Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 2 legendary ως τωρα και τα 2 για τον maccree(αρα 1 duplicate)....Τι εγινε εριξαν τις πιθανοτητες για να σπρωξουν τον κοσμο να αγοραζει loot boxes? Επισης αυτο με το refund σε duplicate skin ποτε θα το φτιαξουν? Ειναι δυνατον skin που ζητανε 3000 να δινουν πισω(σαν διπλα)200?
basilis_k6 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 2 legendary ως τωρα και τα 2 για τον maccree(αρα 1 duplicate)....Τι εγινε εριξαν τις πιθανοτητες για να σπρωξουν τον κοσμο να αγοραζει loot boxes? Επισης αυτο με το refund σε duplicate skin ποτε θα το φτιαξουν? Ειναι δυνατον skin που ζητανε 3000 να δινουν πισω(σαν διπλα)200? αυτα που εχεις ειναι σε αλλο rng απο αυτα που δεν εχεις. χθες πετυχα ενα fulgore στο ow να παιζει ορισα.
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δεν ξερω τι rng ειναι το καθενα αλλα και παλι 2 συνεχομενα ιδια legendary μου χτυπαει καπως ασχημα,ειδικα απο την στιγμη που δεν εχουν φτιαξει τα coins απο τα duplicate. Οσο για το αλλο που ειπες οχι δεν ημουν εγω,αφου main αρω κυριως Mercy αυτες τις μερες(και γενικα). Να και το σαπιο profile μου https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Fulgore-2340 για επιβεβαιωση.Εντομεταξυ skin για mercy δεν μου εχει κατσει ουτε ενα epic και πανω.''Αγαπαμε'' Blizzard..... Και οχι τιποτα αλλο αλλα εχουμε και τον Ghost να σπαμαρει στα παιχνιδια οταν ξεκινανε ''i need healing'' και ''Winky face''
Silverage Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εγώ αγόρασα το skin του genji και τώρα έχει πέσει 2 φορές απο lootbox,
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Και οχι τιποτα αλλο αλλα εχουμε και τον Ghost να σπαμαρει στα παιχνιδια οταν ξεκινανε ''i need healing'' και ''Winky face'' . "Winky Face!" spam στην αρχή, "I need healing" spam όταν πεθαίνω / έχω πεθάνει.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εγώ αγόρασα το skin του genji και τώρα έχει πέσει 2 φορές απο lootbox, ετσι ειναι. έχεις ας πουμε 25% πιθανοτητα να πέσει legendary. Αν πέσει έχεις πάλι 25% να μήν το έχεις. Δεν ειναι τελείως random. Κάθε φορά που αγοράζεις ενα legendary πέφτει μέσα στα επόμενα 2-3 λουτ. Όταν πάρεις ενα ροζ η ενα κιτρινο γενικα το βλέπεις αρκετες φορές μέχρι να τελειωσει το event ξανα και ξανα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Γι' αυτό αγοράζεις τελευταία μέρα... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ευτυχώς που κρατάω Oni Genji για παρηγοριά, μιας και ο Blackwatch δεν πέφτει και τον βλέπω αγορά στο τέλος...
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Γινεται να αγορασεις skins ξεχωριστα πλεον και βλεπω και το αναφερετε ή εννοειτε αγορα lootboxes μεχρι να κατσει?
sistah Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Eδω και καιρο μπορεις να αγορασεις με coins τα event skins για οσο διαρκει το εκαστοτε event.
Sazerac Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή σκόπιμο από πλευράς blizz αλλά σχεδόν κάθε φορά που τυχαίνω legendary είναι για παίχτη που δεν παίζω καθόλου. Έχω γεμίσει κυριολεκτικά σε legendary μει και λούσιο που δεν παίζω καθόλου, ενώ παίχτες που παίζω δεν μου έχει κυριολεκτικά ούτε ένα! Και μου έχουν έρθει και αρκέτα legendary, δηλαδή κάμποσες φορές είναι ντούπλικατ.
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή σκόπιμο από πλευράς blizz αλλά σχεδόν κάθε φορά που τυχαίνω legendary είναι για παίχτη που δεν παίζω καθόλου. Έχω γεμίσει κυριολεκτικά σε legendary μει και λούσιο που δεν παίζω καθόλου, ενώ παίχτες που παίζω δεν μου έχει κυριολεκτικά ούτε ένα! Και μου έχουν έρθει και αρκέτα legendary, δηλαδή κάμποσες φορές είναι ντούπλικατ. Mercy και Roadhog που παιζω δεν μου εχει κατσει 1 legendary,και φυσικα skin απο event ολως τυχαιως. Εντομεταξυ το γμτ της υποθεσης ειναι αυτο που ανεφερα πιο πισω. Οκ εχεις βαλει τα skin απο τα event στα 3000 αντι για 1000. Για ποιο καταραμενο λογο δεν δινεις 3πλασια coins τοτε αν κατσει σε καποιον duplicate skin?
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Rng ειναι ρε παιδια ελεος, ουτε scripted ειναι ουτε τιποτα, εγω παιζω εδω και 3 σιζονς συνεχομενα και εχω σχεδον για ολους απο ενα leg το λιγοτερο
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Rng ειναι ρε παιδια ελεος, ουτε scripted ειναι ουτε τιποτα, εγω παιζω εδω και 3 σιζονς συνεχομενα και εχω σχεδον για ολους απο ενα leg το λιγοτερο Εχεις σχεδον 1 leg για ολους το λιγοτερο επειδη σου εκατσε απο lootbox ή επειδη αγορασες κιολας με 1000?
Προτεινόμενες αναρτήσεις