najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Nerfs Hog, buff gree + reaper, οτι να ναι, ειδικα ο ριπερ δε το χρειαζεται, 20% lifesteal, δε καταλαβαινω τα νερφς στον hog There was also a small buff to McCree's Deadeye ultimate, causing its initial lock-on to happen quicker and charge more damage in its first second. The patch notes say "these changes make [Deadeye] more flexible and powerful," allowing him to get off a bit more damage if he's going to die quickly after using it, but not buff any other aspect of the ability...
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ο Reaper το χρειαζοταν γιατι ειναι tank buster αλλα δεν προλαβαινε να σκοτωνει τα τανκς. ο McCree γιατι το ult του παραηταν αργο στο να ολοκληρωθει. ο Roadhog εξαιτιας του hook+shoot combo. το PTR patch εδω: https://playoverwatch.com/en-us/blog/20812212
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Και τη γεροντοκορη φυσικα δεν την πειραζουνε, που ειναι οτι πιο ηλιθιο με μερσι για ουρα o reaper ηταν ηδη buffed, με το αυτοματο reload μετα το smoke screen το μονο που με χαλαει ειναι του hog, reap gree δε παιζω ουτως η αλλως, περιμενω για τη pharah αν θυμηθουνε ποτε
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Και τη γεροντοκορη φυσικα δεν την πειραζουνε, που ειναι οτι πιο ηλιθιο με μερσι για ουρα Δηλαδη να νερφαρουνε την pharah επειδη δενει πολυ ωραια με την mercy? Ειναι σαν να γραφεις να νερφαρουνε τον soldier και τον Reinhart επειδη εχουν(και κυριως πιο παλια)αντιστοιχο synergy με ana. Προσωπικα σαν mercy main οσο αστειο και κουλο αν ακουστει,πιο πολυ προστασια νιωθω οποτε και αν παιζω μαζι με Pharah παρα οταν ειμαι στο εδαφος με τα tanks που χωνονται σαν τους σουλιωτες και ξεχνανε οτι πρεπει να προστατεψουν το ρημαδο support της ομαδας τους. Ερχεται η αντιπαλη tracer ή genji που νιωθουν και σε ραβουν απο πισω ή απο τα πλαινα και τα tanks δεν παιρνουν χαμπαρι. 2
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ειναι παρα πολυ δυνατη με μερσι για ουρα, εχει καταντησει αηδια σε καθε παιχνιδι αυτο το combo.. αυτο για τους σουλιωτες lmao
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ειναι παρα πολυ δυνατη με μερσι για ουρα, εχει καταντησει αηδια σε καθε παιχνιδι αυτο το combo.. αυτο για τους σουλιωτες lmao 1)Παλι καλα να λες που υπαρχει αυτο το combo και βλεπουμε και καμια pharah γιατι αλλιως θα ειχαμε γεμισει σε Maccree και soldier. Και με τα τελευταια buffs θα δουμε και κανενα reaper που ειχε χαθει και αυτος. 2)Θυμασαι τι εγραφα πιο πισω για τα περι pharah που πετυχαινα αντιπαλο στο arcade χωρις mercy?Μαλλον θα επρεπε να σε ανησυχει που δεν ειχατε σωστα αεροπορικα dps να κανουν την δουλεια τους. Ξανααναφερω προσφατο(πριν 1.5μερα περιπου)παιχνιδι-παραδειγμα. Ειχαμε στην αντιπαλη ομαδα μια pharah(χωρις καν mercy απο πισω)η ομαδα μας ειχε 2 tanks(δεν θυμαμαι ποια αλλα δεν ειχαμε orisa πχ),3dps(sombra,reaper,junkrat). Η αντιπαλη pharah εκανε παρτυ στον αερα φυσικα γιατι δεν μπορουσε να την φαει κανεις(που να ειχε και mercy ή ακομα και ulti απο ana). Φταει η pharah ή οτι δεν εκοψε ουτε σε ενα να επαιρνε ενα hanzo,maccree,widow,tobjorn,bastion ή στην χειροτερη mei(υποθετω οτι θα ειχε και λιγο στοχο)να την κατεβαζει με 2 hit? Α και σε περιπτωση που μπορει να ρωτησεις γιατι δεν πηρα εγω κατι αναλογο,αν το εκανα μετα δεν θα ειχαμε ουτε support 3
