Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ποιο reddit, πάλι καλά υπάρχει το mmo-champion και μου δώσε κάποιος , πάντως εγώ θα το πάρω από τα seven μάλλον, αφου είναι οι μονοί που δίνουν όλο το πακέτο. Τι εννοεις ολο το πακετο???
kalodrei Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τώρα το έβαλαν και στο Πλαίσιο το σήμα το μεταλλικό ,μόλις το είδα, βρε λες να το βάλουν και οι άλλοι 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 τώρα το έβαλαν και στο Πλαίσιο το σήμα το μεταλλικό ,μόλις το είδα, βρε λες να το βάλουν και οι άλλοι Αν εννοεις για τα δωρα το εχω γραψει πιο πισω τι παιζει με αυτα. Sevenspots δινει δωρο κονκαρδες και σημα http://sevenspot.gr/gr/GamesInner/3c016587f2238532489bd8a128979485/3817-60531.html Πλαισιο δινει δωρο το σημα οπως αναφερθηκε Public δινει δωρο ενα νομισμα http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/overwatch-origins-edition-and-preorder-bonus-pc-game/prod7862802pp/ Ολα τα αλλα σκρουτζομαγαζα δινουν δωρο τις κονκαρδες αλλα φυσικα ειναι και αισθητα φθηνοτερα απο τα παραπανω καταστηματα. Αρα τα βαζεις κατω και λες στον εαυτο σου αν αξιζει για ενα σημα να δωσεις 10-12ευρω παραπανω. Παντως μεταξυ seven και Πλαισιου εννοειται συμφερει παραπανω το Seven καθως δινει τις κονκαρδες δωρο και ειναι και 2 ευρω φθηνοτερο. Το μονο καλο που εχει το Πλαισιο ειναι οτι σου δινει σιγουρα τον κωδικο για αυριο και μεθαυριο(για seven δεν εχω ρωτησει δεν γνωριζω). Το seven με βαση την σελιδα της Blizzard,αν το ειχες κλεισει απο εκει επρεπε να σου ειχε στειλει κωδικο για early access http://eu.battle.net/overwatch/en/buy/ το λεει κατω κατω για τα καταστηματα. Για ρωτα αυριο καλου κακου αν το παρεις απο εκει. Να ενημερωσω μονο μιας και δεν υπαρχει καν θεμα για Overwatch στις κονσολες(ντροπη και αισχος αλλα τελος παντων),οτι οι κατοχοι ps4 Μπορουν να παιξουν χωρις συνδρομη(ps Plus)την Open beta(εννοειται οτι στο κανονικο παιχνιδι χρειαζεται)ενω οι κατοχοι Xbox χρειαζονται XboxLive για να παιξουν στην beta http://eu.battle.net/overwatch/en/blog/20055970 Επισης Παυλο οπως λεει και στο απο πανω link σε περιπτωση προβληματος με τον κωδικο για early access πρεπει να μιλησεις με το Πλαισιο αποκλειστικα(αν γνωριζουν βεβαια).Οπως λεει και στο link τα κλειδια πρεπει να εχουν παραδωθει για pc πριν ή μεχρι τις 2Μαιου ενω για κονσολες στις 3 Μαιου.
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλημέρα Φαίνεται ότι ο κωδικός που μου έστειλαν από πλαίσιο στις 28 που ελεγε για το preorder bonus ήταν και για early access μιας και μπήκα κανονικά στο παιχνίδι και μπορώ να παιξω
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Από θέμα performance το παιχνίδι και για beta θερίζει , με vsync σε ultra είμαι 59 60 όλη την ώρα και με κλειστό vsync 140 με 160 και για πρώτη φορά σε παιχνίδι δεν έχω tearing με κλειστό vsync 1
seithan Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ε, τα γραφικά του είναι σχετικά απλά για μοντέρνα συστήματα. Δεν το λές και Crysis.
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν χρειάζεται να είναι crysis και ουτε θέλω προσωπικά μου αρέσει ο χαρακτηρας που έχει το παιχνίδι
paularas Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 είναι άρρωστα optimized, σας το έχω πει εδώ και μήνες. μπορεί να τερματίσει σχεδόν τα πάντα από συστήματα. ακόμα και με την 970 o/ced με 1550 τον πυρήνα την εκμεταλεύεται στο έπακρο και δίνει παραπάνω fps. και σκεφτείτε ότι το overwatch ήταν το pvp κομμάτι του project titan. σκεφτείτε τι ήταν όλο το παιχνίδι που το ditcharane 1
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εντωμεταξύ η μουσική μου θυμίζει απο την ταινία back to the future
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Από θέμα performance το παιχνίδι και για beta θερίζει , με vsync σε ultra είμαι 59 60 όλη την ώρα και με κλειστό vsync 140 με 160 και για πρώτη φορά σε παιχνίδι δεν έχω tearing με κλειστό vsync Ε τωρα βαλτος εισαι και εσυ και τα γραφεις αυτα επιτηδες για εμας που περιμενουμε για μεθαυριο για να παιξουμε??Οχι πες μου :P Ε, τα γραφικά του είναι σχετικά απλά για μοντέρνα συστήματα. Δεν το λές και Crysis. Δεν το λες και Crysis αλλα το λες Overwatch αυτη ειναι η διαφορα. Ενω τα περισσοτερα αλλα fps παιχνιδια εχουν οπως γραφεις και εσυ,ειτε το Crysis,ειτε το Far Cry,ειτε το doom ειτε αλλα τετοια παιχνιδια οσον αφορα τα γραφικα σαν μετρο συγκρισης,το Overwatch εχει σαν μετρο συγκρισης μονο τον εαυτο του οσον αφορα το τεχνικο κομματι και τον σχεδιασμο. Εμενα βεβαια μου θυμιζει λιγο παλιες καλες εποχες Timesplitters περισσοτερο.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ελλαδαρα ολε λεμε. http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/692060/eortastiko-orario-pasxa-2016-poies-ores-tha-einai-anoixta-ta-magazia-tis-epomenes-imeres Αλλωστε παιζει να ειμαστε και η μονη χωρα στον κοσμο που εχει και σελιδα για τις απεργιες Απο οτι διαβασα για εμας τους υπολοιπους η beta λογικα θα ανοιξει αυριο το βραδυ ή αλλιως Πεμπτη χαραματα αν καποιοι μπερδευονται 1
GnG Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κατεβάσεις απο τώρα ώστε να είσαι έτοιμος?
kalodrei Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ναι ,αν έχεις κλειδί το κατεβάζεις και παίζει , πάντως παίζει σε όλα τα συστήματα ,ένα laptop της πλάκας που έχω με i5 2410 και nvidia gt520m το τρέχει στο low όποτε και να μην έχει κάποιος κάλο pc ,θα μπορεί να παίξει χωρίς πρόβλημα ,η blizzard άλλη μια φορά έκανε καλή δουλειά με τις απαιτήσεις για να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. 1
saxos55 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πρώτες εντυπώσεις (μόλις έπαιξα 5-6 γύρους) Να πω πρώτα ότι δεν είχα δει ούτε ένα βίντεο και δεν είχα διαβάσει οτιδήποτε για το παιχνίδι πριν παίξω, οπότε αν υπάρχει hype για το παιχνίδι, δε με έχει αγγίξει. Το μόνο που ήξερα είναι ότι η bliz θα έβγαζε ένα comic-like shooter από τις διαφημίσεις που έβλεπα στο battle.net παίζοντας D3. [+] Tο παιχνίδι είναι smooth as a baby's bottom. Τα framerates είναι ψηλά και τα γραφικά που παίζουν όλα ultra χωρίς θέμα ακόμα και σε παλιότερα συστήματα (έχω FX 6300, GTX 780, 8 gb μνήμη) (granted, τα textures είναι απλά και γενικότερα τα γραφικά δεν είναι "απαιτητικά") Disconnects, lag spikes κλπ προβλήματα σύνδεσης δεν είχα. Αργεί να βρει matches (από 30'' ως λεπτό), αλλά αυτό μάλλον είναι θέμα beta. Γενικά είναι πολύ καλοφτιαγμένο και ισορροπημένο: Οι χάρτες έχουν απ'όλα: choke points, ανοιχτούς χώρους για ξύλο, καμπεριές για τους πιο.... στατικούς παίκτες. Επίσης παρότι cartoonίστικοι, έχουν φοβερές λεπτομέρειες σε μερικά σημεία. Υπάρχουν χαρακτήρες για κάθε γούστο και για κάθε περίπτωση. Το leveling δεν ξεκλειδώνει όπλα (τουλ. έτσι νομίζω), αλλά μόνο cosmetics. Οπότε μπορείς να μπεις στη δράση από το πρώτο δευτερόλεπτο χωρίς να περιμένεις το "τάδε όπλο" Τέλος, το lone wolfing δεν αποδίδει. Τα ματσάκια θέλουν συνεργασία για να βγουν, αλλιώς τσαπού και baserape. [-] Οι χάρτες παρότι σχετικά μικροί έχουν πολύ περπάτημα. Κάθε φορά που πεθαίνεις μπορεί να σου πάρει μέχρι και 30'' να ξαναβρεθείς στη δράση, πράγμα λίγο ξενερωτικό. Το παιχνίδι ίσως παραείναι βασισμένο στη συνεργασία. Το ξέρω ότι το έγραψα στα θετικά, όμως έχω την εντύπωση από το λίγο που έπαιξα πως είναι ακατόρθωτο για έναν καλό παίχτη να "πάρει την ομάδα πάνω του", πράγμα που συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια. Μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτό, θα δείξει. Αυτά, σαν πρώτες εντυπώσεις επαναλαμβάνω. Α, ναι (όσοι ασχολείστε θα το ξέρετε ήδη φυσικά). Υπάρχει και χάρτης "Ilios" σε κυκλαδίτικο νησί, με μπουζουκάκι στην εισαγωγή και παιχνίδι ανάμεσα σε ...αρχαία φυσικά. 1
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αυτό ότι αργεί να βρει παιχνίδια είναι αλήθεια αλλά μόλις ανοίξει το beta για όλους αλλά και το release του παιχνιδιού λογικά θα φτιάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις