Ntinos11 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 αγορασα και κατεβασα το overwatch.ηθελα καιρο απο οταν ηταν free στο beta και τωρα ειπα να αρχίσω.μεχρι τωρα το μονο που επαιζα ειναι lol.υπαρχει καπου να δω τι παιζει; εννοω με τα levels μεχρι τι παει,αν εχει ranked ,αυτα τα κουτια τι ειναι και γενικα για να εχω μια ιδεα.ευαχριστω.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 υπαρχει καπου να δω τι παιζει; εννοω με τα levels μεχρι τι παει,αν εχει ranked ,αυτα τα κουτια τι ειναι και γενικα για να εχω μια ιδεα.ευαχριστω. Εχει ranked οταν πας 25level αν δεν κανω λαθος, τα κουτια αυτα εχουν μεσα skins και αλλες βλακειες οπως στο lol και τα levels πανε στο απειρο(που λεει ο λογος)και το μονο που προσφερουν ειναι να ανοιγεις κουτια για να σου κατσουν skins. 1
cmi30 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το πήρα και εγώ πριν 3 μέρες και μπορώ να πω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό... Ειδικά για εμένα που λόγο χρόνου είμαι 100% casual gamer είναι ιδανικό γιατί μπορώ και παίζω χαλαρά 2-3 quick games Ακόμα προσπαθώ να μάθω τους χαρακτήρες οπότε οι ήττες είναι συνεχόμενες, αλλά δεν με πειράζει, έχει γενικά πλάκα Να θέλει κανένας noob να παίξουμε, και στο battlenet το nick μου είναι cmi30#2888 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2017 από cmi30
saxos55 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Να θέλει κανένας noob να παίξουμε, και στο battlenet το nick μου είναι cmi30. Θέλει και το #αριθμός δίπλα αλλιώς τσάμπα θα περιμένεις να σε βρει κάποιος να σε κάνει add
cmi30 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Θέλει και το #αριθμός δίπλα αλλιώς τσάμπα θα περιμένεις να σε βρει κάποιος να σε κάνει add Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το ήξερα!
odystam Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να αγορασω το overwatch με paysafe. Απ οσο ξερω δεν υπαρχει σαν επιλογή, αλλα σκέφτομαι μηπως παρω blizzard game card απο το instant gaming. Θα αγοραζα απο το public αλλα δεν ειναι και κοντα...Επισης αν παρω blizzard game card που γραφει world of warcraft, θα μπορεσω να τη χρησιμοποιησω για να παρω το overwatch? Εχω μπερδευτεί λιγο :Ρ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 http://www.public.gr/product/blizzard-battlenet-gift-card-20%E2%82%AC-prepaid-card/prod7940832pp/ Αυτη ειναι η καρτα που πωλειται στα καταστηματα και ειναι στην ουσια για να προσθεσεις στο ψηφιακο πορτοφολι σου χρηματα για αγορα. Στο site που αναφερεις μονο συνδρομη για το παιχνιδι wow βρηκα η οποια ειναι ασχετη με αυτο.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Υπαρχει τροπος να παρω αυτη τη καρτα online? Αν πατησεις στο link που εβαλα και δεις στο πανω δεξι κομματι λεει οτι πας και την παιρνεις μονο απο καταστημα. Αν πατησεις δε και εκει που λεει να δεις σε ποια καταστηματα υπαρχει λεει πιο συγκεκριμενα -Το προϊόν δεν πωλείται online ή τηλεφωνικά αλλά μπορείς να το βρεις στα παρακάτω καταστήματα-
sistah Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Για οσους το εχουν ηδη και θελουν το GOTY, με 9euros κανoυν upgrade μεσω US store. Στο ΕU store το upgrade κοστιζει 20euros για καποιο λογο.Δεν εχει σημασια απο ποιο store το αγοραζετε μιας και ειναι Region Free.Υπενθυμιση που αναφερθηκε και σε προηγουμενο ποστ: Tα 10 lootboxes ειναι απλα, δεν δινει του event. (rly now???) Η προσφορα ισχυει εως 5 Ιουνιου.
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αραγε σε οσους απο μας εχουμε ηδη την origins edition θα μας τα δωσουν τα 10 lootboxes ή θα μας γραψουν στα χρυσα τους παπουτσια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις