najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ναι να παρει κλικ το Κοtaku που τοσο τα εχει αναγκη.. Περα απο οτι λεει το αρθρο και δε θα αναλυσω, ο Λουσιο δεν εχει ωραια σκινς και εχει λιγα 1
Silverage Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ναι να παρει κλικ το Κοtaku που τοσο τα εχει αναγκη.. Περα απο οτι λεει το αρθρο και δε θα αναλυσω, ο Λουσιο δεν εχει ωραια σκινς και εχει λιγα Υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσουν και οι βατραχοστολές και το jazz skin του.
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εγω τα εχω ολα εκτος απο αυτο, αλλα αντικειμενικα ειναι ασχημα τα σκινς του, η το πολυ μετρια. Αλλοι ηρωες εχουνε τρομερα σκινς απο αλλα events, reaper mey tracer
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παίζει και διαφορετική μουσική ο Lucio, έχει πλάκα. Edit: https://www.youtube.com/watch?v=ebTcX9s4Yus 4
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Εγω τα εχω ολα εκτος απο αυτο, αλλα αντικειμενικα ειναι ασχημα τα σκινς του, η το πολυ μετρια. Αλλοι ηρωες εχουνε τρομερα σκινς απο αλλα events, reaper mey tracer Ειναι γνωστο οτι η Tracer ειναι η mascot της εταιρειας. Υπαρχει στο εξωφυλλο του παιχνιδιου, η πρωτη φιγουρα που βγηκε ειναι για αυτην,την ειδαμε και στα περισσοτερα CGI που εχουν βγει αρα λογικο ειναι. Επισης ,αντικειμενικα που λες και εσυ,ποιος ειπε οτι τα skin των ολυμπιακων αγωνων ή ακομα και απο το event στις γιορτες ειναι ασχημα ή πολυ μετρια? Επισης σχεδιαστικα μπορει να μην εχουν την ιδια εμπνευση για ολους τους χαρακτηρες.
Aruil Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλά το άρθρο του Kotaku, ότι να ναι. Παραπονιέται για το ποδοσφαιρικό skin στους ολυμπιακούς που όλα τα skins ήταν αθλητικά και το πλασάρει σαν ρατσισμό των αμερικάνων ως προς το πόσο καλύτεροι είναι οι μαύροι στον αθλητισμό (λες και είναι κάτι κακό να το πεις αυτό). Πάνω στο συγκεκριμένο skin, για μένα είναι το καλύτερο του event, του Lucio και ένα από τα καλύτερα στο παιχνίδι γενικώς. Τρομερή λεπτομέρεια και ωραίος συνδυασμός χρώματων. Το μόνο που με χαλάει είναι τα μαλλιά, αλλά κανένας χαρακτήρας δεν έχει ιδιέταιρα καλά μαλλιά στο Overwatch.
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δεν ειναι μονο η Tracer, και αλλοι εχουν πολλα παραπανω skins Των ολυμπιακων το καλυτερο ειναι μακραν της Tracer
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τα ιδια ειχαν γινει και με την γνωστη ποζα της tracer. Οταν βλεπουμε ατομα να βγαζουν κομπλεξ σε ψηφιακους/φανταστικους χαρακτηρες απο video games(και οχι μονο)τοτε μαλλον καπου αλλου ειναι το προβλημα. Και αυτο εχει παραγινει μαλιστα. Δεν εχει με τι να ασχοληθει η αλλη στο Kotaku(ή κλασσικα αλλη μια αποπειρα site να μαζεψει τσαμπα clicks μεσω κραξιματος σε δημοφιλες παιχνιδι)και γραφει ολοκληρο αρθρο για ενα skin στο Overwatch. 1
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 double post is double Ναι να παρει κλικ το Κοtaku που τοσο τα εχει αναγκη..
shadowlike Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 double post is double Ναι να παρει κλικ το Κοtaku που τοσο τα εχει αναγκη.. φασούλι το φασούλι ...κλικ απο μια μπουρδα άρθρο απο εδώ ..άλλο κλικ απο εκεί, να σου τα έσοδα απο βλακείες. Άσε που kotaku διαβάζαμε το 2010 ..απορώ ποιος ασχολείται πλέον. 4
W0zzAp Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 double post is double Ναι να παρει κλικ το Κοtaku που τοσο τα εχει αναγκη.. Σε πληρωνει το kotaku και το διαφημιζεις με παθος 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 ^ Ναι βασικα εγω το αρχισα για τα κακα σκινς του Λους
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 https://youtu.be/VTXDx2Mepzs
KilliK Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 more γεροντοκορη https://www.youtube.com/watch?v=hi9_qT2VqdE 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις