Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και στο call of duty και στο Killzone θυμαμαι οτι αργουσε και καποιες φορες και παραπανω μεχρι να μπεις στο παιχνιδι. Μονο το Counter Strike ειναι που δεν περιμενεις καθολου καθως εχει παρα πολυ κοσμο. Ειδικα αν ηταν και cross plattform το παιχνιδι τοτε πραγματικα βλεπω να ειχαμε και χοντρα θεματα με disconnects οπως στο Street Fighter V αρα καλυτερα εν μερη που δεν το κανανε(εξ αρχης τουλαχιστον)ετσι. Οσο για την συνεργασια,το παιχνιδι οπως ειχε πει και ο SPANk δεν θελει ουτε το νεο call of duty να γινει,ουτε το battlefield που κακα τα ψεμματα ο καθενας ηταν για την παρτυ του. Σου λεει να λειτουργεις σαν ομαδα για να υπαρχει λογος υπαρξης των διαφορετικων class αλλιως ολοι θα περνανε πχ τον πιστολερο και θα ηταν ανουσιο. Το λεω απο τωρα για να προλαβω τονμ κοσμο,οποιος παει να παιξει το παιχνιδι αυτο με την λογικη(του τι θελει δηλαδη) ενος Call of Duty/Battlefield κλωνου τοτε καλυτερα ουτε καν την beta να μην κατεβασει. Οποιος εχει ηδη παιξει το Team Fortress 2 και του αρεσε ή θελει κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα(κοινως τα ιδια και τα ιδια)τυπου Call of duty,BF,Battlefront,Crysis κλπ τοτε ειναι σε καλο δρομο για να κολλησει. Οσο για τα περι optimization αν ισχυουν και στο τελικο παιχνιδι,εχω ηδη αναφερει οτι το παιχνιδι τρεχει σε 1080p(στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου τουλαχιστον) και 60fps ακομα και στις εκδοσεις στις κονσολες 2
nikosggg3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Οταν βγει και επισημα το παιχνιδι τα level και τα αλλα που παιρνουμε στην beta θα μηδενιστουν?
paularas Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Yeap. Ολα ξεκινανε απο την αρχη με το release. Βεβαια δεν θα χασετε και πολλα λογικα. Εδω εμενα που ηταν 60-65 lvl με κανα 10 legendary skins και δεν πονεσε και ηταν το 2ο ή 3ο acc wipe που ειχα φαει
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλό θα κάνει η beta πάντως εχω εντοπίσει μερικά bugs με το chat και αλλα που λογικά θα λυθούν στο release , νομίζω πάντως πως το παιχνίδι εχει μεγάλες προοπτικές και ενσωματωθούν και αλλα πράγματα σιγά σιγά
suffocater Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αυτη την στιγμη,με δεδομένο οτι καποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα δωρακια (κονκαρδες κλπ),αλλα ανυπομονει να το παίξει,υπάρχει λογος να το αγοράσω σήμερα?Ουτως η αλλως δεν θα μπορω να το παιξω(δοκιμάσω) στην ανοιχτη beta?Xάνω κάτι?
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αυτη την στιγμη,με δεδομένο οτι καποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα δωρακια (κονκαρδες κλπ),αλλα ανυπομονει να το παίξει,υπάρχει λογος να το αγοράσω σήμερα? Ουτως η αλλως δεν θα μπορω να το παιξω(δοκιμάσω) στην ανοιχτη beta? Xάνω κάτι? Όχι δεν χάνεις κατι για αυτο ειναι και η open beta να το δοκιμάσει και ο κόσμος , απο αυριο 5 του μήνα μεχρι τις 9 μπορούν να το παίξουν ολοι μετα κλέινει η beta και το παιχνίδι γίνεται release στις 24 οπου πρέπει να το αγοράσεις 1
suffocater Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Απ τις 9 μεχρι 24 δεν θα παίζει κανεις?Αμα μ αρέσει,θα σπαστω με το κόψιμο στην μεση 1
Atallos1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλα δεν θα παθεις κατι αμα περιμενεις 15 μερες Τι να πουν οσοι το βλεπουν ενα 6μηνο τωρα μονο σε stream 1
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Κανένας δεν θα μπορεί να παίξει μεχρι να γίνει το release του παιχνιδιού στις 24 και υπόψιν οτι κάνεις στην beta μηδενίζονται στην κυκλοφορία του παιχνιδιού 1
suffocater Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τι να πουν οσοι το βλεπουν ενα 6μηνο τωρα μονο σε stream Για μένα λες?
