suffocater Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 έφαγα μια σφαλιάρα από 2190 στα 2010 .. Παίζει να ήταν κάποια games λόγω matchmaking σαββατοκύριακού γιατί έπαιζε stomping από την αντίπαλη ομάδα.. όχι κοντινές ήττες, είχα καιρό να πέσω έτσι. Σε boostαρω κανα 500-700ρικο οποτε θες,αμα θες 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 έφαγα μια σφαλιάρα από 2190 στα 2010 .. Παίζει να ήταν κάποια games λόγω matchmaking σαββατοκύριακού γιατί έπαιζε stomping από την αντίπαλη ομάδα.. όχι κοντινές ήττες, είχα καιρό να πέσω έτσι. Στο ovewatch κάνουν το ίδιο που κάνουν στο hots? Στο hots είναι πολύ εμφανές όταν είσαι πάνω από 50% winrate βάζουν ξεδιάντροπα στην ομάδα σου τέσσερις Τσετσένους αντάρτες που παίζουν από το κινητό τους μέσω teamviewer σε Linux PC που τρέχει windows μέσω Virtual Machine.. Ίσως φταίει και ότι βαρέθηκα τον soldier και δεν αποδίδω.. πολύ δυνατός αλλά βαρετός. Θα κοιτάξω Ripper και Tracer στο attack αντί για solder με ρίσκο να τσακιστεί το mmr.. Επαθα το ιδιο την προηγουμενη εβδομαδα οπως ειχα γραψει πιο πισω. Πραγματικα ξενερα να βλεπω τοσο one sided ηττες(ειτε οταν κερδιζα,ειτε οταν εχανα).Και το θεμα ειναι οτι εβλεπα ατομα να παιζουν χαλια που ηταν και platinum/diamond δεν μιλαμε για gold και κατω που ειναι και αναμενομενο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Συνεχίζοντας τα Early Development Hero tidbits (που το IGN συνεχίζει να λέει "secrets" για το clickbait). https://youtu.be/dLRSsg-gkVw Edit: "This is how you properly protect your support" 1
alex_000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Σε boostαρω κανα 500-700ρικο οποτε θες,αμα θες Κάθε μέρα παίζω φίλε atomic#2988 https://www.youtube.com/watch?v=G7ajdZzgR74 Δυστυχώς μερικές(?) φορές πρέπει να παίζεις τα βαρετά, αν είσαι καλός σε αυτά. Αλλιώς η ομάδα τον πίνει, όπως όταν πήρα χτες Reinhardt μετά από καιρό... ναι αλλά με solider έχω flatαρει, δεν νιώθω ότι βελτιώνομαι και νομίζω είναι γιατί δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ο χαρακτήρας, τον παίζω απλά γιατί είναι op να ανέβω. Τον hog πχ που τον γουστάρω (ο άλλος main) συνέχεια γίνομαι καλύτερος. Θα το γυρίσω σε DVA on attack για αρχή και όταν βελτιωθώ ακόμα παραπάνω με ripper και tracer δοκιμάζω αυτούς.. με tracer στα QM είμαι ήδη 2+ gold ανά game αλλά το QM είναι τρίχες δεν είναι ένδειξη.. 1
ADHD Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Παιξτε να δούμε το curry.. Αν τα βρειτε σκουρα φωναξτε και εμενα best mccree eu ez boost σε diamond..
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τραγικο παντως που δεν γνωριζουμε το πληρες περιεχομενο του πριν καν κυκλοφορησει. Silverage κατι ψιλο ασχετο αλλα γνωμες για την οθονη που πηρες μιας και κοιταζω και εγω σε αυτη την κατηγορια?
Silverage Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Η οθόνη είναι πολύ καλή, δεν πίστευα οτι θα έχει τόσο διαφορά τα 165Hz απο τα 60Hz. Η μεγαλύτερη διαφορά όμως είναι στις γρήγορες κινήσεις όπως π.χ. όταν κάνει ulti ο Genji και κάνει απανωτά dash. Με την παλιά οθόνη θολώναν όλα και πήγαινα λίγο στην τύχη ενώ τώρα τα βλέπω όλα καθαρά. 2
suffocater Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Η οθόνη είναι πολύ καλή, δεν πίστευα οτι θα έχει τόσο διαφορά τα 165Hz απο τα 60Hz. Η μεγαλύτερη διαφορά όμως είναι στις γρήγορες κινήσεις όπως π.χ. όταν κάνει ulti ο Genji και κάνει απανωτά dash. Με την παλιά οθόνη θολώναν όλα και πήγαινα λίγο στην τύχη ενώ τώρα τα βλέπω όλα καθαρά. Welcome to a new reality!
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Welcome to a new reality! Και εσυ σε τετοια οθονη παιζεις?
alex_000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 αν τύχει και έχω ξεχάσει κάνα μεγάλο gif απο κάνα imgur στο browser μετά από alt tab και το framerate παίσει στα 60 το καταλαβαίνω το πρώτο δευτερόλεπτο. Είναι τεράστια η διαφορά. Οι κονσολάδες με τα 30 fps τι να πούνε.. 1
suffocater Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Και εσυ σε τετοια οθονη παιζεις? εγω ειμαι στα ταπεινα 144 Αλλα μπορω να επιβεβαιώσω την τεραστια διαφορα,οπως και οτι το μάτι καλομαθαινει,και μετα απο λιγο χαλιεται και ξενερώνει με χαμηλα frames.(κάτω των ~95,καπου εκει το αντιλαμβανομαι με μεγαλη σιγουρια) 1
Silverage Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γι'αυτό λέγανε οτι οι pros όταν τους δίνανε 60αρια μόνιτορ σε κάτι events γκρινιάζανε. Εκτός όμως απο τα Hz είχε βελτίωση σε σχέση με την παλιά dell u2412h και στα χρώματα. Άσε που έχει και λιγότερο glow. Γενικά σε όλα είναι καλύτερη απο την παλιά μου. Το πρόβλημα με τέτοιες οθόνες είναι οτι τυχαίνουν πολλές με θέματα απο το εργοστάσιο όπως καμμένα πίξελ. Εγω την πήρα αυτή γιατί έχουν αναφερθει τα λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τις υπόλοιπες και ευτυχώς δεν είχε θέματα.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Οι κονσολάδες με τα 30 fps τι να πούνε.. Μα και στις κονσολες στα 60 τρεχει το Overwatch σε τι ακριβως αναφερεσαι? εγω ειμαι στα ταπεινα 144 Ποιο ακριβως μοντελο εχεις γιατι με μπερδεψες?Δες στην υπογραφη του Silver ποια οθονη ακριβως εχει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VgdjeEBPRNM
Προτεινόμενες αναρτήσεις