Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο εχουν σε gold ? Δε μπηκα ακομα να τσεκ

Οσο και τα προηγουμενα.

Δηλαδη

3000 τα legendary skin

750 τα epic(αν υπαρχει καποιο skinδεν ξερω)dance emotes

75 τα σαπια spray με τις καρτες

victory pose ή highlight δεν ειδα καποιο.

• Like 1
Δημοσ.

Βλεποντας τις προσθηκες που μπηκαν βλεπω(εκτος αν μου ξεφυγε καποιο)οτι δεν εχουμε highlight intro καινουργιο σε καποιο χαρακτηρα,ουτε και victory pose.

Επισης βλεπω οτι σε αντιθεση με τα προηγουμενα event,δεν υπαρχει καποια θεματολογια να συνδεει τα skin μεταξυ τους.

Που κολλαει πχ το skin της zarya και του soldier με αυτο της mei και του Lucio......

Βασιζομενη στο dev update του Kaplan, το event εχει σκοπο να γιορτασει τον 1 χρονο και απλα ειναι σε festive mode. Σαν να ειναι ενα μεγαλο party (εξου και τα dance emotes) που ο καθενας φοραει οτι του καπνισει και γενικα ειναι καλη ευκαιρια για τους designers να κανουν release fun skins που δεν κολλανε πουθενα.

Δημοσ.

Το μούφα skin της Zarya λέτε να είναι κάποιο reference στους cybermen απο το Dr. Who?

Το λέω λόγω της φατσας που θυμίζει κάπως και επειδή το γράφουν Cyberia αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Το μούφα skin της Zarya λέτε να είναι κάποιο reference στους cybermen απο το Dr. Who?

Το λέω λόγω της φατσας που θυμίζει κάπως και επειδή το γράφουν Cyberia αν θυμάμαι καλά.

Να σου πω την αληθεια ειναι ενα skin που δεν με χαλαει καθολου σε σχεση με τα 2 gothic που μου εχουν κατσει...

Δημοσ.

Link.png Site: twitch

celebration livestream, 3κ παρα πολλα ξανα, εχω 4κ αρα μονο ενα λογικα 76 

Ειδα εχτες streamer που επαιζε με το αναλογο skin και ψιλο ξενερωσα μιας και το οπλο ηταν σχεδο το ιδιο με τα αλλα,ελαχιστες διαφορες οπτικα(μιας και αυτο θα βλεπεις περισσοτερο σαν 1ου προσωπου παιχνιδι.

Για τα push ups emote ή για κανενα POTG καλο ειναι :P

Δημοσ.

θελω να αγορασω το Overwatch

βλεπω στο blizard 
standard edition
game of the year edition
και στο scroutz origins edition

τι πρεπει να αγορασω; και τι διαφορες εχουν ξερει καποιος;

Δημοσ.

θελω να αγορασω το Overwatch

βλεπω στο blizard 

standard edition

game of the year edition

και στο scroutz origins edition

τι πρεπει να αγορασω; και τι διαφορες εχουν ξερει καποιος;

standard edition=κανονικο παιχνιδι

origins edition=κανονικο παιχνιδι+καποια skin+dlc για αλλα παιχνιδια της blizzard

game of the year edition=origins edition+10lootboxes.

Εν ολιγης

standard edition=η φθηνοτερη εκδοση του παιχνιδιου που μπορεις να βρεις

Origins edition απο skroytz .Αν θες να παρεις το παιχνιδι κουτατο και για τα επιπλεον dlc που δινει.

game of the year edition δεν αξιζε στα 40ευρω οταν μπορεις να αγορασεις την Origins edition(δηλαδη κουτατο παιχνιδι)στα 30ευρω εκτος

Δημοσ.

Νομίζω τα έχει βάλει με έκπτωση στο store της blizzard αλλά δεν θυμάμαι τιμές.

Να σου πω την αληθεια ειναι ενα skin που δεν με χαλαει καθολου σε σχεση με τα 2 gothic που μου εχουν κατσει...

Εμενα μου φαίνεται χειρότερο απο αυτά.

Γιατί δεν έβαλαν εκεινο το ωραίο που έχει στο Heroes με τη μαύρη πανοπλία;

Δημοσ.

Νομίζω τα έχει βάλει με έκπτωση στο store της blizzard αλλά δεν θυμάμαι τιμές.

Απο όσο βλέπω, €20 η βασική, €40 η GOTY.

Πάντως αν υπάρχει Origins edition στα €30 όπως λέει ο Fulgore, συμφέρει παρά GOTY γιατί με τα €10 διαφορά αγοράζεις 11 lootbox απο το Blizz store, 1 extra δηλαδή απο ότι θα έπαιρνες με την GOTY edition.

Edit: Μου φαίνεται παράξενο όμως, συνήθως είναι τακτική των εταιριών να δίνουν καλύτερες προσφορές στα "entry level" πακέτα, για να τραβήξουν νέο κόσμο με το value της προσφοράς :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...