Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα κοριτσα πρεπει να ειναι τυχερα με τετοιο μορφονιο.  :wub:
Βtw, τα videos ολο και χειροτερα γινονται σε content..

Δημοσ.

Επιτελους πήγα το άλλοτε 900SR κατεστραμμένο account στο gold. Στα μετάλλια είμαι σχεδόν πάντα πρώτος είτε παίξω tanks είτε dps οπότε σίγουρα έχει δρόμο ακόμα. Reign και Roadhog κυρίως με 60% winrate, και soldier με 53%

kEPYgXe.png?1

skill trend.. το dive είναι εκείνη η μαύρη μέρα που 5/7 παιχνίδια είχα disconnect στην ομάδα μου. Δεύτερη φορά που γίνεται αυτό στο lifetime που παίζω το game..

UVt7zo9.png

το profile για όποιον ενδιαφέρεται είναι - https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Atomic-2988

-------------------------

Φοβερή σειρά για όποιον θέλει να μάθει να παίζει πιο στρατηγικά πέραν του mechanical skill είναι το OverAnalyzed. Ένας GM αναλύει replays από various ranks και ρόλους, έχει πολλούς που έχουν το mechanical skill για να είναι πάνω από bronze η silver αλλά δεν ξέρουν πως να στηθούν για να παίζουν safe, πως να flankαρουν και πως να κάνουν σωστό target prioritization.  

https://www.youtube.com/playlist?list=PLZVkseJlphu8BOz3xmdhyJfx2JCuF8ZdT

• Like 1
Δημοσ.

το profile για όποιον ενδιαφέρεται είναι - https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Atomic-2988

Βασικα ξερεις τι μου προκαλει εντυπωση?Πως στο καλο season 3 τελειωσες χαμηλοτερα απο οτι season 2 ενω ειχες τοσο θετικα ποσοστα νικων με τους ηρωες.

Επισης τα περι bronze elo σε gold ξερεις σε ποιο συμφορουμιτη πρεπει να τα πεις που ελεγε οτι ειναι αδυνατον :rolleyes: 

Απο μενα μπραβο γιατι δεν εκατσες να κλαφτεις οτι εισαι bronze και οτι θα παραμεινεις εκει,δεν κατεβασες καντηλια(στο forum τουλαχιστον) ,Το παλεψες και σε καθε season βελτιωνοσουν(τα νουμερα μιλανε απο μονα τους)και δικαιωθηκες.

Δεν μπορω να εκφερω αναλυτικη γνωμη οσον αφορα το ranked με βαση το profile σου επειδη ειμαι κυριως quick play τυπος(και αρα τα stats ειναι ψιλο οτι να ναι)https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Fulgore-2340

Προσωπικα απο Δευτερα πρωτα ο Θεος θα ξαναπιασω το Overwatch επειδη αυτη την στιγμη ειμαι με ενα προχειρο trust ποντικι της κακιας ωρας και απεχω απο το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks!

Στο season 3 αν θυμάστε είχαν κάνει ένα ξεκαθάρισμα και είχαν ρίξει πολύ τα SR στα gold / high silver γιατί είχαν πολύ περισσότερο κόσμο από οτι έπρεπε. Επίσης το season 3 ήταν αυτό που το SR μου είχε πέσει στο 900 στην αρχή του season με ένα απίστευτο lose streak.. είχα φτάσει να χάνω 60 -80 πόντους σε κάθε game και έχασα αμέτρητα στην σειρά. Από εκείνο το σημείο ήθελε πολύ περισσότερα παιχνίδια να ξανανέβει γιατί κερδίζεις 25 σε κάθε παιχνίδι. Το τέλειωσα το season στο 1700 οπότε το winrate μου ήταν πολύ υψηλό. Το season 4 με άρχισε στο 1500 γιατί στα placement πήγα 4-6.

Πλέον όταν κάνω 2 ήττες στην σειρά κάνω QM η παίζω hots γιατί αλλιώς κάνω tilt όπως όλοι και αρχίζει η κατρακύλα.

Για το επόμενο τρίμηνο θα το προσπαθώ για platinum. Ποτέ δεν θα κλαφτώ, το overwatch έχει carry mechanics το SR του καθενός έχει να κάνει μόνο με τον ίδιο όταν μιλάμε για 100δες ranked games είναι πολύ accurate. 

Η μεγάλη βελτίωση ήρθε με το 120hz monitor to mouse, το mousepad και η προπόνηση στο accuracy όπως έχω πει εδώ. Οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν κοντά στις 25 Απριλίου και φαίνεται από το graph με το SR τι διαφορά κάνανε. 

Δεν μπορω να εκφερω αναλυτικη γνωμη οσον αφορα το ranked με βαση το profile σου επειδη ειμαι κυριως quick play τυπος(και αρα τα stats ειναι ψιλο οτι να ναι)https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Fulgore-2340

Είναι κρίμα που παίζεις μόνο QP γιατί είναι σαν να μην παίζεις το παιχνίδι. Από το QP λείπει τελείως η οργάνωση, δεν πάνε καν 222. Aξίζει να παίζεις κάνα 2 ranked την μέρα ακόμα και αν δεν πας για το SR για να βλέπεις λίγο το game πιο συντονισμένο και από τις 2 ομάδες. Ανεξάρτητα της κλάψας που υπάρχει ο matchmaker κάνει καλή δουλειά και τουλάχιστον τα μισά games στο comp είναι πολύ κοντινά οπότε έχουν φοβερή ένταση και θέλουν ιδρώτες και tryhardies. 

Τα stats σου είναι πολύ καλά μάλλον καλύτερα από τα δικά μου, αλλά στο ranked μπορεί να μικρύνουν λίγο γιατί όταν κάποιος ξεφεύγει και αρχίζει το carry η άλλη ομάδα πιέζει ολόκληρη να τον κάνει counter, είναι δύσκολο να θερίζεις από την αρχή ως το τέλος του game όπως στο QP

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

Είναι κρίμα που παίζεις μόνο QP γιατί είναι σαν να μην παίζεις το παιχνίδι. Από το QP λείπει τελείως η οργάνωση,

Το γνωριζω πολυ καλα γιαυτο δεν με βλεπεις και 3 και λιγο να μπαινω και να κραζω τα παιχνιδια. Ειδικα τωρα στο event που τελειωνε παλι εβλεπα κατι ωραια...

Αλλα δυστηχως(ή ευτυχως)δεν μπορω πια να δεσμευτω(και να tryhard-αρω)σε ενα μονο παιχνιδι,ειτε αυτο ειναι το hearthstone,ειτε το Overwatch,ειτε heroes of the storm/dota 2,γιατι θελω να παιζω και αλλα παιχνιδια(ειδικα απο τον Μαρτιο μεχρι σημερα στο playstation γινεται χαμος απο παιχνιδια).

Το πολυ καλο που εχει το Overwatch(οπως και το heroes)ειναι οτι ειναι γρηγορα(σε διαρκεια και gameplay)παιχνιδια που μπορεις να παιζεις μια στο τοσο.

Προσωπικα οπως εχω πει και πιο παλια(και στο Ghost αρκετες φορες που τα λεγαμε και στο forum),δεν εχω τρελες απαιτησεις στο quick play,γιατι οπως λεει και το ονομα του μπαινεις απλα να περασει η ωρα,δεν χανεις τιποτα(απο πλευρας rank),και ισα ισα που ειναι και ιδανικο για να προπονηθεις(οχι να τρολλαρεις)σε καποιο χαρακτηρα που παιζεις ή θες να μαθεις με λιγοτερο αγχος.

Σαν μονη ας το πουμε απαιτηση θα ηθελα να εχει η ομαδα τουλαχιστον 1 tank(οποιο να ναι)και 1 support ακριβως οπως ηταν απο εποχες beta φαση δηλαδη.

Και το quick play μια χαρα τον σκοπο του εχει και μπορεις να το ευχαριστηθεις,αρκει ο αλλος να μην τρολλαρει ή να μην tryhard-αρει. Προφανως και θα παιξεις να κερδισεις,αλλα και να χασεις 2 παιχνιδια ε δεν τρεχει τιποτα.

Δημοσ.

Fulgore κανεις μεγαλο λαθος, χανεις και μαλιστα παρα πολλα, το βασικο ranking σου βγαινει απο το quick m, blizzard εισαι και στο heroes τα ιδια, αν εισια χαλια στο κασουαλ για χ ψ λογο αλλα γενικοτερα εισαι καλος, τα placement θα σε ριξουν πολυ κατω, μα παρα πολυ κατω

Δημοσ.

Fulgore κανεις μεγαλο λαθος, χανεις και μαλιστα παρα πολλα, το βασικο ranking σου βγαινει απο το quick m, blizzard εισαι και στο heroes τα ιδια, αν εισια χαλια στο κασουαλ για χ ψ λογο αλλα γενικοτερα εισαι καλος, τα placement θα σε ριξουν πολυ κατω, μα παρα πολυ κατω

Σε τι κανω λαθος δεν καταλαβα. Εγραψα πιο πανω οτι δεν μπορω να κατσω να δεσμευτω σε ενα παιχνιδι και να το λιωσω(εξου και το tryhard που εγραψα),ανεξαρτητως εταιρειας και τιτλου λες να με ενδιαφερει προσωπικα το ranking ?

Μια απο τα ιδια και τα placement,θα παιξω τα 10 παιχνιδια(την προηγουμενη season ουτε καν ασχοληθηκα)περιπου και μετα τελος.

Ουτε τα χρυσα οπλα με ενδιαφερουν ή ειναι σοβαρο κινητρο για μενα να παιζω μονο ranked,ουτε φυσικα και το spray για τους top 500.

Μια απο τα ιδια σου ειχα πει και εσενα στα αλλα θεματα παιχνιδιων.

Δεν γινεται να θελεις (να προσπαθεις εστω)να παιξεις competitive σε οτι παιχνιδι βγαινει,μονο και μονο γιατι δεν γινεται να τα παιζεις ολα παραλληλα(και να παιζεις και νεα παιχνιδια που βγαινουν και να βλεπεις και σειρες,ταινιες).

Αν ηθελα να ασχοληθω σοβαρα με το ranked του overwatch θα επρεπε να παρατησω σχεδον ολα τα αλλα παιχνιδια,μιας και ολος ο ελευθερος μου χρονος για gaming πανω κατω θα πηγαινε στο overwatch,πραγμα που δεν θελω.

Δημοσ.

εγραψες 

δεν εχω τρελες απαιτησεις στο quick play,γιατι οπως λεει και το ονομα του μπαινεις απλα να περασει η ωρα,δεν χανεις τιποτα(απο πλευρας rank)

εδω κανεις λαθος, χανεις και μαλιστα πολλα απλα δε το καταλαβαινεις

Δημοσ.

εγραψες 

δεν εχω τρελες απαιτησεις στο quick play,γιατι οπως λεει και το ονομα του μπαινεις απλα να περασει η ωρα,δεν χανεις τιποτα(απο πλευρας rank)

εδω κανεις λαθος, χανεις και μαλιστα πολλα απλα δε το καταλαβαινεις

Εγραψα δεν εχω τρελες απαιτησεις στο quick play για τον πολυ απλο λογο οτι δεν ασχολουμαι(δεν με ενδιαφερει) ουτως ή αλλως με το ranked(και δεν ειναι και ranked).

Το αν παιζει ρολο στα placements κυριως δεν μου λεει κατι.

Δημοσ.

Grats.
Τουλάχιστον βλεπουμε οτι τα αστεια που ακουγαμε για "elo hell" διαψευδονται εμπρακτα,και οτι γενικα ολοι καταληγουν τελικα να παιζουν εκει που πρέπει.

skill trend.. το dive είναι εκείνη η μαύρη μέρα που 5/7 παιχνίδια είχα disconnect στην ομάδα μου. Δεύτερη φορά που γίνεται αυτό στο lifetime που παίζω το game..

UVt7zo9.png

--

ΒΟΥΤΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ 100 ΠΟΝΤΟΥΣ. :lol: 
ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΒΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ!  B) 
https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Suffocater-1934

• Like 3
Δημοσ.

ΒΟΥΤΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ 100 ΠΟΝΤΟΥΣ. :lol: 

ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΒΟΥΤΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ!  B) 

https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Suffocater-1934

ήταν "βουτιά" που δεν έπρεπε να γίνει γιατί πιστεύω είμαι για παραπάνω στο SR που παίζω, και εξήγησα πως έγινε (200 πόντοι ήταν όχι 100) 

Έκανα και εγώ το μακροβούτι μου όταν πήγα από 1800 στο 900 στο season 3.. σε 2 μέρες έγινε :D .. Respect πάντως κράτησες αρκετά την αναπνοή lol 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...