Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω αφου μου αρεσουν οι φακες.. τις λατρευω.. πως καποιοι ανθρωποι δεν τις τρωνε??  :P

Δημοσ.

Μπαινει ο καθε ασχετος και γραφει για παιχνιδια χωρις να εχει ιδεα, αυτο με ξεπερναει, παω στοιχημα και στο οβ bronzas εισαι οποτε δεν ασχολουμαι, ιδια λογικη

pro gamer spotted

Δημοσ.

Έπαιξα και hots (τι μαλακία ειναι αυτη? πώς τα παίζουν αυτα τα παιχνίδια??!!)

Σεβαστο οτι δεν σου αρεσει αυτο το ειδος παιχνιδιων.Οι χαρακτηρισμοι ομως καλο ηταν να μην γινονταν,γιατι δεν βοηθανε σε τπτ.

ξεχασα ελληνικο φορουμ..

Ναι το πετυχες ειναι μονο των Ελληνικων forum αυτο,στο εξωτερικο δεν γραφονται ιδια και χειροτερα.....

μετά απο 50 λεπτά πόνου πήρα το oni. 

Quick matches με μποτακια στο very easy. Σε 25-30λεπτα ειχα παρει το skin(περιπο 5-7λεπτα το καθε παιχνιδι)χωρις καθολου ''πονο'' ή κουραση που να με κανει να βριζω... Μαλλον δεν διαβασες τις λεπτομερειες για το πως να παρεις το εν λογω skin.

εγω τα πλήρωσα όλα σχεδόν.

Επισης αν αγορασες του genji το skin απο το event,αμφιβαλλω αν θα χρησιμοποιεις το oni skin καθολου. Αρα μπορουσες να μην ειχες ασχοληθει καθολου με το Hots και να αποφυγεις τον ''πονο''.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης αν αγορασες του genji το skin απο το event,αμφιβαλλω αν θα χρησιμοποιεις το oni skin καθολου. Αρα μπορουσες να μην ειχες ασχοληθει καθολου με το Hots και να αποφυγεις τον ''πονο''.

θέλω τη dva κυρίως και δεν νομίζω οτι μπορω να την παρω μόνη της. στο έυκολο κερδίσαμε σε 15 λεπτά. στο δυσκολο χάναμε σε 10 οπότε ήταν καλύτερο. 

Δημοσ.

Αν δεν παιζεις σοβαρο competitive προφανως και αξιζει,γιαυτο εν μερη το πληρωσες. Βεβαια οχι οτι θα δεις και τις τρομερες αλλαγες.

Θα σου ελεγα να κανεις το εξης απλο που ειχα κανει και εγω.

Παιξε αρχικα 5 παιχνιδια συνεχομενα με αυτο,και μετα παιξε 5 παιχνιδια συνεχομενα χωρις αυτο.

Αν δεν δεις διαφορες χωρις αυτο τοτε κρατα το ενεργοποιημενο.

Δημοσ.

Αφου για 10η φορα περιπου εφτασα 2900 (ηθελα 3κ για περισσοτερους weapon points) και έχασα επειδή καποιος εκανε ΔΗΛΩΜΕΝΟ throw,μου γύρισε το ματι. :)
Υπολογίστε πόσα throw μπορει να έκανα σε 1 μερα και κερδιστε αποχυμωτή.
(ήταν 2900 χθες το πρωι,απλα επειδη δεν logara στο ow stats,κρατησε της παρασκευης).
Τουλαχιστον βγηκε απ το συστημα μου.
https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Suffocater-1934

Γινεται τιποτα με τα reports?ή απλα τα κανουμε για να τα κάνουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Είναι εκείνη η λεπτή γραμμή,που μολις την ξεπεράσεις,δεν υπάρχει γυρισμός :P
Απλά ηταν η πολλοστη φορα που εγινε το ίδιο,και λύγισα.
5 ατομα σκυλιαζαμε(και ηταν ολοι τους πολυ σωστοι στους ρολους τους),και ο αλλος επαιζε dps mercy.
Λογικά αυριο/μεθαυριο που θα ξενερώσω με το επιπεδο,θα τραβήξω την ανηφόρα παλι.

• Like 1
Δημοσ.

Να σε κάνω add να παίξουμε μαζί; Και εγώ στο ίδιο SR είμαι περίπου απλά δεν έχω κάνει τα placement ακόμα γιατί βαριόμουνα.

Τελικά πόσα throw έκανες; 15;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...