Chico2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εγω τηλεφωνησα σημερα στο πλαισιο , χτες ελλαδαρα κλειστη.., και δεν πηρα απαντηση . Αιντε να δουμε γιατι θελω να παιξω ΣΗΜΕΡΑ, οχι αυριο . Καλα, και αυριο αλλα
saxos55 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εγω τηλεφωνησα σημερα στο πλαισιο , χτες ελλαδαρα κλειστη.., και δεν πηρα απαντηση . Αιντε να δουμε γιατι θελω να παιξω ΣΗΜΕΡΑ, οχι αυριο . Καλα, και αυριο αλλα Ε καλά κι εσύ, άμα το βιάζεσαι τόσο πολύ, αγόρασε τη digital έκδοση. Δύο βιντεάκια από τους πρώτους γύρους που έπαιξα (είναι noobικα, προσπαθούσα ταυτόχρονα να χαζολογήσω τα γραφικά, να παίξω το objective, να καταλάβω το χαρακτήρα μου και τους άλλους και αν μπορέσω, να φάω και κανέναν) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Damn, διάβασα στο δεύτερο βίντεο "Overwatch: ilos" και χάρηκα...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εγω τηλεφωνησα σημερα στο πλαισιο , χτες ελλαδαρα κλειστη.., και δεν πηρα απαντηση . Αιντε να δουμε γιατι θελω να παιξω ΣΗΜΕΡΑ, οχι αυριο . Καλα, και αυριο αλλα από περιέργεια..Δουλεύεις;και αν ναι τί δουλειά κάνεις και κράζεις την γιορτή της πρωτομαγιάς; Τί να πούμε που περιμένουμε μήνες,και closed beta με τα κιάλια βλέπαμε.. ---- τα preorders που σου έδιναν beta access είναι για digital αγορές..;;; ή και με την retail σου έδινε πρόσβαση; Βλέπω το πλαίσιο λέει 3/5 Σκέφτομαι να το πάρω στο ps4 και να παίζω μαζί σας.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 από περιέργεια..Δουλεύεις;και αν ναι τί δουλειά κάνεις και κράζεις την γιορτή της πρωτομαγιάς; Τί να πούμε που περιμένουμε μήνες,και closed beta με τα κιάλια βλέπαμε.. ---- τα preorders που σου έδιναν beta access είναι για digital αγορές..;;; ή και με την retail σου έδινε πρόσβαση; Βλέπω το πλαίσιο λέει 3/5 Σκέφτομαι να το πάρω στο ps4 και να παίζω μαζί σας. Εδω ομως ειναι θεμα για το pc γιατι οπως ενδιαφερθηκα εγω και εγραψα και στα θεματα των κονσολων,δεν υπαρχει καν θεμα overwatch για κονσολες,αρα φαντασου για τι ενδιαφερον μιλαμε(οπως βεβαια και σε αλλα θεματα αλλα τελος παντων). Υποψη οτιοψη οτι αν το παρεις στο ps4 δεν μπορεις να παιξεις με μας του Pc,δεν εχει cross plattform λειτουργια αλα Street Fightrer V. Επισης οπως και να το κανουμε στο pc θα παιξεις την καλυτερη δυνατη εκδοση απο πλευρας γραφικων,και με τον καλυτερο δυνατο χειρισμο και φυσικα και 12ευρω φθηνοτερα απο οτι βλεπω κοστιζει απο οτι στις κονσολες. Στις κονσολες υποψη αλλα και για το Online πρεπει να πληρωσεις για να παιξεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις