Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σε κάνω add να παίξουμε μαζί; Και εγώ στο ίδιο SR είμαι περίπου απλά δεν έχω κάνει τα placement ακόμα γιατί βαριόμουνα.

Τελικά πόσα throw έκανες; 15;

16 :P

ναι αμε,κάνε.

Δημοσ.

τι ώρες παίζεις? και εγω εκει ειμαι αλα έπαψα να tryhardαρω επειδη όπως λες ειναι τιγκα στα τρόλια και βαρέθηκα να φτάνω στο 2800-2900 και να πέφτω. Τώρα με ενα ωραιο 0-7 ειμαι 2500....

Δημοσ.

Μετα τις 4,καθημερινες,οποιαδήποτε ώρα.

Σκ anytime possible

εγω παίζω συνηθως μετα τις 12 το βράδυ δυστυχως. θα σε κάνω add (Killbill) και αμα βρεθόυμε παίζουμε

Δημοσ.

Αν δεν παιζεις σοβαρο competitive προφανως και αξιζει,γιαυτο εν μερη το πληρωσες. Βεβαια οχι οτι θα δεις και τις τρομερες αλλαγες.

Θα σου ελεγα να κανεις το εξης απλο που ειχα κανει και εγω.

Παιξε αρχικα 5 παιχνιδια συνεχομενα με αυτο,και μετα παιξε 5 παιχνιδια συνεχομενα χωρις αυτο.

Αν δεν δεις διαφορες χωρις αυτο τοτε κρατα το ενεργοποιημενο.

γιατι να μην το ενεργοποιησει αν παιζει comp?  :huh:

καλα, ο Lucio πρεπει να εχει πηδηξει τις μισες voice actresses απο το OW. lucky bastard.

Δημοσ.

γιατι να μην το ενεργοποιησει αν παιζει comp?  :huh:

Υποτίθεται προσθέτει input lag αλλά λίγο που κοίταξα στο google λένε οτι δεν επηρεάζει τελικά. Θα δούμε.

Δημοσ.

Εγω ειπα γενικα να το δοκιμασεις σε παιχνιδι,competitive ή κανονικο δεν εχει σημασια. Εγω παντως που επαιξα με αυτο δεν ειδα κατι το αρνητικο για να το βγαλω.

Δημοσ.

Κι εγω μια απο τα ιδια , μεγαλο losing streak κι -500 sr . Προσωπικα το παρατησα το competitive γιατι δεν το ευχαριστιεμαι καθολου , ελαχιστα games θα παιχτουν ομαλα ανεξαρτητα του οποιου αποτελεσματος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...