καθολου

Nαι,αλλάζει η κατανομή όντως,αλλα μου φαινεται πιο σωστό για τον ρόλο του.

Xανει το burst,αποκτάει συνέχεια όμως.

Προσωπικα,το burst με ενοχλει γενικά,και σίγουρα δεν ειναι κάτι που περιμένω απο εναν τανκ ήρωα.

Αμα σε κατεβάζει μονοhitο ενα τανκ,τοτε οι sniper τι θα κάνουν?

Επίσης,ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ REAPER με lifesteal :D (πιστεύω θα το νερφαρουν πολυ συντομα)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως άνοιξα 18-19 lootboxes και μου έδωσε τα 4 από τα 11 skin, της Mei, της Symmetra, του Soldier και του Genji. Το μονο που θέλω στις επόμενες 12 μέρες είναι αυτό της D.Va αλλα δεν θα τρελαθώ και άμα δεν το πετύχω. Μου έχει δώσει καμια 8-9 legendary συνολικά.

Δημοσ.

παίζω reapper πολύ, main μου είναι μαζί με Soldier και Zenyata. To Life steal που λέτε δεν είναι τα  health orbs που παίρνω όταν σκοτώνω? το πειράξανε προς το καλύτερο? Δε πρόλαβα χτες ν ανοίξω κονσόλα να δω αλλαγές 

@fulgore αυτό με τα τανκ και την έξοδο με πέθανε στα γέλια.Παθών πολλές φορές, όταν παίζω Zenyata και ξαφνικά βλέπω genji και Tracer από το πλάι και το τανκ να μην έχει χαμπάρι το θεό του. φεύγουν κάτι καντήλια :P :P

Δημοσ.

παίζω reapper πολύ, main μου είναι μαζί με Soldier και Zenyata. To Life steal που λέτε δεν είναι τα  health orbs που παίρνω όταν σκοτώνω? το πειράξανε προς το καλύτερο? Δε πρόλαβα χτες ν ανοίξω κονσόλα να δω αλλαγές 

@fulgore αυτό με τα τανκ και την έξοδο με πέθανε στα γέλια.Παθών πολλές φορές, όταν παίζω Zenyata και ξαφνικά βλέπω genji και Tracer από το πλάι και το τανκ να μην έχει χαμπάρι το θεό του. φεύγουν κάτι καντήλια :P :P

Θα καταργησουν τα orbs,θα παιρνεις 20% απ το dmg που κανεις,instantly (lifesteal)

==>Aν flankareis,και βαρέσεις εξ επαφης,αυτο σημαίνει +50 life per hit (20% του 140 dmg,αν χτυπησουν όλα τα σκαγια,δηλ οσο σου εδινε και καθε lifeorb)

• Like 1
Δημοσ.

Θα καταργησουν τα orbs,θα παιρνεις 20% απ το dmg που κανεις,instantly (lifesteal)

==>Aν flankareis,και βαρέσεις εξ επαφης,αυτο σημαίνει +50 life per hit (20% του 140 dmg,αν χτυπησουν όλα τα σκαγια,δηλ οσο σου εδινε και καθε lifeorb)

Δικαίωση για τον Reaperara, δε θα προλαβαίνω να τον διαλέγω :P

Δημοσ.

Άνετα το γυρνάω σε reaper.

Για τον hog εξαρτάται από το play style, εγώ που είμαι με 53% hook accuracy (στο master overwatch) μπορεί και να θεωρήσω τον χαρακτήρα unplayable πλέον. Πρέπει το hook να είναι σχεδόν πάντα frag, να το χέσω το shotgun από άποψη dps, άχρηστο είναι.. Στα fights με alternate fire παίζεις, σιγά μην ορμήξουμε μέσα σε 5 άτομα να βαράμε με shotgun. Αν τραβήξεις κάνα Lucio ας κάνεις και 1000 damage αν δεν τον σκοτώσεις πεταμένο είναι..

Το alt fire έφαγε και αυτό 33% nerf? Ελπίζω όχι γιατί θα είναι τελείως για πέταμα

Θα καταλάβω πόσο σημαντικό είναι το nerf στο live 

• Like 1
Δημοσ.

πολυ βαρυ ειναι το nerf στον hog.. 33% .. ελεος

και λίγο είναι. άλλωστε του δώσανε πολλά για να το ισορροπήσουν. τέλος του easy mode ow, να δουλέψουν κιαυτοι που κάνανε abuse ενα broken χακακτηρα και νομίζουν οτι ειναι μαστερ ναουμ 

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και με duoQ, την Pharah με Soldier+Zen, την εχεις αναγκασει να αλλαξει hero -εαν δεν την εχει καταστησει αχρηστη ηδη-.

Ναι μονο που ξεχασες ενα σημαντικο σε αυτο που γραφεις.Πρεπει να παρει και καποιοες zeny απο την ομαδα για να τους κανει counter και οταν αρκετες φορες παιζω παιχνιδια με μολις 1 support στην ομαδα(ειτε στην ομαδα μου ειτε στην αντιπαλη)δεν ειναι τοσο απλα και αυτονοητα τα πραγματα οσο φαινονται οταν γραφουμε στα forums,αυτο ακριβως λεω.

Κατα τα αλλα, το να σωζεις το τομαρι σου ως Mercy με το perma fly της Pharah ωστε να νιωθεις useful, δεν σε τιμα ιδιαιτερα.

Για την ακριβεια, εισαι πολυ πιο vulnerable στο open sky παρα κατω, εαν και εφοσον χρησιμοποιεις το Guardian Angel εξυπνα.

Δεν νιωθω useful ετσι,αλλα δεν θα κατσω και να παρακαλαω τους αλλους για αυτονοητα πραγματα,ειδικα οταν εχουν κλεισει και καποιες ωρες στο παιχνιδι. Ουτως ή αλλως ακομα και κατω στο εδαφος που καταλληγω τελικα να παιζω τις περισσοτερες φορες,παλι οι αλλοι οπως ειπα φευγουν μονοι τους και πανε να χωθουν απεναντι στους αλλους,το payload μαλλον υποθετουν οτι θα κινηθει μονο του.

Το εχω ξαναπει οτι το παιχνιδι το παιζω για να περναω καλα(οσο γινεται παντα). Αν ο αλλος θελει να μπει και να κανει του κεφαλιου του,δεν θα κατσω να σπαμαρω στο chat(ή στο voice chat)μπας και κανει τα αυτονοητα (οπως να καθεται στο payload αν ειναι tank και να μην κανει charge μπροστα απο την αντιπαλη βαση ή να προστατεψει το support ή να παρει ενα counter για την pharah πανω που τους τρωει συνεχεια και παει λεγοντας).

Το ποιον τιμαει και τι τα βλεπω in game στην πραξη τι γινεται.

δεν τα λες σωστα. παραπονα για το προβλημα με τα loot boxes δεν σταματησανε να υπαρχουν απο τοτε που εγινε το φιασκο με τα Summer Games. αναμεσα τους και ενα δικο μου ποστ πριν κανα μηνα.

απλως η Blizzard το ξεφτιλισε τωρα με αυτη την στυγνη αρπακτη, και ξεσηκωθηκε δικαιολογημενα ο περισσοτερος κοσμος. τα βαλανε μαζι τους ακομη και αυτοι που την υπερασπιζονταν αρχικα.

Killik τα εχουμε ξαναπει απειρες φορες. Οταν ομως βλεπουμε σχεδον σε καθε event να γραφονται τα ιδια για το rng των lootboxes ε μετα απο ενα σημειο κατανταει κουραστικο και βαρετο.

Ξερεις ποιο ηταν το καλυτερο που επρεπε να γινει για να τελειωνει η ολη φαση?Να μην υπηρχαν καθολου lootboxes εξ αρχης να τελειωνε αυτο το πανηγυρι.

Ουτε εμενα μου εχουν κατσει εστω και τα μισα legendary αυτου του event αλλα το εχω παρει αποφαση πλεον οτι καλυτερα να ειμαι προετοιμασμενος με coins να παρω το 1-2 skins για τους ηρωες που παιζω,παρα να περιμενω το θαυμα μπας και γινει καμια αλλαγη στο συστημα τους.

Και τα περι 10 lootboxes που λεω πιο πισω να δωσουν δωρεαν πιο πολυ το λεω απο πλευρας επιπλεον coins να μαζευτουν.

Δημοσ.

και λίγο είναι. άλλωστε του δώσανε πολλά για να το ισορροπήσουν. τέλος του easy mode ow, να δουλέψουν κιαυτοι που κάνανε abuse ενα broken χακακτηρα και νομίζουν οτι ειναι μαστερ ναουμ

Hanzo main?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...