Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αφιερωμένο επίσης μετά τα Placements. Στην αρχή λέω πώς και δεν το είχα βάλει ποτέ, μετά θυμήθηκα ότι το είχα βάλει παλιότερα. https://youtu.be/S9uTScSgzrM
ADHD Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 3-7 εκανα στα placement τραγικα πηγαν, στα 3 που κερδισαμε νομιζω επαιξα καλα και clutchara και ενα ωραία, στα υπολοιπα που δεν υπηρχε ελπιδα δεν μου εβγαινε και το παιχνιδι και τα παράτησα νωρις. Παντως ειδα τραγικα πραγματα, smurf genji(lol οποιος κανει smurf στο ow πραγματικα), rein να με αποφευγει εντελως και να γυρναει πλατη στα παντα, mercy σαν χαμενη ουτε μια φορα heal, ενταξει και γω χωρις να μιλαω παιζω σαν dm αλλα τουλαχιστον τον ρολο μου τον εκανα. 2025 με εβγαλε, περιμενα να χαμηλοτερα και λογο μεγαλου innactivity να πω την αληθεια, αντε next season θα ξαναπαιξω στα placement, λογικα θα παρω και το πρωτο gold gun και silver elo.
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 3-7 εκανα στα placement τραγικα πηγαν, στα 3 που κερδισαμε νομιζω επαιξα καλα και clutchara και ενα ωραία, στα υπολοιπα που δεν υπηρχε ελπιδα δεν μου εβγαινε και το παιχνιδι και τα παράτησα νωρις. Παντως ειδα τραγικα πραγματα, smurf genji(lol οποιος κανει smurf στο ow πραγματικα), rein να με αποφευγει εντελως και να γυρναει πλατη στα παντα, mercy σαν χαμενη ουτε μια φορα heal, ενταξει και γω χωρις να μιλαω παιζω σαν dm αλλα τουλαχιστον τον ρολο μου τον εκανα. 2025 με εβγαλε, περιμενα να χαμηλοτερα και λογο μεγαλου innactivity να πω την αληθεια, αντε next season θα ξαναπαιξω στα placement, λογικα θα παρω και το πρωτο gold gun και silver elo. Ουτως ή αλλως τα rewards του Overwatch(ευτυχως)ειναι χαλια,αρα κλειν. Και τα χρυσα οπλα που βλεπω και γινεται λογος να πω την αληθεια δεν τρελαθηκα κιολας. Οκ στα πρωτα παιχνιδια θα σαρεσουν(και ισως φαιλαρεις και παραπανω απλα για να τα κοιτας)αλλα μετα απο λιγα παιχνιδια θα ξεχασεις για ποτε τα πηρες. Οσο για τα περι smurfs,απο την στιγμη που το στυλακι του overwatch με τα loot boxes και τα placements θυμιζει αυτο αλλων γνωστων παιχνιδιων,δεν μου κανει εντυπωση. Ειμαι σιγουρος οτι στο εξωτερικο σιγουρα θα πουλανε account smurf χαρακτηρων για αυτο το λογο.
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ta rewards μια χαρα ειναι γτ χαλια, βασικα παιζουμε κομπ για το ranking + points δε παιζουμε για rewards, χαλια ειναι αν δεν σου αρεσει το ομαδικο παιχνιδι η το παιχνιδι γενικοτερα, εγω με πολλα πανω κατω σε αυτη τη σιζον θα κλεισω με 2420 αφου ξεκιναω εξετασεις στη σχολη και σταματαω για λιγο, πηρα και το golden της DVA 1
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ta rewards μια χαρα ειναι γτ χαλια, βασικα παιζουμε κομπ για το ranking + points δε παιζουμε για rewards Ε?? Δηλαδη συγνωμη αλλα το κινουμενο(animation)sticker για τους top 500 ειναι σοβαρο reward competitive esport παιχνιδιου για τους top παικτες που καταφερνουν να ξεχωρισουν? Το golden gun που το παιρνει ακομα και ο χειροτερος παικτης με κατω του 1000 rating ειναι καλυτερο? Για reward μιλαμε οπου reward=ανταμοιβη για τον κοπο καποιου να ξεχωρισει απο την μαζα με κατι υποτιθεται ξεχωριστο(σε σημειο να ωθει τον παικτη για κατι καλυτερο σαν στοχο ενα πραγμα). Το κινουμενο sticker που δεν το κοιταζει κανεις δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαζει και πολλους. Το μονο (ηθικο)reward ειναι οτι αν καταφερεις να ανεβεις αρκετα στο Ladder θα μπορεις να παιξεις καλυτερα παιχνιδια απο πλευρας ποιοτητας σε σχεση με πιο κατω,βεβαια θα φτυσεις λιγο αιμα για να το κανεις αυτο. Βεβαια η Blizzard επειδη γνωριζει πολυ καλα σε τι κοινο απευθυνεται με το προιον της(σε παιχνιδι με πωλησεις τοσων εκ. σιγα μην κατσει να ασχοληθει με τους top 500 που μπορει να πανε και σε τουρνουα με ομαδα ξερω γω)γιαυτο και εδωσε τετοια rewards για να ειναι ''ολοι'' ικανοποιημενοι. Εδω στο αλλο θεμα αγαπητε ελεγες οτι ξενερωσες με το Uncharted 4 επειδη ηθελες να παιξεις competitive multiplayer σε αυτο,ελα τωρα μην κοροιδευομαστε
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τοπ 500 να ναι το 2% του πληθυσμου, βασικα δε νομιζω κανεναν να ενδιαφερει τι θα κερδισει σαν reward, παρα ποσο ψηλα θα παει, αλλα παιχνιδια τι δινουν? diamond+ αν εισαι παιρνεισ και εξτρα ποντους για τα οπλα, 800 1200 κτλπ.
Fulgore Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τοπ 500 να ναι το 2% του πληθυσμου, βασικα δε νομιζω κανεναν να ενδιαφερει τι θα κερδισει σαν reward, παρα ποσο ψηλα θα παει, αλλα παιχνιδια τι δινουν? diamond+ αν εισαι παιρνεισ και εξτρα ποντους για τα οπλα, 800 1200 κτλπ. Ενα ξεχωριστο legendary skin νομιζω οτι θα αρμοζε τουλαχιστον για οσους ειναι απο platinum και πανω ξερω γω. Οσο για τους εξτρα ποντους και τα οπλα πιστεψε με δεν νομιζω να ενδιαφερουν και πολυ αυτους που ειναι diamond+ μιας και ουτως ή αλλως αυτα ειναι για τους casual(με λιγα λογια στους λιγους ηρωες που παιζουν θα τα παρουν τα οπλα χρυσα ουτως ή αλλως μονο και μονο σε βαθος χρονου),να γεμισουν ολους τους ηρωες με χρυσα οπλα για να μεγαλωσει η συλλογη....
sistah Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τοπ 500 να ναι το 2% του πληθυσμου, βασικα δε νομιζω κανεναν να ενδιαφερει τι θα κερδισει σαν reward, παρα ποσο ψηλα θα παει, αλλα παιχνιδια τι δινουν? diamond+ αν εισαι παιρνεισ και εξτρα ποντους για τα οπλα, 800 1200 κτλπ. Το τοπ των τοπ παιρνει http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/competitive/2016-challenger-rewards εκτος απο skin/portrait ανάλογος το rank που εφτασες κτλ. Παντως αναφερανε αλλαγες στα rewards soon™. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Upcoming Comp. Play Change - Assault Objectives
basilis_k6 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Upcoming Comp. Play Change - Assault Objectives μας δουλεύουν. Οτι δηλαδή δεν ξέρανε πως ειναι χαζο απο την αρχη, έπρεπε να το δοκιμάσουμε πρώτα.
ADHD Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εγω ενα gold gun κυνηγαω 3 seasons, οχι οτι ειναι κατι φοβερο αλλα μου αρεσει.
alex_000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τα competitive rewards που δίνει το overwatch δεν είναι σοβαρά. Θα έπρεπε να δίνει κάποιο skin color αν όχι ξεχωριστό skin σε κάθε season για diamond και πάνω, ίσως και κάτι ακόμα για master /gm. δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που δεν παίζει competitve να άρχιζε να παίζει ξαφνικά για να πάρει ένα κωλοσκιν. Απλά θα pushare όσους παίζουν competitive να βάλουν ψηλότερους στόχους Οπότε έχετε και οι 2 πλευρές δίκιο
ADHD Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εχω προβλημα εγω με τα gold guns ακομα και ελαχιστα να παιζω το game, δωστο μου και σε microtransaction και ειναι insta-buy.. Δεν ξερω πως μου εχει κολλήσει ετσι σε ολα τα games. 1
basilis_k6 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 να τα βγάλουν ολα απο το κομπ. παιζει πολύς κοσμος μονο γιαυτα και κάνει κακο στο παιχνιδι γιατι δεν ενδιαφερεται. Δώσε ένα σκιν διαφορετικό η κάνα παράσημο ξερω γω στους master/gm
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εγω ενα gold gun κυνηγαω 3 seasons, οχι οτι ειναι κατι φοβερο αλλα μου αρεσει. Ποιος/α θα το πάρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις