Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε δεν εχει και μεγαλη διαφορα αν ξερεις να σημαδευεις, ενω genji ας πουμε δεν μπορεις να παιξεις αν δεν ξερεις, εγω αυτο λεω. Τωρα μην κοιτας accuracy πλασματικα ειναι, στα placement ειχα 57% (και γενικα για να παω κατω απο 50% πλεον πρεπει να τιλταρω και να σπαμαρω οπου να ναι) και εκανα 2 νικες στα 10 δεν λεει τιποτα αν ηξερα να παιζω αλλους chars πιθανότατα θα τα πήγαινα καλυτερα παρ'οτι επαιξα πολυ καλα mccree τον ήπιαμε..

Δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά που λες... τα ίδια λέμε. Αν έπαιζες solider αντί για McRee με τα ίδια στατς ίδιο accuracy θα πήγαινες καλύτερα..ακόμα και pros που ήταν mcree mains αλλάζουν σε solider αφού ο McRee είναι μαζοχισμός..

αυτό εννοώ και εγώ ότι έχει υψηλό skill cap ότι θέλει 30% παραπάνω skill (αναφέρομαι σε μετρήσιμα στατς όπως το accuracy) για να βγάλει το ίδιο αποτέλεσμα. Αν ανεβάσουν ξέρω γω 30% flat το damage του η το μειώσουν το penalty του range damage του και oneshotάρει από τα 50 μέτρα, δεν θα έχει πια ψηλό skill cap. Αντίθετα ο Genji και η Tracer θα έχουν πάντα λόγω του τρόπου που είναι σχεδιασμένοι.

Δημοσ.

Γενικα δεν λεμε πολυ διαφορετικα πραγματα απλα διαφωνώ καπως στο μετρήσιμο skill μεσω αυτών των stats. Ναι ενας mccree με καλο accuracy και positioning ειναι καλυτερος απο εναν αλλο με χειρότερο accuracy και καλο positioning(αν και εξαρτάται και απο το playstyle γιατι αυτα τα stats γίνονται εύκολα inflate με λίγη προσοχή). Αλλα ενας mccree με πολυ καλο accuracy ο οποιος εχει λαθος positions, αφηνει την tracer πχ να κανει οτι θελει, pusharei χαζα και γενικα το παιζει all aim no brain το game δεν ειναι καλύτερος απο εναν mccree με χαμηλότερο accuracy αλλα καλύτερο game sense ο οποιος κανει τη δουλεια του σωστα.

Αυτο νομιζω ισχυει για αρκετους χαρακτηρες.

Δημοσ.

εγω πάντως αν θέλω realiable dps μονο mcree μπορω να παιξω. δεν πετυχαινω τιποτα με s76. λες και εχω 200 πινγκ οταν τον επιλέγω. δεν ξερω γιατι.

Δημοσ.

Ο 76 ειναι μακραν ευκολοτερος παντως, απο mechanics μονο tracking θελει, εχει heal/dash και πολυ καλύτερη ulti.. 

Δημοσ.

Χανζο ωραιος φαινεται. τρεισερ θα το παρω στανταρ. τα αλλα meh. Το μεκ της dva φαινεται ωραιο επισης αλλα θα το δω απο κοντα καλυτερα.

Δημοσ.

αισχος το anniversary. καταντησε η Blizzard η πιο απληστη εταιρεια παιχνιδων στον κοσμο.

care to elaborate?

Δημοσ.

Ποιο ακριβως μοντελο εχεις γιατι με μπερδεψες?Δες στην υπογραφη του Silver ποια οθονη ακριβως εχει :P

Συγγνωμη,νόμιζα σε ενδιέφερε μόνο το θεμα περισσότερων hz. (μη ρωτήσεις γιατί,αυθαίρετα :P ).

Εγώ έχω την AOC G2460PF

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον το παιχνίδι είναι τραγικό.ΕΦαγε uninstall μετά απο 1 ώρα.Απλά δεν ξέρουν να φτιάχνουν video games ορισμένοι

Και στο prey ιδιο σχολιο ακριβως

http://www.insomnia.gr/topic/612433-prey-2017/page-13?do=findComment&comment=55717809

Επισης οπως εχουμε ξαναπει απειρες φορες,αρνητικα σχολια τετοιου τυπου χωρις σοβαρα επιχειρηματα ειναι να τα αγνοεις πληρως.

Σε forum ειμαστε δεν θα μυριζουμε τα νυχια μας τι θελει να πει ο ποιητης. Ειπαμε σεβαστη η γνωμη του αλλου αλλα υπαρχει και οριο ανεκτικοτητας.

Συγγνωμη,νόμιζα σε ενδιέφερε μόνο το θεμα περισσότερων hz. (μη ρωτήσεις γιατί,αυθαίρετα :P ).

Εγώ έχω την AOC G2460PF

Ωραιος. Οχι ειχα πιο παλια την αντιστοιχη Aoc σε Gsync και δυστηχως το TN panel με κουραζε γιαυτο και εφυγε.

Δημοσ.

Βλεποντας τις προσθηκες που μπηκαν βλεπω(εκτος αν μου ξεφυγε καποιο)οτι δεν εχουμε highlight intro καινουργιο σε καποιο χαρακτηρα,ουτε και victory pose.

Επισης βλεπω οτι σε αντιθεση με τα προηγουμενα event,δεν υπαρχει καποια θεματολογια να συνδεει τα skin μεταξυ τους.

Που κολλαει πχ το skin της zarya και του soldier με αυτο της mei και του Lucio......

Δημοσ.

:o

Το πιο αδιαφορο skin απο ολα αυτα παντως για μενα(και για legendary κιολας)μαλλον ειναι της Pharah.

Πολυ ωραιο το skin της D Va αλλα και της tracer που μου θυμιζει splatoon/infamous second son φαση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...