Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμασαι που ειχα πει οτι το ειχα βρει τιμη χωμα? Πραγματικα 40αρι ειναι πολλα, και ο τυπος μου ειπε να παρω reaper / winstor αλλα ξενερωσα  :-(  :-(

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω σχολιαζω το γεγονος οτι γενικα γινεται να την παρεις αν θες τοσο πολυ. Τωρα για τις τιμες χωμα οκ αλλα ουτως ή αλλως για funko pop μιλαμε. Ουτε εγω θα τα εδινα γενικα για τετοιες φιγουρες.

1000 φορες να αγοραζα τις κινεζικες μεγαλυτερες φιγουρες απο ebay στα ιδια χρηματα(οχι ολες βεβαια καποιες δεν ειναι καθολου καλες)παρα αυτα .

Ξερω ομως οτι υπαρχει κοσμος που κανει συλλογες με αυτες τις φιγουρες αρα οκ.

Δημοσ.

Εγω σχολιαζω το γεγονος οτι γενικα γινεται να την παρεις αν θες τοσο πολυ. Τωρα για τις τιμες χωμα οκ αλλα ουτως ή αλλως για funko pop μιλαμε. Ουτε εγω θα τα εδινα γενικα για τετοιες φιγουρες.

1000 φορες να αγοραζα τις κινεζικες μεγαλυτερες φιγουρες απο ebay στα ιδια χρηματα(οχι ολες βεβαια καποιες δεν ειναι καθολου καλες)παρα αυτα .

Ξερω ομως οτι υπαρχει κοσμος που κανει συλλογες με αυτες τις φιγουρες αρα οκ.

Ολα ξεκινησαν οταν μου φερανε δωρο την 1η, δεν το ειχα σκεφτει ποτε να μαζευω τετοιες φιγουρες, τις χαζευα αλλα δε τρελαινομουν  :P

Δημοσ.

ough δε μου έχει κάτσει κανένα skin απο το event μέχρι τώρα...δεν υποτίθεται πως σου κάθεται τουλάχιστον ένα μέχρι την λήξη του event;

Δημοσ.

ough δε μου έχει κάτσει κανένα skin απο το event μέχρι τώρα...δεν υποτίθεται πως σου κάθεται τουλάχιστον ένα μέχρι την λήξη του event;

Οχι δεν υποτιθεται. Το μονο που υποτιθεται οτι σου καθεται(αν θυμαμαι καλα)ειναι κατι(δηλαδη και σπρει ή player icon)απο το νεο event πολυ πιο συχνα στα lootboxes κατα την διαρκεια του event.

Μην ξεχνας αλλωστε οτι τα skin του event ειναι σχεδον ολα Legendary και λιγα ειναι Epic,αρα λογικο ειναι να πεφτουν πιο σπανια.

Δυστηχως η διαφημιστικη ενεργεια με τα 10lootboxes απο το heroes of the storm πεφτει μετα το event.

Δημοσ.

εγω τα πλήρωσα όλα σχεδόν. Δεν μου έκατσε κάτι φοβερο στα 30+ λουτ που άνοιξα. Έπαιξα και hots (τι μαλακία ειναι αυτη? πώς τα παίζουν αυτα τα παιχνίδια??!!) και μετά απο 50 λεπτά πόνου πήρα το oni. 

Δημοσ.

εγω τα πλήρωσα όλα σχεδόν. Δεν μου έκατσε κάτι φοβερο στα 30+ λουτ που άνοιξα. Έπαιξα και hots (τι μαλακία ειναι αυτη? πώς τα παίζουν αυτα τα παιχνίδια??!!) και μετά απο 50 λεπτά πόνου πήρα το oni. 

Μπαινει ο καθε ασχετος και γραφει για παιχνιδια χωρις να εχει ιδεα, αυτο με ξεπερναει, παω στοιχημα και στο οβ bronzas εισαι οποτε δεν ασχολουμαι, ιδια λογικη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...