Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αθλια σκινς, λιγο της Ζαρυα ειναι υποφερτο. 

το προβλημα με αυτο το εβεντ ειναι οτι θα εχει λογικα και το μεγαλυτερο περιεχομενο σε σχεση με τα προηγουμενα, αλλα θα ειναι παλι προσωρινο.

οποτε με προσχημα την επετειο, θελουν να αρμεξουν για τα καλα τους παικτες αυτη τη φορα.

Δημοσ.

ειχε προσφατα anniversary event η Blizz στην NY, γιαυτο μαζευτηκανε πολλοι vοιce actors του παιχνιδιου. αν και αυτο το βιντεο ειναι στο ΛΑ τωρα.

Του 76 μου άρεσε αρκετά και της γεροντοκόρης, bastion Zarya αδιάφορα

μα τι μου θυμιζει του 77...τι μου θυμιζει

18527075_1533848799960058_81925998647253

Δημοσ.

Μεγα λαθος παντως που βαλανε την αρχικη symmetra στα support και που δεν το πηρανε χαμπαρι αυτο και απο την αρχικη beta που κρατησε τοσο καιρο.

Δημοσ.

έφαγα μια σφαλιάρα από 2190 στα 2010 .. Παίζει να ήταν κάποια games λόγω matchmaking σαββατοκύριακού γιατί έπαιζε stomping από την αντίπαλη ομάδα.. όχι κοντινές ήττες, είχα καιρό να πέσω έτσι.

Στο ovewatch κάνουν το ίδιο που κάνουν στο hots? Στο hots είναι πολύ εμφανές όταν είσαι πάνω από 50% winrate βάζουν ξεδιάντροπα στην ομάδα σου τέσσερις Τσετσένους αντάρτες που παίζουν από το κινητό τους μέσω teamviewer σε Linux PC που τρέχει windows μέσω Virtual Machine..

Ίσως φταίει και ότι βαρέθηκα τον soldier και δεν αποδίδω.. πολύ δυνατός αλλά βαρετός. Θα κοιτάξω Ripper και Tracer στο attack αντί για solder με ρίσκο να τσακιστεί το mmr..

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς μερικές(?) φορές πρέπει να παίζεις τα βαρετά, αν είσαι καλός σε αυτά.

Αλλιώς η ομάδα τον πίνει, όπως όταν πήρα χτες Reinhardt μετά από καιρό... -_-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...