alex_000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγώ πάω δυνατά, είχα πεισμώσει και ασχολούμαι με το κατεστραμμένο account χτες βράδυ το πήγα στο 1900.. είχε πολύ κόπο για να φτάσει εδώ από το 900 που ήταν πριν κάποιο καιρό (2 μήνες κάπου) αλλά και σε αυτό το rank είμαι σε πολύ ανώτερο επίπεδο από τους συμπαίκτες μου και mechanical και από strategy οπότε για το gold είμαι αρκετά σίγουρος. Για πιο πάνω θα δείξει.. Επίσης το on the side hobby μου (το accuracy του mcree που ούτε καν παίζω στο competitive) πάει επίσης καλά. Είχε ένα tilt και έκανα κάποιες αλλαγές και δούλεψαν. Ξέρει κανείς τα στατιστικά που δείχνει το masteroverwatch με ποιους συγκρίνονται? Τα συγκρίνει με όλους τους παίχτες ή μόνο με το rank σου ή what? Έχω κάποιους που φαίνεται να έχω καλά στατιστικά αν και δεν τους προτιμώ πλέον. Τι παίζει? Δεν έχω βρει κάποια εξήγηση για τα στατιστικά αυτά στο masteroverwatch
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 κατσε, εχει και φωτα που αναβοσβηνουν; Στο party emote αναβουν ναι(2:05) τυχαιο video .
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ωραιο τρολαρισμα, Blizz,..christ... https://playoverwatch.com/en-us/blog/20722025#patchnotes
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 οτι να ναι νερφς, ας κοιταξουν τα τελειως op rockets της pharah etc. , soldier -1 dmg per ? wtf ?
suffocater Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ομολογώ οτι ειχα καλομαθει να μην υπαρχουν τοσοι εγκεφαλικά νεκροί,οπότε ξεκίνησα ξανα την ανηφόρα.Τελικά πολύ μεγαλή διαφορά το 2200 με 2900,το οποιο δεν νομιζω οτι ήταν τοσο εντονο στην προηγούμενη σεζον.Παντως μου εδωσε κινητρο να ανέβω πιο ψηλά,για να δω εκεί το επίπεδο.
Silverage Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τι μαλακίες στον Reaper... αντί να κάνουν cancellable το wraith form του βάλανε αυτόματο reload. Αν μπεις σε wraith form σημαίνει οτι έίσαι έτοιμος για ψόφο συνήθως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 οτι να ναι νερφς, ας κοιταξουν τα τελειως op rockets της pharah etc. , soldier -1 dmg per ? wtf ? Γιατί ΟΡ τα rockets;
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 γτ η pharah ειναι το προβλημα και οχι τοσο 76, δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην την δεις, ειναι τοσο op αυτη τη στιγμη, που εχει καταντησει κουραστικο το θεμα reaper buff στην ουσια, αν σε κυνηγησει καποιος με το αυτοματο reload gg
opterios Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 γτ η pharah ειναι το προβλημα και οχι τοσο 76, δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην την δεις, ειναι τοσο op αυτη τη στιγμη, που εχει καταντησει κουραστικο το θεμα reaper buff στην ουσια, αν σε κυνηγησει καποιος με το αυτοματο reload gg Στα υψηλότερα tiers δε βλέπεις τόσο συχνά Pharah (όχι ότι δε βλέπεις). Από diamond και πάνω, οι McCree και Soldiers δε συγχωρούν τόσο εύκολα, οπότε αν δεν είσαι εξίσου ικανή Pharah, δεν επιβιώνεις εύκολα. Ένα nerf θα την αχρήστευε εντελώς στα ψηλά tiers. OP εγώ δεν τη λέω σε καμία περίπτωση.
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 opterios diamond δε παιζω και δε μπορω να φερω γνωμη δυστηχως, αλλα high gold / mid plat που ειμαι αποτελει τρομερο προβλημα, ειδικα οταν αλλος κλειδωνει 76 και δε μπορει να την σταματησει. Mercy Pharah πλεον εχει γινει εντελως κουραστικο
opterios Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Κι εγώ high gold είμαι, αλλά στο competitive δεν μπορώ να πω ότι είναι πρόβλημα η Pharah. Επίσης, όταν μιλάμε για nerf/buff πρέπει να σκεφτόμαστε όλα τα tiers. Θυμάσαι τι είχε γίνει με το buff του McCree στην 1η σεζόν; Οι diamond και πάνω σάρωναν. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Pharah είναι αρκετά ισορροπημένη. Αν την αγνοήσει η ομάδα, θα τιμωρηθεί, ναι. Αλλά όχι ότι είναι OP.
LosPoulos93 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το προβλημα με την pharrah ειδικα σε αυτα τα ranks (κι εγω εκει ειμαι τωρα ) ειναι οτι περιμενει το team απο τον soldier να την κανει counter μονος του κατι που ειναι δυσκολο ειδικα αμα υπαρχει pharmercy . Αυτοι ειναι 2 κι παιζουν κι καλο combo κι περιμενουν απο εναν να κανει την δουλεια , ενω θελει teammplay . Αν πχ υπαρχει zen στην ομαδα κι κανει focus την pharah κι μια dva να την ενοχλει τοτε ναι δν θα κανει τιποτα , αλλα δεν γινεται να περιμενεις απο εναν soldier να την κανει counter μονος του ειδικα αμα ειναι καλη η pharah κι παιζει σε καλα positions ( να χρησιμοποιει σωστα το map κι παιζει ειτε πολυ μακρια είτε πολυ κοντα) 5
opterios Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. https://www.youtube.com/watch?v=E60n09kuRqw 1
suffocater Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Kαι high plat,pharah με την mercy πανω της,απο s76 δεν πεφτει με τιποτα.Εκτος αν μλκιζεται η mercy και ξεχαστει στο empower.Μονο με debuff απο zen.Βεβαια,μου έχει τύχει και ο εμετος,pharah-mercy με healing orb απο zen.Mέχρι και rocket έφαγε οταν πλησίασε,και πάλι προλαβε να αναρρώσει. 1
LosPoulos93 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Pharah ποιο πολυ θα δεις εκει high plat ranks να κανει dominate(εκει ειμουν μεχρι να φαω το losing streak κι να πεσω 2450) .Στα lower βλεπεις λιγοτερο pharrah κι γενικα σχεδον ολους τους characters.Εκει συνηθως ειναι op χαρακτηρες οπως symmetra bastion.Ο character που κανει αμεσο counter ειναι η widow
Προτεινόμενες αναρτήσεις