najinblue3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Θυμασαι που ειχα πει οτι το ειχα βρει τιμη χωμα? Πραγματικα 40αρι ειναι πολλα, και ο τυπος μου ειπε να παρω reaper / winstor αλλα ξενερωσα
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εγω σχολιαζω το γεγονος οτι γενικα γινεται να την παρεις αν θες τοσο πολυ. Τωρα για τις τιμες χωμα οκ αλλα ουτως ή αλλως για funko pop μιλαμε. Ουτε εγω θα τα εδινα γενικα για τετοιες φιγουρες. 1000 φορες να αγοραζα τις κινεζικες μεγαλυτερες φιγουρες απο ebay στα ιδια χρηματα(οχι ολες βεβαια καποιες δεν ειναι καθολου καλες)παρα αυτα . Ξερω ομως οτι υπαρχει κοσμος που κανει συλλογες με αυτες τις φιγουρες αρα οκ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 https://youtu.be/u89tXa-Y4Z0 Edit: VOLUME WARNING https://www.youtube.com/watch?v=7t1ZNQwiOd0 1
najinblue3 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγω σχολιαζω το γεγονος οτι γενικα γινεται να την παρεις αν θες τοσο πολυ. Τωρα για τις τιμες χωμα οκ αλλα ουτως ή αλλως για funko pop μιλαμε. Ουτε εγω θα τα εδινα γενικα για τετοιες φιγουρες. 1000 φορες να αγοραζα τις κινεζικες μεγαλυτερες φιγουρες απο ebay στα ιδια χρηματα(οχι ολες βεβαια καποιες δεν ειναι καθολου καλες)παρα αυτα . Ξερω ομως οτι υπαρχει κοσμος που κανει συλλογες με αυτες τις φιγουρες αρα οκ. Ολα ξεκινησαν οταν μου φερανε δωρο την 1η, δεν το ειχα σκεφτει ποτε να μαζευω τετοιες φιγουρες, τις χαζευα αλλα δε τρελαινομουν
Silverage Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Απενεργοποιήσανε την dva; Έτσι διάβασα στο forum να λένε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ναι, είχε ένα bug που έκανε reset τον γύρο ή κάτι τέτοιο όταν ξανάμπαινε στο MEKA. Την έκαναν disable για λίγες ώρες και το έφτιαξαν.
shadowlike Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 ough δε μου έχει κάτσει κανένα skin απο το event μέχρι τώρα...δεν υποτίθεται πως σου κάθεται τουλάχιστον ένα μέχρι την λήξη του event;
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 ough δε μου έχει κάτσει κανένα skin απο το event μέχρι τώρα...δεν υποτίθεται πως σου κάθεται τουλάχιστον ένα μέχρι την λήξη του event; Οχι δεν υποτιθεται. Το μονο που υποτιθεται οτι σου καθεται(αν θυμαμαι καλα)ειναι κατι(δηλαδη και σπρει ή player icon)απο το νεο event πολυ πιο συχνα στα lootboxes κατα την διαρκεια του event. Μην ξεχνας αλλωστε οτι τα skin του event ειναι σχεδον ολα Legendary και λιγα ειναι Epic,αρα λογικο ειναι να πεφτουν πιο σπανια. Δυστηχως η διαφημιστικη ενεργεια με τα 10lootboxes απο το heroes of the storm πεφτει μετα το event.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 twitter.com/vashperado/status/858474099772882944
basilis_k6 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 εγω τα πλήρωσα όλα σχεδόν. Δεν μου έκατσε κάτι φοβερο στα 30+ λουτ που άνοιξα. Έπαιξα και hots (τι μαλακία ειναι αυτη? πώς τα παίζουν αυτα τα παιχνίδια??!!) και μετά απο 50 λεπτά πόνου πήρα το oni.
tzizzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 πώς τα παίζουν αυτα τα παιχνίδια??!! mouse/keyboard συνηθως 4
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 εγω τα πλήρωσα όλα σχεδόν. Δεν μου έκατσε κάτι φοβερο στα 30+ λουτ που άνοιξα. Έπαιξα και hots (τι μαλακία ειναι αυτη? πώς τα παίζουν αυτα τα παιχνίδια??!!) και μετά απο 50 λεπτά πόνου πήρα το oni. Μπαινει ο καθε ασχετος και γραφει για παιχνιδια χωρις να εχει ιδεα, αυτο με ξεπερναει, παω στοιχημα και στο οβ bronzas εισαι οποτε δεν ασχολουμαι, ιδια λογικη
sistah Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Σιγα ρε παιδια, σας εθιξαν το game? Γουστα ειναι αυτα, που ειναι το κακο να το εκφραζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις