Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 https://youtu.be/o3lqymLlMbo 1
Orgios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ανέβηκα και γω στο hype train λόγω του 50% είπα άντε να... Υπερβολικά καλοσχεδιασμένο UI και polished allaround, σαν game εξακολουθεί να μην με ενθουσιάζει αλλά καταλαβαίνω γιατί αρέσει, γρήγορα παιχνίδια που δεν κουράζουν παίζεις για όσο γουστάρεις, απο τα λίγα παιχνίδια που μπορείς να πεις θα παιξω overwatch γιατί έχω ένα μισάωρο διαθέσιμο. Δεν είναι καθόλου κακό απλά δεν βρήκα λόγο να ενθουσιαστώ με κάτι άλλο πέραν της απόδοσης μου https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Orgios-2881 , αλλά μάλλον επειδή είναι αρχή με βγάζει με παιδάκια. To battleborn πχ εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο αλλά δυστυχώς έχει πεθάνει ήδη, πολλοι ήρωες μοιάζουν άλλοι είναι ακριβώς ίδιοι, είναι μία μάχη που έχει ήδη χαθεί , nobody messes with blizzard Η ουσία παραμένει , όταν θέλω να σκοτώσω λίγο χρόνο θα ξαναπαίξω overwatch και θα το ευχαριστηθώ... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2017 από Orgios 2
Spartan117 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ για το link, δεν ήξερα ότι έχει κάτι αντίστοιχο με το battlelog της EA το Overwatch https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Clukos-2280 Καλά stats μου βγάζει και εμενα Βεβαια ακόμα ψάχνομαι, γιατί έκανα one-trick τον Soldier (γιατί είχε αυτόν στο tutorial). Τώρα αρχίζω να νιώθω λίγο τα team comps, έφαγα και αρκετό ξύλο στο 1v1 μέχρι να καταλάβω τι κάνει ο καθένας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Έχω καιρό να βάλω και τα δικά μου. (QP Master Race) Αν και τα βλέπω να πέφτουν σύντομα λόγω soloing,κλπ. So better post it when it's warm. 1
Spartan117 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καλά εμείς ακόμα noobs είμαστε, απλά είχα εμπειρία με mobas και fps online (league και battlefield) οποτε κάπως την παλεύω εδώ. Μηχανικά δεν είναι πολύ απαιτητικό, απλά πρέπει να μάθεις πως δουλεύουν οι χαρακτήρες και τα comps και ποτε να χρησιμοποιείς τα abilities. Το UI πάντως το αγάπησα, και γενικά ότι κάνει η Blizz έχει πάντοτε εξαιρετικό art + UI + gameplay.
shadowlike Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=_OyhTKX7i4I sorry αλλά ο τύπος είναι ηλίθιος. Είναι cosmetics αυτά που πουλάνε, τελεία και παύλα, αν τα θες ΟΛΑ , σκάσε χρήμα. Αλλιώς παιξε το παιχνίδι , δε θα σε κάνει καλύτερο το καινούργιο skin του genji. Εξάλλου είναι λίγο βλακεία εγώ που δεν κάνω main τον genji να έχω "εύκολα" όλα τα skins/emotes του. Αυτός που είναι invested στον εκάστοτε ήρωα μπορεί να επενδύσει το χρόνο και τα credits για να αποκτήσει τα skins/emotes κλπ αυτού/ Στο κάτω κάτω έτσι παίρνουν αξία τα legendaries. Αν είναι να έχει ο κάθε πικραμένος όλα τα skins πιο το νόημα; Τσουρέκια πια με τέτοιου είδους video που παραπονιούνται για ingame transactions τα οποία είναι pure cosmetics. βλαμένε βούζα jimako επίσης αν εσύ ..κάνεις main 2-3 χαρακτήρες αλλά δε μπορείς να ελέγξεις τις ορέξεις σου για τα skins του παιχνιδιού και είσαι ένα άπληστο @ που τα θέλει όλα δικά του και βγαίνεις και κράζεις την εταιρία που σου δίνει τόσο content κάθε τρεις και λίγο ..τσάμπα, τότε απλά ψόφα. 1
Spartan117 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 sorry αλλά ο τύπος είναι ηλίθιος. Είναι cosmetics αυτά που πουλάνε, τελεία και παύλα, αν τα θες ΟΛΑ , σκάσε χρήμα. Αλλιώς παιξε το παιχνίδι , δε θα σε κάνει καλύτερο το καινούργιο skin του genji. Εξάλλου είναι λίγο βλακεία εγώ που δεν κάνω main τον genji να έχω "εύκολα" όλα τα skins/emotes του. Αυτός που είναι invested στον εκάστοτε ήρωα μπορεί να επενδύσει το χρόνο και τα credits για να αποκτήσει τα skins/emotes κλπ αυτού/ Στο κάτω κάτω έτσι παίρνουν αξία τα legendaries. Αν είναι να έχει ο κάθε πικραμένος όλα τα skins πιο το νόημα; Τσουρέκια πια με τέτοιου είδους video που παραπονιούνται για ingame transactions τα οποία είναι pure cosmetics. βλαμένε βούζα jimako Και ήθελα να μιλήσω και γι' αυτό. Από την στιγμή που όλα τα items που μπορείς να αγοράζεις είναι απλά cosmetics και δεν επηρεάζουν το gameplay ότι και τιμή να έχουν, όσα και να πουλάνε... Είναι απλά cosmetics. Και όχι μονο αυτό, αλλα σου δίνουν και την δυνατότητα να αποκτήσεις μερικά με grind. Φυσικά η Blizz θα δώσει πόνο στα skins κτλ για να κάνει τον κόσμο να θέλει να τα έχει και ταυτόχρονα δίνει διπλό κίνητρο, είτε να τα σκάσεις σε lootboxes (που συμφέρει την Blizzard) είτε να καείς σε games για lootboxes (που συμφέρει την Blizzard). Όταν αυτά τα item αρχίζουν και επηρεάζουν το gameplay, τότε είναι που πρέπει να κράζεις.
Orgios Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Να πω οτι βλέπεις και τον χαρακτήρα να τα φοραει αντε να το καταλάβω, first person view τι δεν καταλαβαίνεις???
Spartan117 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Να πω οτι βλέπεις και τον χαρακτήρα να τα φοραει αντε να το καταλάβω, first person view τι δεν καταλαβαίνεις??? Βλέπεις διαφορετικά χερια
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Βασικα οι παραπανω ''reviewers''πανε με την νοοτροπια να εχουν τα παντα με ελαχιστο κοπο και χρονο,γιαυτο και οι οποιες αντιδρασεις περι skins. Δεν προκειται κοινως να τους δεις να παιζουν αρκετα τετοια παιχνιδια σε βαθος χρονου και πιθανως οπως ο παραπανω να παιζουν μια στο τοσο μονο στα events για τα skins(και αν)και λιγο στην αρχη. Παρολα αυτα εχει απολυτο δικιο οτι στο πρωτο event του παιχνιδιου που ηταν με τους Ολυμπιακους αγωνες(γιατι τοτε ανεβηκε το εν λογω video)δεν υπηρχε η δυνατοτητα να αγορασεις το skin που ηθελες με credits οπως τωρα. Αρα ή ελιωνες το κορμι σου παιζοντας 5-6+ωρες καθε μερα για να σου κατσουν τα skin που θελεις ή του χρονου παλι(αν ξαναμπει το εν λογω event). Σε αυτο το event συγκεκριμενα ηταν που επεσε και αρκετο (δικαιολογημενο)κραξιμο απο το κοινο και μπηκαν μετα τα skin με αγορα. Το λεω αυτο γιατι αρκετοι πηραν το παιχνιδι αργοτερα και πιθανως να μην το γνωριζουν/ξερουν. Αρα ναι στο πρωτο event παρολο που ναι ειναι μονο skins και cosmetics,ηταν λιγο ακραια τα πραγματα δυστηχως. 1
Spartan117 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αυτό δεν το ήξερα, όντως. Σε αυτό τουλάχιστον έχει δίκιο και αυτός και η κοινότητα. Τώρα τουλάχιστον μπορείς να πάρεις αυτό που θες με το currency.
Edel Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εγώ πάντως όλη αυτή τη πρεμούρα με τα Skins δε τη καταλαβαίνω καθόλου. Παντελώς αδιάφορα μου ναι και τα lootboxes και όλα, Είχα μαζεμένα 25 lootboxes που δε τα χα ανοίξει,
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Αυτό δεν το ήξερα, όντως. Σε αυτό τουλάχιστον έχει δίκιο και αυτός και η κοινότητα. Τώρα τουλάχιστον μπορείς να πάρεις αυτό που θες με το currency. Ναι βεβαια μενει ακομα να φτιαξουν το currency που παιρνεις πισω απο τα duplicate αντικειμενα που παραμενει σε αυτο των κανονικων. Με λιγα λογια αν σου κατσει κανονικα ενα duplicate(δευτερο ιδιο δηλαδη)legendary skin,θα παρεις πισω 200coins,με αξια του legendary τα 1000. Αν ομως σου κατσει ενα duplicate legendary στο event τοτε παρολο που η αξια του skin ειναι τα 3000,το duplicate αν σου κατσει θα σου δωσει παλι μολις 200coins. Κατι που δεν ειναι οτι το καλυτερο αν σκεφτουμε ειδικα και το οτι υπαρχει χρονικο περιθωριο για να παρεις το skin που θες,και σιγουρα δεν βοηθαει καθολου το παραπανω συστημα. Καλά stats μου βγάζει και εμενα Βεβαια ακόμα ψάχνομαι, γιατί έκανα one-trick τον Soldier (γιατί είχε αυτόν στο tutorial). Τώρα αρχίζω να νιώθω λίγο τα team comps, έφαγα και αρκετό ξύλο στο 1v1 μέχρι να καταλάβω τι κάνει ο καθένας. Υπολογισε χοντρικα οταν φτασεις κοντα στα 100level(που αρα θα εχεις περιπου 70-80ωρες χοντρικα στο παιχνιδι)να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη απο πλευρας ηρωων και στατιστικων. Ισως για οσους εχουν γενικα εμπειρια απο πρωτου προσωπου παιχνιδια αυτο να πεφτει στα 70level(αρα σχεδον 45-50ωρες). Δυστηχως για τα battle Id δεν μπορω να τα βρω μαζεμενα απο οσους τα εχουν αναφερει στο παρον θεμα λογω του οτι εχουμε φτασει τις κοντα 370 σελιδες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Βλέπεις διαφορετικά χερια Διαφορετικά χέρια, highlight intros / 3rd person emotes, ανάλογα new voicelines αν υπάρχουν.
gildo Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Παιζω ελαχιστα μετα απο το καψιμο του release. https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/melro-2229
Προτεινόμενες αναρτήσεις