alex_000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 πολυ βαρυ ειναι το nerf στον hog.. 33% .. ελεος 2
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 πολυ βαρυ ειναι το nerf στον hog.. 33% .. ελεος πολυ κακο μαντατο για εμας που παιζουμε χογκ απο τανκς μονιμως, κατεβαινει πολυ το dps τoy.. 2
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Oni Genji and Officer D.Va have been added to classic loot boxes Τωρα ειδα οτι τελικα βαζουν τα skin απο το event του heroes σε lootboxes χωρις καν να περασει ουτε 1 μηνας απο τοτε που τελειωσε το event. Ελεος. timed event reward κατα τα αλλα...... Και για τα περι goty edition και lootbox τα καλυτερα σχολια που ξεχωριζω https://playoverwatch.com/en-us/blog/20793056 -What if I already had Origins edition before this? Do I get the upgrade for free or do I need to buy GOTY just to get 10 lootboxes? Because this includes the exact origin edition bonuses exept the lootboxes. -you sir, are punished and left behind as a thank you for supporting this game earlier. Supported early, paid more, got less. Sad but true, που τραγουδανε και οι metallica 1
batigoal9 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Για τα 10 lootboxes? lol Αφου ειναι το ιδιο με το origins και το μονο extra ειναι τα 10 boxes, σιγα τα ωα. Τα χεις παρει στο 200πλασιο σε ενα χρονο.
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 o reaper ηταν ηδη buffed, με το αυτοματο reload μετα το smoke screen ηταν μικρο buff, εξακολουθουσε να μην μπορει να σκοτωνει τανκς.
najinblue3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 δεμ το θεωρω μικρο αλλα δεν εχω παιξει πολυ για να πω γνωμη για τον συγκεκριμενο, με lifesteal μου φαινετια υπερβολικα δυνατος
sistah Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 1)Παλι καλα να λες που υπαρχει αυτο το combo και βλεπουμε και καμια pharah γιατι αλλιως θα ειχαμε γεμισει σε Maccree και soldier. Και με τα τελευταια buffs θα δουμε και κανενα reaper που ειχε χαθει και αυτος. 2)Θυμασαι τι εγραφα πιο πισω για τα περι pharah που πετυχαινα αντιπαλο στο arcade χωρις mercy?Μαλλον θα επρεπε να σε ανησυχει που δεν ειχατε σωστα αεροπορικα dps να κανουν την δουλεια τους. Ξανααναφερω προσφατο(πριν 1.5μερα περιπου)παιχνιδι-παραδειγμα. Ειχαμε στην αντιπαλη ομαδα μια pharah(χωρις καν mercy απο πισω)η ομαδα μας ειχε 2 tanks(δεν θυμαμαι ποια αλλα δεν ειχαμε orisa πχ),3dps(sombra,reaper,junkrat). Η αντιπαλη pharah εκανε παρτυ στον αερα φυσικα γιατι δεν μπορουσε να την φαει κανεις(που να ειχε και mercy ή ακομα και ulti απο ana). Φταει η pharah ή οτι δεν εκοψε ουτε σε ενα να επαιρνε ενα hanzo,maccree,widow,tobjorn,bastion ή στην χειροτερη mei(υποθετω οτι θα ειχε και λιγο στοχο)να την κατεβαζει με 2 hit? Α και σε περιπτωση που μπορει να ρωτησεις γιατι δεν πηρα εγω κατι αναλογο,αν το εκανα μετα δεν θα ειχαμε ουτε support Eαν παιζεις σολο, ειναι λογικα ολα αυτα που γραφεις. Ακομα και με duoQ, την Pharah με Soldier+Zen, την εχεις αναγκασει να αλλαξει hero -εαν δεν την εχει καταστησει αχρηστη ηδη-. Κατα τα αλλα, το να σωζεις το τομαρι σου ως Mercy με το perma fly της Pharah ωστε να νιωθεις useful, δεν σε τιμα ιδιαιτερα. Για την ακριβεια, εισαι πολυ πιο vulnerable στο open sky παρα κατω, εαν και εφοσον χρησιμοποιεις το Guardian Angel εξυπνα. justmy2cents.
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Εντομεταξυ εχουν τρεξει ηδη δεν ξερω και εγω ποσα event προηγουμενως με αλλα skin,και αυτο μας πειραξε τωρα. Και το πιο κορυφαιο ολων ειναι οτι τα διαφορα event θα ειναι διαθεσιμα καθε φορα φυσικα. Βεβαια δεν εχω παραπονο απο κατι τετοιες χαζο αντιδρασεις καποιων καμμενων βγαινουμε εμεις οι υπολοιποι κερδισμενοι. Θα καταλαβαινα κραξιμο για ολους εμας τους κατοχους που εχουμε την origins edition γιατι να μην παρουμε τα 10 lootboxes σε σχεση με αυτους της goty edition,αλλα κραξιμο για skin ενος event ειπαμε.... δεν τα λες σωστα. παραπονα για το προβλημα με τα loot boxes δεν σταματησανε να υπαρχουν απο τοτε που εγινε το φιασκο με τα Summer Games. αναμεσα τους και ενα δικο μου ποστ πριν κανα μηνα. απλως η Blizzard το ξεφτιλισε τωρα με αυτη την στυγνη αρπακτη, και ξεσηκωθηκε δικαιολογημενα ο περισσοτερος κοσμος. τα βαλανε μαζι τους ακομη και αυτοι που την υπερασπιζονταν αρχικα. περιμενω να δω πoια θα ειναι η επισημη απαντηση τους, ηδη ειναι σε σιγη ασυρματου μεχρι να ληξει το εβεντ, μεχρι και ο Καπλαν σταματησε να ποσταρει ενω ξεκινησανε και forum sliding με custom made mod, για να μεινει το φορουμ τους καθαρο απο τα αρνητικα ποστς: https://us.battle.net/forums/en/overwatch/search?a=Vilgretor ωραιες τακτικες, αρχιζει η Blizzard να γινεται EA, φυσικα με τις ευλογιες της Activision. κριμα. 15 lout, 0 leg, 3 dance emotes to ena doup. το drop rate εμένα μου φάνηκε πολύ χειρότερο. Κυριολεκτικά δεν έχω τίποτα. το ιδιο και εγω και πολλοι αλλοι στο φορουμ το ιδιο λενε. εγω σε ολα τα προηγουμενα events παντα ειχα 1 leg στα πρωτα 10 boxes. σε καποια ειχα κερδισει και στο πρωτο box που ανοιξα. ενω εδω μεχρι τωρα, εχω ανοιξει 30 και εχω κερδισει μονο 1 leg με τα υπολοιπα να ειναι standard dupes. ουτε credits cache μου εχει κατσει. δεν ξερω, θα νομιζε κανεις με το μεγαλυτερο loot pool που εχει το παιχνιδι κυκλοφορησει μεχρι τωρα, οι πιθανοτητες για event skins να ειναι μεγαλυτερες. αντιθετως φαινεται να ειναι μικροτερες. Oni Genji and Officer D.Va have been added to classic loot boxes Τωρα ειδα οτι τελικα βαζουν τα skin απο το event του heroes σε lootboxes χωρις καν να περασει ουτε 1 μηνας απο τοτε που τελειωσε το event. Ελεος. timed event reward κατα τα αλλα...... το κανανε για τους κονσολακηδες, αφου δεν ειχαν προσβαση στο HOTS event. το ειχε αναφερει και ο ιδιος ο Καπλαν πριν μερικες εβδομαδες στο φορουμ, οτι ηταν στα αμεσα σχεδια τους να γινει. τωρα το αν το timing ηταν σωστο, αλλο ειναι θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις