Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφορετικά χέρια, highlight intros / 3rd person emotes, ανάλογα new voicelines αν υπάρχουν.

+ golden weaps  ^_^ εχω 3κ μετα το περας αυτης της σιζον, εχω σε 76 και λους, ειμαι αναμεσα σε dva / hog

η dva ειναι πανεμορφο μωρο γενικα irl, oχι σαν κατι γεροντοκορες  :P

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακομα παλευω για 1 gold weapon, εχω 2500, με το ζορι κανω τα placements για αυτο.. :P Ηθελα και το σκιν του 76 αλλα δεν πεφτει, πραγματικα ow αν μπω θα ειναι μονο farm για skins κτλπ, αυτο το χουν πετυχει καλα παντως.

Δημοσ.

Και εγω μια απο τα ιδια με τα placement και τα χρυσα οπλα,βεβαια δεν με πειραζει τοσο μιας και δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο(αν ειχαν τιποτα ειδικα εφε ή ηχους ξερω γω εκει θα αλλαζε το πραγμα)και δεν παιζω και πολλους ηρωες.

Δημοσ.

γιατι δεν εχει ranked.
Γιατι δεν ξεκιναει η επομενη σεζον απευθειας και το αφηνουν τοσες μερες να γινεται αυτο το σαπιο qp πανηγυρι με 13 dps σε καθε game

Δημοσ.

να γινεται αυτο το σαπιο qp πανηγυρι με 13 dps σε καθε game

Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι με τα 13dps.Προσωπικα δεν εχω πετυχει κατι τετοιο σε παιχνιδι στο quick play που να ειναι αξιο αναφορας.

Γιατι δεν ξεκιναει η επομενη σεζον απευθειας και το αφηνουν τοσες μερες

Οι τοσες μερες ειναι οι 2 περιπου μερες που κανει να ξεκινησει η επομενη season?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω σε τι αναφερεσαι με τα 13dps.Προσωπικα δεν εχω πετυχει κατι τετοιο σε παιχνιδι στο quick play που να ειναι αξιο αναφορας.

Οι τοσες μερες ειναι οι 2 περιπου μερες που κανει να ξεκινησει η επομενη season?

Δεν εχεις πετύχει qp που να ειναι μονο dps,αντε και 1 τανκ?

Εγω δεν εχω πετύχει ΠΟΤΕ balanced qp.

Επίσης πρωτη φορά ειναι 3 μέρες,τις αλλες ήταν βδομάδα,που και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί.

Ουσιαστικά κάνεις το παιχνίδι με νόημα unplayable.

Δημοσ.

Δεν εχεις πετύχει qp που να ειναι μονο dps,αντε και 1 τανκ?

Ναι εχω πετυχει οχι βεβαια οταν παιζω εγω επειδη παντα θα υπαρχει ενα support :P

Επισης quick play ειναι εχει τυχει να κερδισω(και να χασω φυσικα)παιχνιδι χωρις support(healer γιατι ειχαμε symmetra)ή tank αρα σιγα τα αυγα

Εγω δεν εχω πετύχει ΠΟΤΕ balanced qp.

Απιστευτα υπερβολικος εκτος αν εννοεις balanced να βλεπεις 2 συγκεκρικεμαν tank,2 παλι συγκεκριμενα support και dps και στις 2 ομαδες.

Χτες επαιξα το βραδυ 3 παιχνιδια και μια χαρα ειχαμε και support και tank και στις δυο ομαδες,αρα το παραπανω σου σχολιο ειναι λιγο''ακραιο''.

Ουσιαστικά κάνεις το παιχνίδι με νόημα unplayable.

Και παλι ακραιος και υπερβολικος σε αυτο που γραφεις. Τι παει να πει παιχνιδι με νοημα?Γιατι ειναι τοσο κατακριτεο που το ranked της καθε season ειναι λιγες μερες off?

Και στην τελικη δεν σου αρεσει να παιζεις(για τους δικους σου ψυχολογικους λογους)quick play?Απλα δεν παιζεις μεχρι να ξαναανοιξει το ranked,κανεις ενα διαλλειμα οπως αναφερθηκε παραπανω και παιζεις κατι αλλο.

Οι οτι να ναι δικαιολογιες δεν ειναι οτι το καλυτερο οπως αυτη

αυτο το σαπιο qp πανηγυρι με 13 dps σε καθε game

Τελος επειδη και πιο παλια το ειχα πετυχει αυτο περι μονο dps θα σου πω το εξης.

Αν εγω εσυ ή καποιος αλλος μπαινουμε στα παιχνιδια και κλειδωνουμε τον χ dps χαρακτηρα,μην εχουμε μετα την απαιτηση ο αλλος να παρει tank ή healer με το ζορι αν δεν θελει.

Οταν δηλαδη ειμαστε και εμεις ιδιας νοοτροπιας με τους αλλους που κραζουμε δεν ειναι οτι το καλυτερο να κανουμε και παραπονα και απο πανω.

Ειναι φυσικα δικαιωμα του καθενος να παρει οτι ηρωα γουσταρει αλλα δεν ειναι δικαιωμα του να κανει διαταζει το τι θα παρει ο αλλος.

Δημοσ.

Προφανώς και οταν λεω 13 dps σε 6v6 ειναι υπερβολή,με το νοημα να παραμένει ίδιο όμως.
Επίσης το να μου λες να κανω διαλλειμμα δεν απαντάει σε αυτό που ρώτησα εξαρχής:
ΓΙΑΤΙ υπαρχει κενο διαστημα?
Αν βρισκεις διασκεδαστικη την παιδική χαρά του qp,σε επιλογή χαρακτήρων και objective,κανένα προβλημα,συνέχισε εκει.
Εγώ που θέλω μια δομή στο παιχνιδι μου,με σκοπό και νόημα,δε καταλαβαινω γιατι το αφαιρούν.
Αυτό το απλό.

Δημοσ.

Για να χαλαρώσεις λίγο απο την κούραση της season. Ε παιξε με φιλους 6αδα αν θες tryhard και σε qp σιγα..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...