Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι θα γίνει με τον solider πια, θα τον νερφάρουν ποτέ , είναι ο ορισμός του easy mode.

Ενω ο tobjorn και bastion τι ειναι?Α ξεχασα δεν ειναι τοσο δημοφιλης αυτοι οπως ο soldier......

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E o torb δεν ειναι δυνατος σαν pick/hero και ουτε θελει skill (bastion included) αρα εννοει τον βαθμο δυσκολιας....

Δημοσ.

είναι ο ορισμός του easy mode.

Μου κανει εντυπωση που θεωρειται easy mode ο soldier που περαν της ulti παλι πρεπει να εχεις ενα Α στοχο για να σκοτωσεις και δεν θεωρουνται easy mode(κυριολεκτικα)tobjorn και bastion...

• Like 3
Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που θεωρειται easy mode ο soldier που περαν της ulti παλι πρεπει να εχεις ενα Α στοχο για να σκοτωσεις και δεν θεωρουνται easy mode(κυριολεκτικα)tobjorn και bastion...

το κιτ του soldier παραπέμπει σε jack of all trades αλλά το πρόβλημα είναι πως είναι αρκετά καλός σε όλα ..βλέπε sustained dmg, burst dmg ,  self&party heal, speed και aimbot ulti.. ο bastion απο την άλλη είναι δυσκίνητος όσο δε πάει και χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένα σημέια αποτελεσματικά , το ίδιο και ο torb. Το γεγονός οτι ο bastion και ο torb έχουν ενδεχομένως χαμηλότερο skill ceiling απο soldier δεν σημαίνει πως χρειάζονται και nerf αφού είναι πολύ situational picks (ίσα ίσα ο torb buff χρειάζεται). O soldier απο την άλλη σε σχέση με όλους τους ήρωες έχει χαμηλό skill ceiling και είναι must pick, meta τα-πάντα-όλα αφου μπορεί και έχει πολύ καλό dmg, survavibility και είναι γενικά πιο εύκολος από άλλους dps heroes.

Με τον soldier αν μάθεις να ελέγχεις το spread του όπλου το aiming είναι περίπατος. Σίγουρα θέλει nerf σε dmg και σε survavability για να είναι in par με άλλους dps heros. Εκτός βέβαια και αν γίνουν buff ολοι οι υπόλοιποι. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που πολλοί λένε πως αν θέλεις να ανέβεις ρανκ με dps παίξε soldier και γι'αυτό ακριβώς το λόγο έχω άπειρο respect σε άτομα που ανεβαίνουν το ladder με mains όπως tracer, mcree, widow κλπ.

Δημοσ.

γι'αυτό ακριβώς το λόγο έχω άπειρο respect σε άτομα που ανεβαίνουν το ladder με mains όπως tracer, mcree, widow κλπ.

Να ελεγες support ή tank που ειναι οι ρολοι που βλεπουμε πιο σπανια(ειδικα για support)να ελεγα παει στο καλο. Αλλα σοβαρα τωρα widow/hanzo main?

Ναι η tracer οντως θελει χερακια για να μην ψοφας καθε 3 και λιγο και να κανεις δουλεια,αλλα ελεος να μπαινει μαζι με widow....

Δημοσ.

Α σε quick match,τρομερο video...

Να βαλουμε play of the game και bastion να καθεται σε ενα σημειο και να τρωει ολοκληρη πενταδα με πατημενο αριστερο click? Εχει καποιο νοημα?

Να βαλουμε και widow να καθεται σε ενα σημειο να σκοτωνει 3 ατομα σερι?

Επισης αν δεν κανω λαθος μιας και επαιζες main widow οπως ειχες πει πιο παλια,δεν ειχες αναφερει οτι η Ulti της widow θελει skill για να την χρησιμοποιησεις/αξιοποιησεις?

Αν δεν το ειχες γραψει εσυ και το ειχε γραψει καποιος αλλος λαθος μου, αλλα εισαι ο μονος που θυμαμαι να εχει αναφερει οτι main αρει widow.

Το οτι ο soldier ειναι πιο ευκολο dps απο maccree και tracer το γνωριζαμε απο οταν βγηκε το παιχνιδι στην beta,αλλα πιο παλια ο κοσμος επαιρνε συνεχεια maccree λογω του dmg που εκανε το δεξι click πριν το νερφαρουν, tracer λιγοι επαιζαν γιατι ειναι δυσκολος χαρακτηρας και reaper κυριως οταν επαιζαν πολλα tank αρα ο soldier την ειχε γλυτωσει.

Τωρα ξαφνικα(μιας και παιζει πολυ soldier λογω και ana ulti)βγηκε ο soldier οτι ειναι broken και οτι θελει nerf....

• Like 1
Δημοσ.

Να ελεγες support ή tank που ειναι οι ρολοι που βλεπουμε πιο σπανια(ειδικα για support)να ελεγα παει στο καλο. Αλλα σοβαρα τωρα widow/hanzo main?

Ναι η tracer οντως θελει χερακια για να μην ψοφας καθε 3 και λιγο και να κανεις δουλεια,αλλα ελεος να μπαινει μαζι με widow....

σχετικά με widow πέρα απο τα έμεσα νερφ που συνεχίζει να τρώει από τους ήρωες που γίνοντε introduce(shields ,invisibility, teleport) , τα buffs σε άλλους και τα άκυρα maps για snipers, ανέκαθεν είχε θέματα survavability. Δεν είναι δυνατόν σε ένα παιχνίδι όπως στο overwatch που έχεις χαρακτήρες που πετάνε, έχουν γάτζους, γίνοντε αόρατοι κλπ να δίνει 12sec CD grapling hook σε sniper class το οποίο το χρησιμοποιείς για 2 λόγους , sniping position και runaway..που σημαίνει πολύ συχνά, αν θες να είσαι αποτελεσματικός. Το γεγονός ότι η widow δεν επιλέγεται τόσο απο το player base νομίζω οφείλεται σε αυτό ακριβώς, στο ότι δεν της δίνεται η δυνατότητα να κάνει survive και  damage (consistently) μέσα στο χαμό των shields/armors/heals aoe effects και χαρακτήρων που σε προσεγγίζουν σχετικά εύκολα. Σημείωση επίσης το άκυρο πλέον tracer shot που μαρτυράει τη widow... επειδή δηλαδή δεν είναι αρκετά δύσκολα τα headshot , βάλαμε και tracershot για να μην έχεις περιθώριο πάνω απο 2-3 full charged shots απο το ίδιο position (εννοείτε ότι δε παίζεις με άμπαλους αντίπαλους), κάτι που επίσης κάνει χειρότερα τα πράγματα με το grappling hook CD.

Επίσης αναφέρομαι σε dps/defence heroes και ίσως και σε tanks/supports που μπορουν να παιχτούν σαν dps. Support/Tanks δεν παίζω πλην zen και ana πολύ αραιά.

• Moderators
Δημοσ.

Ούτε η Symmetra θέλει accuracy αφού κολλάει το beam.

Eπίσης braindead Winston = dead Winston.

Torbjorn όμως, δεν χρειάζεται καν να στοχεύσεις ή κουνηθείς. The turret will do it for you.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...