Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μπηκα πριν 5 λεπτα και μου ειχε διαθεσιμο το install.Ξεκινησε το download αν και δεν νομιζω να κατσω να περιμενω να κατεβουν 6.5giga
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μπηκα πριν 5 λεπτα και μου ειχε διαθεσιμο το install.Ξεκινησε το download αν και δεν νομιζω να κατσω να περιμενω να κατεβουν 6.5giga bam bam..σε μια ώρα+ θα ναι έτοιμο!! και μένα το χε,και το κατεβάζω τώρα. Εδω ομως ειναι θεμα για το pc γιατι οπως ενδιαφερθηκα εγω και εγραψα και στα θεματα των κονσολων,δεν υπαρχει καν θεμα overwatch για κονσολες,αρα φαντασου για τι ενδιαφερον μιλαμε(οπως βεβαια και σε αλλα θεματα αλλα τελος παντων). Υποψη οτιοψη οτι αν το παρεις στο ps4 δεν μπορεις να παιξεις με μας του Pc,δεν εχει cross plattform λειτουργια αλα Street Fightrer V. Επισης οπως και να το κανουμε στο pc θα παιξεις την καλυτερη δυνατη εκδοση απο πλευρας γραφικων,και με τον καλυτερο δυνατο χειρισμο και φυσικα και 12ευρω φθηνοτερα απο οτι βλεπω κοστιζει απο οτι στις κονσολες. Στις κονσολες υποψη αλλα και για το Online πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις ναι εντάξει τα ξέρω τα υπόλοιπα,έχω ετήσια συνδρομή στο psn.. cross platform είχα διαβάσει ότι είναι. και μου έδωσαν και αυτό το link πριν λίγο Overwatch PS4 and Xbox One update: Blizzard talk PC cross-play with consoles αλλά τελικά ισχύει αυτό;; No Cross-Platform Play for Overwatch in Part Because PC Players Might Have Advantage 1
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλα παιχνιδι της blizzard ειναι.Τι φοβασαι μην δεν εχει κοσμο στο pc να παιξεις? Οσο για τις κονσολες σου ειπα οτι στο insomnia(απο οτι εχω δει και στα αλλα θεματα)λιγα ατομα γενικα εχουν πληρωσει την online συνδρομη αρα κοσμο απο εδω μην περιμενεις να βρεις Αλλωστε αν δεν σε βολευει mouse και keyboard,μπορεις και με controller να παιξεις. με 1.5gb download(συμφωνα με την ενδειξη απο το bnet)και ειμαι ηδη στην μεση σε περιπου μιση ωρα αρα τελικα δικιο ειχες για τα περι 1ωρας Τι να πουν και οι κονσολαδες που πρεπει να κατεβασουν γυρω στα 14gb 1
StigmaX Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το έβαλα να κατεβαίνει στο playstation, 2.5gb λέει, αν και λογικά θα έχει και συνέχεια. Από τη στιγμή που δεν έχει cross platform, άνετα παίζεις με το μοχλό ,μιας και ολοι θα είναι επί ίσοις όροις. Οπότε μόνο καλό είναι αυτό. Στο ινσομνια, δεν νομίζω να βρεις και πολύ κόσμο να παίξεις μαζί σε κονσόλα, όχι γιατί δεν έχουν plus, αλλά γιατί κατά βάση είναι pcαδικο φόρουμ. Σε αντίστοιχο κονσολαδικο θα βρεις μπολικους. Στο φινάλε τσαμπα το δίνει για 5 μέρες.
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τα gold που μαζεύεις που τα χρησιμοποιείς ? , το rank για την ώρα τουλάχιστον δεν βλέπω να εχει κανένα σκοπό ίσως στο release και αργότερα να χρησιμεύει καπου. Απο εκει και πέρα θα ήθελα καποια στιγμή να δώ να μπορείς να κάνεις και upgrade στα όπλα κτλπ
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τα gold που μαζεύεις που τα χρησιμοποιείς ? , το rank για την ώρα τουλάχιστον δεν βλέπω να εχει κανένα σκοπό ίσως στο release και αργότερα να χρησιμεύει καπου. Απο εκει και πέρα θα ήθελα καποια στιγμή να δώ να μπορείς να κάνεις και upgrade στα όπλα κτλπ Τα gold τα χρησιμοποιεις(για τωρα τουλαχιστον)σιγουρα στα skins των ηρωων που και εδω εχουμε τα κλασσικα rank, uncommon,epic,legendary skins κλπ που κοστιζουν αναλογα οπως και στο hearthstone. Το ranking για τωρα ξεκλειδωνει τα lootboxes με καθε lvl up και να σου πω και την αληθεια για τοσο μικρη beta δεν περιμενα να εκανε και κατι αλλο. Οσο για Upgrade στα οπλα δεν νομιζω να γινει αυτο γιατι 1οπλο εχεις ολο και ολο του κεντρικου χαρακτηρα τι upgrade να του κανεις
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εχει ηδη ξεκινησει λεμε απο τις 2 τουλαχιστον το βραδυ που μπηκα εγω για να κατεβασω το παιχνιδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ωραία, άντε να δούμε τι σαχλαμάρα θα 'ναι κι' αυτό
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ωραία, άντε να δούμε τι σαχλαμάρα θα 'ναι κι' αυτό Καλα μονο σαχλαμαρα δεν ειναι εκτως αν εισαι μονο τυπος που παιζει τα κλασσικα(και πλεον βαρετα)των αλλων μεγαλων εταιριων. Για αλλη μια φορα για beta παιχνιδι της blizzard οπως αναφερθηκε τρεχει τοσο καλα που πραγματικα αναρωτιεσαι πως και δεν εχει βγει ηδη το παιχνιδι. Ολοι οι διαθεσιμοι χαρακτηρες απο τις αρχη(και οχι λαλακιες που κανουν αλλες εταιριες με dlc βλεπε EA,activision κλπ),αρκετες επιλογες στις ρυθμισεις(καμια σχεση πχ με του Doom)και παρα πολυ γρηγορα τα παιχνιδια. Κοινως δεν εχει τις γιγαντιες πιστες του Battlefield αλλα τελειωνει πολυ γρηγορα το καθε παιχνιδι,αρα σε αντιθεση με τα περισσοτερα γνωστα fps ειναι και πιο δυσκολο ακομα και να νευριασεις που λεμε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Γιατί να μην τρέχει καλά ; Παιδικά visuals έχει, λολ
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Και το wow παιδικά visuals έχει αλλα ειναι τοσο παλιά η μηχανή του / optimization κτλπ και τα fps σταθερά στα 60 δεν ειναι
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Όταν push-άρεις στα όρια μια τόσο παλιά μηχανή, σαν αυτή του WoW, είναι απόλυτα λογικό να έχεις θέματα με το performance.
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Anyway με το wow , στο παιχνίδια απο που αγοράζω πράγματα με τα gold κτλπ γιατι δεν βλέπω καποιο store ή δεν εχω ασχοληθεί να βρώ που ειναι
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Anyway με το wow , στο παιχνίδια απο που αγοράζω πράγματα με τα gold κτλπ γιατι δεν βλέπω καποιο store ή δεν εχω ασχοληθεί να βρώ που ειναι Ολες οι αγορες ειναι στο Hero Gallery. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις