suffocater Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Για να χαλαρώσεις λίγο απο την κούραση της season. Ε παιξε με φιλους 6αδα αν θες tryhard και σε qp σιγα.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΩΗ. ;( 2
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Αν βρισκεις διασκεδαστικη την παιδική χαρά του qp,σε επιλογή χαρακτήρων και objective,κανένα προβλημα,συνέχισε εκει. Εγώ που θέλω μια δομή στο παιχνιδι μου,με σκοπό και νόημα,δε καταλαβαινω γιατι το αφαιρούν. Αυτό το απλό. Στειλε email ή γραψε στα forum να σου απαντησει ο Jeff γιατι κοβουν για λιγες μερες το ranked τι να σου πω. Οσο για τα περι παιδικης χαρας που αναφερεις,προσωπικα τις τελευταιες μερες πιο πολυ παιδικη χαρα ειδα στο ranked που επαιξα στο platinum. Tελευταιο παιχνιδι(και πιο προσφατο παραδειγμα) ηταν 6v2 γιατι οι αντιπαλοι σε control point(και χωρις να ειναι σε ομαδα)εκαναν σχεδον ολοι leave μολις χασανε το πρωτο απο τα 3 παιχνιδια,απο τους οποιους τα ranks τους ηταν platinum και diamond. Επίσης σε ranked ειναι που τις περισσοτερες φορες(βεβαια εχω παιξει λιγοτερα παιχνιδια απο οτι quick play)δεν εβλεπα να υπαρχει εστω 1 οποιοδηποτε tank σε μια ομαδα.
ADHD Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΩΗ. ;( Είμαστε εμείς εδώ.. <3 2
suffocater Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Στειλε email ή γραψε στα forum να σου απαντησει ο Jeff γιατι κοβουν για λιγες μερες το ranked τι να σου πω. Οσο για τα περι παιδικης χαρας που αναφερεις,προσωπικα τις τελευταιες μερες πιο πολυ παιδικη χαρα ειδα στο ranked που επαιξα στο platinum. Tελευταιο παιχνιδι(και πιο προσφατο παραδειγμα) ηταν 6v2 γιατι οι αντιπαλοι σε control point(και χωρις να ειναι σε ομαδα)εκαναν σχεδον ολοι leave μολις χασανε το πρωτο απο τα 3 παιχνιδια,απο τους οποιους τα ranks τους ηταν platinum και diamond. Επίσης σε ranked ειναι που τις περισσοτερες φορες(βεβαια εχω παιξει λιγοτερα παιχνιδια απο οτι quick play)δεν εβλεπα να υπαρχει εστω 1 οποιοδηποτε tank σε μια ομαδα. Τελευταιες 2-3 μερες ranked παντα ισχυει οτι χαλαρώνει η φάση(ειδικα την τελευταια),γιατι σταματάνε να προσπαθουν να ανεβουν rank αν απέχουν τόσο που δε προλαβαινουν. Είμαστε εμείς εδώ.. <3 Ρε παλιoκόριτσο,με συγκινησες <3 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2017 από suffocater 2
Greygore Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Στειλε email ή γραψε στα forum να σου απαντησει ο Jeff γιατι κοβουν για λιγες μερες το ranked τι να σου πω. Χωρίς να είμαι expert στο θέμα () φαντάζομαι ένας λόγος είναι για να κάνουν process όλα τα metrics που "τραβάει" το client κατά την διάρκεια της σεζόν - τα οποία με τη σειρά τους οδηγούν στα διάφορα balance/nerf patch που βγάζει η εταιρία. Το data analysis γενικά θέλει πολύ καιρό για να "ολοκληρωθεί" (και δεν ολοκληρώνεται ποτέ 100% σε ένα project με τόσες μεταβλητές όπως το OW, όπου τυχόν αλλαγές στα συστήματα χρειάζονται με τη σειρά τους νέο collection απο metrics, ανάλυση και πάλι απο την αρχή), οπότε μου φαίνεται λογικό να "παγώνει" το ranked με την λήξη του metrics collection. I guess επίσης είναι καλός χρόνος για να γίνει πιο... in-depth συντήρηση στα server και λοιπά συστήματα υποστήριξης του παιχνιδιού, πράγματα που δεν καλύπτονται απο το weekly reset της Blizzard. Plus δίαφοροι άλλοι λόγοι απο πλευράς logistics, όπως catch-up στα support tickets κτλ κτλ. 1
Spartan117 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ξέρουμε αν τα lootboxes ξεκλειδώνουν items ανάλογα με το τι παίζεις? Το τελευταίο box μου έδωσε αυτό: 2
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 rng is rng, τι κωλος εισαι σπαρταν ελεος εγω ακομα 1 εχω απο το event 1
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 rng is rng, τι κωλος εισαι σπαρταν ελεος εγω ακομα 1 εχω απο το event Ε ενταξυ δεν τον λες και πολυ τυχερο ,14 lootboxes εχει ανοιξει(και δεν ξερω αν ανοιξε και τα εξτρα του arcade)που δεν ειναι και λιγα.
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Τα ιδια περιπου εχω ανοιξει μαζι με arcade, μονο λους μου εχει κατσει, θελω dva παρα πολυ αλλα δε το βλεπω
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ρε γαμωτο ηθελα να ηξερα ορισμενοι πως ανεβαινουν level στο παιχνιδι,δεν μαθαινουν τπτ? Παιζω arcade το 6v6 και τις περισσοτερες φορες που οι αντιπαλοι εχουν pharah,ενα counter δεν βλεπω. Προσπαθει τωρα ο αλλος με junkrat ή με sombra να φαει την pharah στον αερα.....
Silverage Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Υπάρχει πολύ γκρίνια για τα lootboxes στα forum αλλά στα 13 lootboxes που έχω πάρει τα 2 είχαν legendary του event, άλλα 2 είχαν κανονικά legendary και άλλο ένα είχε duplicate. Με θέλει αυτό το event.
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Υπάρχει πολύ γκρίνια για τα lootboxes στα forum αλλά στα 13 lootboxes που έχω πάρει τα 2 είχαν legendary του event, άλλα 2 είχαν κανονικά legendary και άλλο ένα είχε duplicate. Με θέλει αυτό το event. Δεν νομιζω οτι ειναι γενικα ατομικη τυχη το αν σου εχουν κατσει πολλα legendary. Σε γενικες γραμμες παρατηρω οτι το drop rate των legendary για αυτο το event συγκεκριμενα εχει αυξηθει λιγο παραπανω σε σχεση με παλια. Το λεω αυτο υπο την εννοια οτι παλια πετυχαινες 1 ατομο στο forum ξερω γω που να εχει πετυχει 1 legendary σε λιγοτερα απο 10 lootboxes ενω τωρα εχει ανεβει αυτο παραπανω.
ADHD Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Ξέρουμε αν τα lootboxes ξεκλειδώνουν items ανάλογα με το τι παίζεις? Το τελευταίο box μου έδωσε αυτό: Οχι, το χουμε καταλαβει απο το console section οτι σου αρεσει να ανεβαζεις πολυ φωτογραφίες αλλα plz μη γεμίσεις και αυτο το topic με οτι σου συμβαινει στο game στο level 14.. Όχι τίποτα άλλο μπαίνουμε και απο κινητά κάποιοι, μπορουσες να γραψεις μου εκατσε το legendary skin του soldier ολοι ξερουμε ποιο ειναι..
basilis_k6 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 15 lout, 0 leg, 3 dance emotes to ena doup. το drop rate εμένα μου φάνηκε πολύ χειρότερο. Κυριολεκτικά δεν έχω τίποτα. 1
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 εγω μονο του λους to leg, 1 dancing... γεμισα σπρευ
Προτεινόμενες αναρτήσεις