Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν η ομάδα κάνει focus, τότε πέφτουν. Κατεβάζει τη Pharah ή τη Mercy ένας hitscan στο μισό (δε χρειάζεται να τη σκοτώσει), την αποτελειώνει ένας Genji/Winston/DVa.

Πάντα υπάρχουν λύσεις, αρκεί η ομάδα να κάνει σωστό focus. Μόνο με comms όμως το καταφέρνεις αυτό, γι' αυτό και στο competitive συνήθως είναι τα πράγματα πιο ήπια, γιατί υπάρχει επικοινωνία αρκετές φορές.

Δημοσ.

για μενα το πιο κουραστικο ειναι να κλειδωσει καποιος 76 και να μην μπορει να σταθει απεναντι της, δε προκειται να αλλαξει δυστχως, θα συνεχισει να παιζει 76 και η φαρα θα συνεχισει να διαλυει τα παντα

εγω πιστευω πρεπει να φαει νερφ οπωσδηποτε, πλεον ειναι πιο κουραστικο απο το οτιδηποτε, να ηταν και δυσκολος χαρακτηρας να μαθεις να παιζεις εστω μετρια να πω οκ

Δημοσ.

Η Pharah δεν είναι εύκολη, λόγω mobility. Δεν είναι και Genji ή McCree σε δυσκολία, αλλά δεν είναι Reaper ή Soldier που είναι εύκολοι ήρωες. Εσύ δηλαδή όποτε παίρνεις Pharah είσαι ασταμάτητος/κουραστικός;

Δημοσ.

Ερώτηση άσχετου για να ακολουθώ τη συζήτηση

Nerf τι είναι ?

Από δικιά μου εμπειρία με τον soldier, όταν σταθώ απέναντι από phar δε προλαβαίνω να κλάσω. Phara Macree kai genji είναι οι χειρότεροι μου να τους έχω απέναντι. 

Παίζω στα 2000

• Moderators
Δημοσ.

Nerf τι είναι ?

Nerf λέμε όταν γίνεται ένας χαρακτήρας πιο αδύναμος (σε στατιστικά, mechanics, etc.)

Όταν π.χ. κάνει 200 damage ένας χαρακτήρας και τον πάνε στο 150 damage.

Αντιθέτως το buff είναι όταν τον δυναμώνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοω οτι δεν ειναι παρα πολυ δυσκολο να την παιξεις, εστω μετρια προς κακα θα κανει το splash damage της και ολα καλα, ο κακος 76 δε θα κανει την ιδια δουλεια οσο η κακη φαρα, με μια μερσι απο πισω σαν ουρα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εννοω οτι δεν ειναι παρα πολυ δυσκολο να την παιξεις, εστω μετρια προς κακα θα κανει το splash damage της και ολα καλα, ο κακος 76 δε θα κανει την ιδια δουλεια οσο η κακη φαρα, με μια μερσι απο πισω σαν ουρα

Συνεχίζει όμως αυτό να είναι 2 παίχτες παρέα έναντι ενός.

Μέτρια προς κακά θα χάνει πολύ damage η Pharah, αν πηγαίνει μόνο για το splash damage. Το θέμα είναι τα direct hits και να ενοχλεί aim / στέλνει κόσμο σε γκρεμούς με το concussion blast.

• Like 1
Δημοσ.

ότι αλλάξανε ειναι έμμεσο μπαφ στη φαρα πάλι (μετα την ανα).

ο σ76 παραμένει το ιδιο δυνατος σιγα τα αυγα.

κάνουν οτι μπορουν να αντικαταστησει η ορισα τον ρειν

Δημοσ.

αλλα high gold / mid plat που ειμαι αποτελει τρομερο προβλημα

Καλο ειναι παντως να το αναφερεις οτι παιζες σε κονσολα γιατι ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα(και σε εσενα που παιζεις,και στους συμπαικτες αλλα και στους αντιπαλους)να παιζετε ολοι με controller και τελειως διαφορετικα τα πραγματα στο pc,απο 144+hz monitor μεχρι mousepad και ποντικι που χρησιμοποιει ο καθενας.

Επισης χτες που ειδα stream ενος στο Twitch ο οποιος ηταν 4500 rating,εκανε παραπονο σε συμπαικτη του μετα το παιχνιδι οτι ειχε ξενερωσει επειδη καποιες φορες μπορει να ειχε 10σερι νικες και αλλες να ειχε 10σερι defeat. Και μιλαμε και για σχεδον top elo με μεσο ορο παιχνιδιων περιπου στα 4300-4350 πανω κατω.

Αυτα επειδη διαβαζα πιο πισω σχολια του τυπου''δεν παλευεται το 2---- κατι elo'',''εχω λιωσει στα defeat και ξενερωσα'' λες και δεν συμβαινει και σε πιο μεγαλα elo αυτο.

Ειναι δυστηχως η φυση που εχουν αυτα τα παιχνιδια οταν καποιος προσπαθει να παιξει ανταγωνιστικα,σε σημειο να αφιερωνει παρα πολλες ωρες και καποια στιγμη να οδηγουν αυτα σε νευρα,απογοητευση και φυσικα deranking.

Οσο για την Pharah που αναφερθηκε πιο πισω,προφανως και maccree(που δεν πολυ ειδα να αναφερεται για καποιο λογο),widow,soldier,bastion(οσοι παιζουν)και hanzo(που δεν τον ανεφερε κανεις)ευκολα την κατεβαζουν κατω(η Mei λιγο πιο δυσκολα)σε σχεση με αλλες.

Παντως για quick play που αναφερθηκε δεν μπορω να σχολιασω για Pharah+mercy γιατι και εγω που παιζω mercy,τωρα στο Uprising που καθησα και ασχοληθηκα παλι αρκετα τις περισσοτερες φορες ημουν solo healer αρα....

Τελος πετυχα ενα παιχνιδι(δεν θυμαμαι ποια πιστα)στο οποιο και οι δυο ομαδες παιζαμε χωρις Tank.

Τελειως διαφορετικη νοοτροπια στο quick play απο το ranked(τουλαχιστον εως ενα βαθμο)ακομα και για στοιχειωδη βασικα πραγματα οπως το να εχει η ομαδα support και tank που θεωρειται δεδομενο(ενω στην πραξη αλλα βλεπουμε).

Δημοσ.

τι θα γίνει με τον solider πια, θα τον νερφάρουν ποτέ , είναι ο ορισμός του easy mode.

ελπίζω μετά τον χογκ και τη φαρα γιατι αλλιώς τη μαμήσαμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...