Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Της D.Va έχει και νέα voicelines. Αν δεν κάτσει μέχρι τέλος του event, θα το τσιμπήσω για το collection.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Lijiang Tower got some minor visual changes in the new update that heavily hint towards a new lunar colony map Edit:
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ποσο εχουν σε gold ? Δε μπηκα ακομα να τσεκ Οσο και τα προηγουμενα. Δηλαδη 3000 τα legendary skin 750 τα epic(αν υπαρχει καποιο skinδεν ξερω)dance emotes 75 τα σαπια spray με τις καρτες victory pose ή highlight δεν ειδα καποιο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Το παιχνίδι by the way είναι πάλι σε προσφορά για τώρα. 1
sistah Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Βλεποντας τις προσθηκες που μπηκαν βλεπω(εκτος αν μου ξεφυγε καποιο)οτι δεν εχουμε highlight intro καινουργιο σε καποιο χαρακτηρα,ουτε και victory pose. Επισης βλεπω οτι σε αντιθεση με τα προηγουμενα event,δεν υπαρχει καποια θεματολογια να συνδεει τα skin μεταξυ τους. Που κολλαει πχ το skin της zarya και του soldier με αυτο της mei και του Lucio...... Βασιζομενη στο dev update του Kaplan, το event εχει σκοπο να γιορτασει τον 1 χρονο και απλα ειναι σε festive mode. Σαν να ειναι ενα μεγαλο party (εξου και τα dance emotes) που ο καθενας φοραει οτι του καπνισει και γενικα ειναι καλη ευκαιρια για τους designers να κανουν release fun skins που δεν κολλανε πουθενα.
Silverage Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Το μούφα skin της Zarya λέτε να είναι κάποιο reference στους cybermen απο το Dr. Who? Το λέω λόγω της φατσας που θυμίζει κάπως και επειδή το γράφουν Cyberia αν θυμάμαι καλά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Πιο πολύ για mecha anime μου φέρνει. To name είναι σίγουρα λογοπαίγνιο του Siberia. Edit: Edit 2:
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Το μούφα skin της Zarya λέτε να είναι κάποιο reference στους cybermen απο το Dr. Who? Το λέω λόγω της φατσας που θυμίζει κάπως και επειδή το γράφουν Cyberia αν θυμάμαι καλά. Να σου πω την αληθεια ειναι ενα skin που δεν με χαλαει καθολου σε σχεση με τα 2 gothic που μου εχουν κατσει...
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Site: twitch celebration livestream, 3κ παρα πολλα ξανα, εχω 4κ αρα μονο ενα λογικα 76
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Site: twitch celebration livestream, 3κ παρα πολλα ξανα, εχω 4κ αρα μονο ενα λογικα 76 Ειδα εχτες streamer που επαιζε με το αναλογο skin και ψιλο ξενερωσα μιας και το οπλο ηταν σχεδο το ιδιο με τα αλλα,ελαχιστες διαφορες οπτικα(μιας και αυτο θα βλεπεις περισσοτερο σαν 1ου προσωπου παιχνιδι. Για τα push ups emote ή για κανενα POTG καλο ειναι
Ntinos11 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 θελω να αγορασω το Overwatchβλεπω στο blizard standard editiongame of the year editionκαι στο scroutz origins editionτι πρεπει να αγορασω; και τι διαφορες εχουν ξερει καποιος;
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 θελω να αγορασω το Overwatch βλεπω στο blizard standard edition game of the year edition και στο scroutz origins edition τι πρεπει να αγορασω; και τι διαφορες εχουν ξερει καποιος; standard edition=κανονικο παιχνιδι origins edition=κανονικο παιχνιδι+καποια skin+dlc για αλλα παιχνιδια της blizzard game of the year edition=origins edition+10lootboxes. Εν ολιγης standard edition=η φθηνοτερη εκδοση του παιχνιδιου που μπορεις να βρεις Origins edition απο skroytz .Αν θες να παρεις το παιχνιδι κουτατο και για τα επιπλεον dlc που δινει. game of the year edition δεν αξιζε στα 40ευρω οταν μπορεις να αγορασεις την Origins edition(δηλαδη κουτατο παιχνιδι)στα 30ευρω εκτος
Silverage Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Νομίζω τα έχει βάλει με έκπτωση στο store της blizzard αλλά δεν θυμάμαι τιμές. Να σου πω την αληθεια ειναι ενα skin που δεν με χαλαει καθολου σε σχεση με τα 2 gothic που μου εχουν κατσει... Εμενα μου φαίνεται χειρότερο απο αυτά. Γιατί δεν έβαλαν εκεινο το ωραίο που έχει στο Heroes με τη μαύρη πανοπλία;
Greygore Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Νομίζω τα έχει βάλει με έκπτωση στο store της blizzard αλλά δεν θυμάμαι τιμές. Απο όσο βλέπω, €20 η βασική, €40 η GOTY. Πάντως αν υπάρχει Origins edition στα €30 όπως λέει ο Fulgore, συμφέρει παρά GOTY γιατί με τα €10 διαφορά αγοράζεις 11 lootbox απο το Blizz store, 1 extra δηλαδή απο ότι θα έπαιρνες με την GOTY edition. Edit: Μου φαίνεται παράξενο όμως, συνήθως είναι τακτική των εταιριών να δίνουν καλύτερες προσφορές στα "entry level" πακέτα, για να τραβήξουν νέο κόσμο με το value της προσφοράς
Προτεινόμενες αναρτήσεις