Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι εννοειται αγορασα και με 1κ, αν περιμενα μονο απο κουτια κλαφτα  :P  :P  καποιους δε παιζω καθολου και εχω απο 2, συμετρα μπαστιον κτλπ

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι εννοειται αγορασα και με 1κ, αν περιμενα μονο απο κουτια κλαφτα  :P  :P  καποιους δε παιζω καθολου και εχω απο 2, συμετρα μπαστιον κτλπ

Αν τα limited skin κοστιζαν 1000 coins δεν νομιζω να αγοραζαν και πολλοι lootboxes ομως,ή οσοι αγοραζαν θα αγοραζαν λιγοτερα.

Αλλα οταν ειναι limited ο χρονος του event και σχεδον ολα τα νεα skin ειναι legendary και σου καθονται 2 ιδια συνεχομενα,ειναι λογικο και αναμενομενο να μην ειναι χαρουμενος ο αλλος(ειδικα οταν παιρνεις μολις 200 για το duplicate).

Παιζω day one το παιχνιδι εδω και 1 χρονο και εχω main mercy.  Epic skin για αυτην(ποσο μαλλον legendary)φυσικα δεν μου εχει κατσει ακομα.Με roadhog τα ιδια οπως και με Lucio που ειναι οι 3 χαρακτηρες που εχω τα περισσοτερα παιχνιδια.

Τι στο καλο τοσο συμπτωση ολα αυτα με τον συμφορουμιτη παραπανω?

Δημοσ.

Μerci Lucio Hog τα αγορασα με 3κ δεν μου εκατσαν lootboxes, ειναι rng δυστηχως

για τα limited το καταλαβαινω για τις τιμες που ειναι τσιμπημενες, ετσι κ αλλιως δε σε αναγκαζει κανεις να αγορασεις τα κουτια, θες και τα παιρνεις / δε τα παιρνεις

Δημοσ.

The more you play, the more the lootboxes, the more the chances, the more the coins.

Kαι εγω απο το release παιζω (και main mercy) αλλα μου εχουν κατσει legendaries απο τα events (witch mercy και hog πχ).
Σιγουρα οχι ολα απο drops αλλα εφοσον παιζω, εχω και coins αρα οτι λειπει το αγοραζω.

Σε αυτο το event εκατσε 3 φορες ο torb και 1 duplicate η mercy..

Παντως εαν εισαι 200lvl ειναι λογικο να μην εχεις ανοιξει πολλα boxes και ας παιζεις απο το 1999 οποτε η γκρινια ειναι αναμενομενη.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως και τα 200 level ειναι λιγα σε σχεση με τα 900 και 1000+που εχουν φτασει μερικοι,μετατρεποντας τα αυτα σε κανονικες ωρες.

Βεβαια μην ξεχναμε οτι εχουν αλλαξει και το level up σε σχεση με παλια(που καθε 100level στο reset επαιρνες παραπανω).

Παντως εαν εισαι 200lvl ειναι λογικο να μην εχεις ανοιξει πολλα boxes και ας παιζεις απο το 1999 οποτε η γκρινια ειναι αναμενομενη.

Μια χαρα αρκετα ειναι αν δεν παιζεις μονο Overwatch ;)

Δημοσ.

Μια χαρα αρκετα ειναι αν δεν παιζεις μονο Overwatch ;)

Το απαντησα ηδη νομιζω.

Επισης και αυτο που ανεφερα με τα duplicate coins σε event skins ειναι παραλογο που συμβανει ,τι παει να πει περιττη γκρινια?

Εδω και καιρο εχει αναφερθει

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20749865764

Δημοσ.

βασικά δεν έπρεπε να μπορείς να αγοράσεις πάνω απο 1-2 και να σου πέσει πάνω απο 1-2. Δεν έχει νόημα να ειναι event skins αμα τα έχουν ολοι. Ωραιο ειναι να τα βλέπεις σπάνια και να νιώθεις λίγο μοναδικός. Τώρα έχουν ολοι τον ίδιο genji/mcree με χρυσο οπλο. 

Δημοσ.

βασικά δεν έπρεπε να μπορείς να αγοράσεις πάνω απο 1-2 και να σου πέσει πάνω απο 1-2. Δεν έχει νόημα να ειναι event skins αμα τα έχουν ολοι. Ωραιο ειναι να τα βλέπεις σπάνια και να νιώθεις λίγο μοναδικός. Τώρα έχουν ολοι τον ίδιο genji/mcree με χρυσο οπλο. 

Γιατι και πριν τα event skin παλι τα ιδια και τα ιδια skin δεν εβλεπες συνεχεια?

Δημοσ.

Γιατι και πριν τα event skin παλι τα ιδια και τα ιδια skin δεν εβλεπες συνεχεια?

τα ωραια θα βλέπεις ειναι λογικο. Ας πούμε αυτη τη στιγμη δεν υπάρχει dva που να μην εχει τη σελφυ. Για λίγο καιρο όλοι ειχαν τον χιονάνθρωπο για εμοτ κτλ. Αλλα τα legendary skins έπρεπε να ειναι τραγικά σπάνια και ακριβα. 6-7κ ας πούμε. Να πάρεις ένα αντε δυο. Έχω τον ωραιο λουσιο αλλα ποσο ωραιος ειναι αμα τον εχει οποιοσδήποτε?

Δημοσ.

τα ωραια θα βλέπεις ειναι λογικο. Ας πούμε αυτη τη στιγμη δεν υπάρχει dva που να μην εχει τη σελφυ. Για λίγο καιρο όλοι ειχαν τον χιονάνθρωπο για εμοτ κτλ. Αλλα τα legendary skins έπρεπε να ειναι τραγικά σπάνια και ακριβα. 6-7κ ας πούμε. Να πάρεις ένα αντε δυο. Έχω τον ωραιο λουσιο αλλα ποσο ωραιος ειναι αμα τον εχει οποιοσδήποτε?

γι αυτο τα εχουν 3κ, και 3κ μια χαρα ειναι imho

Δημοσ.

Η τιμη των 3κ(ειναι λογικη απο πλευρας σπανιοτητας).Το παραλογο ειναι που δεν εχουν φτιαξει να δινει αναλογα σε duplicate του event,οχι γενικα αν σου κατσει duplicate legendary,αλλα συγκεκριμενα αν σου κατσει του event.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου το event skin κοστιζει 3x1000=3000,ας δωσει το duplicate event legendary 3x200=600 ή 500g εστω(οσα το σεντουκι).

Το ιδιο και στα υπολοιπα του event βεβαια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ας πούμε αυτη τη στιγμη δεν υπάρχει dva που να μην εχει τη σελφυ.

Guilty as charged αλλά θα το γυρίσω στο Random μετά.

Fav D.Va Highlight Intro συνεχίζει να είναι η τσιχλόφουσκα πάντως. ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...