Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι ρε αυριο ειναι η early access αρα λογικα και σημερα αν τους παρεις πρεπει να ξερουν για να σου στειλουν τον κωδικο εστω μεχρι αυριο το πρωι ξερω γω στην χειροτερη. Για public μην περιμενεις κατι γιατι οπως ειπα δεν συνεργαζεται με την ενεργεια αυτη,μονο το Πλαισιο. 

Παρε τηλεφωνο και πες τους οτι το γραφει και στο site τους http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-Overwatch.htm

σιγα.Ποσα ατομα να ειναι που το πηραν απο το ακριβοτερο Πλαισιο...

Δεν ειναι οτι θα παρεις τηλεφωνο για να κανεις σημερα την παραγγελια αλλα την εχεις κανει ηδη.

Δημοσ.

Καλά σήμερα δύσκολο ολο ειναι κλειστά πάντως για early access ουτε εγω εχω πάρει τηλ οποτε αύριο θα πάρω και εγώ

Edit : LOL στην collector δεν γράφει για early access ....

Δημοσ.

Καλά σήμερα δύσκολο ολο ειναι κλειστά πάντως για early access ουτε εγω εχω πάρει τηλ οποτε αύριο θα πάρω και εγώ

Edit : LOL στην collector δεν γράφει για early access ....

με είχαν πει ότι ειναι μηχανογραφικό λάθος και το ίδιο ισχύει για όλες

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πως δινουν καποιο extra key για την open beta σε οσους κανουν preorder

Αν εχει κανεις το extra key , θα ημουν ευγνωμων

Δημοσ.

Νομιζω πως δινουν καποιο extra key για την open beta σε οσους κανουν preorder

Αν εχει κανεις το extra key , θα ημουν ευγνωμων

Τι εννοεις extra key???Ενα σε αυτον που εκανε pre order και αλλο ενα για να το δωσει σε καποιο αλλο???

Δημοσ.

yeap, για κάθε έναν που θα έμπαινε στην early access θα έδιναν +1 key για να βάλει φίλο του. btw βρήκα για εμένα από μία streamer και τώρα κάνω fish για άλλο ένα για φιλαράκι μου. γενικά έχει αρκετά κλειδιά στο net. 

ps1: έτσι και δεν βρω στο realease τον collectora αφού έχω δώσει και προκαταβολή θα είναι 1η φορά που θα σκεφτώ να κατεβάσω βιτρίνες από ένα μαγαζι

Δημοσ.

yeap, για κάθε έναν που θα έμπαινε στην early access θα έδιναν +1 key για να βάλει φίλο του. btw βρήκα για εμένα από μία streamer και τώρα κάνω fish για άλλο ένα για φιλαράκι μου. γενικά έχει αρκετά κλειδιά στο net. 

ps1: έτσι και δεν βρω στο realease τον collectora αφού έχω δώσει και προκαταβολή θα είναι 1η φορά που θα σκεφτώ να κατεβάσω βιτρίνες από ένα μαγαζι

Βασικα αν δεν το φερει το Πλαισιο ειναι να πας και να τους χεσεις πραγματικα.Και μη μου πουν οτι ολοι ξαφνικα πεσανε με τα μουτρα να σκασουν εν περιοδο κρισης/capital control 130-140ευρω για collector γιατι ειναι που λεμε να πεσεις απο το παραθυρο.

Εγω ξενερωσα χοντρα που στο console club δεν γνωριζαν τπτ για το pre order παρολο που το καταστημα ειναι στην λιστρα(τρομαρα τους)της blizzard και κατι μου λεει οτι μαλλον το ιδιο θα ισχυει και για τα αλλα καταστηματα για να μην το εχουν καν στην σελιδα τους.

Μεχρι και απο το seven σκεφτομουν να το παρω(που δινει και το σημα δωρο μαζι με τις κονκαρδες)αλλα μετα λεω,δεν πειραζει θα παιξω κατι αλλο αυτες τις δυο μερες απο το να δωσω 13ευρω παραπανω.

Και εγω θα ηθελα να το παιξω απο αυριο αφου υπαρχει αυτη η δυνατοτητα με το +1 κλειδι αλλα απο οτι ειδα γενικα δεν υπαρχει(ακομα τουλαχιστον)ενδιαφερον για το παιχνιδι μεγαλο,και αρα πολλες προπαραγγελιες αρα υπομονη :P

Ειδικα μετα και την ανακοινωση για το νεο call of duty(δηλαδη μια απο τα ιδια για αλλη μια χρονια οπως ηταν σχεδον αναμενομενο).

Αν λοιπον γινει αυτο που λες,εμπα μεσα στο καταστημα που πες τους οτι αν ειναι να μην φερνουν collector edition τοτε να μην τις αναβαζουν καν και στο site.

Το λεω γιατι το ειχα ακουσει και για αλλα παιχνιδια ειδικα στο Public που γινοταν αυτο και μου προκαλεσε εντυπωση.

Δημοσ.

δώσε μου το bnet acc σου να σου sniparw κλειδί ρε μλκ... ή πάνε στο /r/overwatch στο topic που δίνουν κλειδιά, βάλε new posts, κάνε refresh ανά λίγα secs και σε 5-10 λεπτά θα έχεις το key

Δημοσ.

δώσε μου το bnet acc σου να σου sniparw κλειδί ρε μλκ... ή πάνε στο /r/overwatch στο topic που δίνουν κλειδιά, βάλε new posts, κάνε refresh ανά λίγα secs και σε 5-10 λεπτά θα έχεις το key

Θα βγαλεις τον καρκινο μεχρι να βρεις key απο το reddit ετσι με τετοιο σπαμ

Kανα τεταρτο εκατσα κ αρρωστησα

Δημοσ.

3 till now and counting για φίλους, your argument is invalid my friend  :P  

πέρα από την πλάκα, γουστάρω γιατί σε μερικά τα έχουν κάνει φοβερά και έχει challenge

Δημοσ.

ναι... αυτό χρειαζόσουν για να με κάνεις classify σε αυτήν την κατηγορία... σοβαρά όμως είναι τρομερά γαμάτα. ο άλλος το έβαλε σε κώδικα mors πχ 

Δημοσ.

ποιο reddit, πάλι καλά υπάρχει το mmo-champion και μου δώσε κάποιος  :-D  , πάντως εγώ θα το πάρω από τα seven μάλλον, αφου είναι οι μονοί που δίνουν όλο το πακέτο.  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω δοκιμασα λιγο στο reddit αλλα μετα απο λιγο απογοητευτηκα οποτε αναμενω να περασουν αυτες οι 2 μερες κ μετα μαλλον αγορα απο κανα κλειδαδικο το game

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...