Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις δίκιο, εξαρτάται για τι μιλαμε συγκεκριμένα. Η συγκεκριμένη που πηρα ίσα ίσα αν και πάει 340ε είναι δίκαιη τιμή. Άντε να την έπαιρνες no name kinezikη στα 240, ενω αν πηγαίναμε σε αντίστοιχη dxracer πάμε 440 (δυστυχώς η dxracer δεν έστελνε Κύπρο)

Με τίποτα δεν συγκρίνεται με καρέκλες των 100 ευρώ παρόλο που μοιάζουν παρόμοιες οπτικά. Παίζουν πολλές λεπτομέρειες (μηχανισμός, adjustments, υλικό, stitching και το μέγεθος - στις φωτο όλες φαινόνται ίδιες αλλά οι διαστάσεις δεν έχουν καμία σχέση ανάλογα με το μοντέλο)

Γενικότερα πάντως το industry βάζει μπλε / πράσινο / κόκκινο χρώμα, πετάει και ένα "gaming" επάνω και ανεβάζει τιμή 30% σε κάθε περιφερειακο - εκεί πηγαίνε το overpriced

Για καρέκλες γραφείου μην ανοίγεις συζήτηση καν αν θες να πουλήσεις μούρη λόγω καρέκλας ξεκινάς από χιλιαρικο μίνιμουμ budget

Δημοσ.

Χαχα δεκτο το humor για την καρέκλα, προφανώς η καρέκλα δεν θα κάνει τίποτα στο performance αλλα είμαι ψηλός με πλάτες και η παλιά καρέκλα δεν είναι άνετη για πολλές ώρες + τα έφτυσε. Πήρα μία με πλάτη 95 εκατοστά να είμαι άνετος. Φυσικά οι gaming καρέκλες είναι overpriced, marketing κτλ αλλά για μένα δεν είναι ακριβή. Στο γραφείο οι executive καρέκλες είναι χιλιάρικο +

Τα stats ξεκινάνε από χαμηλά γιατί είναι από mcree που πιστεύω είναι ο πιο challenging χαρακτήρας για targeting και αυτός που θα δώσει το μεγαλύτερο όφελος οταν φτάσω το accuracy στο 50-60% average. Με mcree ήμουν πολύ κουλός, όπως πιστεύω θα είναι οι περισσότεροι που δεν ασχολούνται με αυτό το είδος single click hitscan (δεν έπαιζα counterstrike ούτε πολύ instagib στο ut). G700 ήταν το προηγούμενο μου mouse που ήταν πολύ καλό αλλά μετά από ψάξιμο όσον αφορά τα grip types (palm, claw κτλ) και το βαρος κατάλαβα ότι για βελτίωση απαιτείται mouse 100 γραμμαρίων

preference ειναι ολα τα περιφερειακα ξεκολληστε λιγο, δεν υπαρχει gold standard <100g, συγκεκριμενο shape κτλπ.

Επισης ο mccree και το accuracy δεν λεει τιποτα, εκανα 8/10 placement μετα απο 2 μηνες μπας και παρω gold gun ποτε και ειμαι 2-6, 58% avg acc ειχα(σπαμαρα και τρελα απο τα νευρα μου πολλες φορες δεν ειναι οτι προσεχα εκανα whiff πολλα shots) και παλι τιποτα δεν εκανα δεν ειχα targets να σκοτώσω λογο falloff dmg επιβίωναν οριακά. Έπαιζαν και σχετικα προσεκτικα πισω απο τα tanks ενω οι δικοι μας τιποτα και γενικός τον ήπιαμε εύκολα.

Το ow δεν θελει ιδιαίτερο aim οποτε μην τρελαίνεσαι μπορει να βαρας τα παντα και να μην εχεις impact λογο team composition και να χάσετε, ομαδικο moba style fps ειναι.

Εγω κανω τα placement και δεν το ακουμπαω ξανα μεχρι το αλλο season, δεν ειναι fps που απολαμβανω το kill μου φαινεται σαν να βαραω πλαστικες κουκλες. :P Περιμενω να δω τι θα πει και το νεο quake.

https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/NovaGOD-2152

Δημοσ.

Υπάρχουν καλές και κακές επιλογές ανάλογα με το grip. Επίσης υπάρχουν νέοι και αρχείο sensors. Υπάρχουν πολλά σετς από περιφεριακά που είναι τοπ. Υπάρχουν Excel sheets με τα περιφεριακά που χρησιμοποιούνται από pro players. Φυσικά παίζει σπονσορινκ μέσα αλλά ακόμα και έτσι έχουν πολλές επιλογές από κάθε εταιρία. Ψαξε να δεις ποσα mouse των 150 γραμμαρίων και πάνω θα δεις μεσα.

Το "accuracy δεν σημαίνει τιποτα" είναι λάθος. Το "accuracy δεν επηρεάζει το winrate" είναι λάθος. Το "το accuracy δεν επηρεάζει το winrate όσο το team composition" είναι σωστό. Το "το accuracy στο overwatch (...) συγκριτικά με το counterstrike" είναι άσχετο. Θα προτιμούσα να παίζω super Mario στο Gameboy από το να παίζω counterstrike.

Εγώ εφόσον θέλω να βελτιωθώ πρώτα κοιτάω τι θα βελτιώσω σε εμένα και μετά κοιτάω προς τα έξω. Το accuracy είναι το πιο βασικό.

Δεν με νοιάζει καθόλου αν χάνουμε και έχω 60% accuracy και gold kills damage και objective kills η time. Αφού το game μου αρέσει και θα παίζω χιλιάδες games θα εξισορροπήσει το rank με τον καιρό. Όταν πάω high gold θα αρχίσω να κοιτάω για ομάδα να δω το game στο next level.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ξερω ολα αυτα πολυ καλα γιατι ασχολουμαι απο hobby αρκετα, εχω τα περισσότερα mouse που βλεπεις στα spreadsheets(θα μπορουσα να ειχα παρει 1-2 high end office chair με αυτα τα λεφτα :P) και εχω κανει και αρκετα mods σε αυτα(αλλαγη switch/feet/cable/remove weights) κτλπ(αν θες παραπανω info ρωτα θα με βρεις και στο ocn). Τυχαινει επισης ο "αρχαιος" mlt-04 να ειναι ακομα ο καλυτερος sensor για αρκετους οποτε δεν στεκει και το παλιοι και νεοι sensors και τοσο(γενικα ναι αλλα δεν ειναι ο κανονας), αυτη η φαση με το τι usaroun οι pros ειναι cringeworthy στην καλύτερη imo οπως με τις αναλυσεις στο csgo..

Εκτος οτι ειναι τιγκα στα sponsors μεσα οπως σου ειπα ειναι preference καθαρα. Το best selling mouse της logitech για παραδειγμα ειναι μακραν το g502 το οποιο ειναι ποσο 120g χωρις τα weights? και με κακο weight balance. Με εκραζαν ολοι οταν ελεγα οτι ειναι βαρυ για competitive play στο hardware section του insomnia αφου ηταν και ειναι το top reccomendation σε οποιον ανοιγει "αγορα gaming mouse" thread. Ο αλλος μαλιστα θυμαμαι ειχε μεσα ολα τα weights και ελεγε μακαρι να ειχε και αλλα.. Βαζω στοίχημα οτι ειναι αρκετοι globals και masters/gm με αυτο το mouse, παιζουν γιατι τους βολεψε αλλα εσυ κοιτας τους pros και δεν εισαι καν diamond? να πεις οτι λιωνεις στα games και σε κουρασε το weight η κατι αλλο.

Το accuracy δεν επηρεάζει το winrate οταν μπαινεις μεσα και παιζεις σαν dm, εγω επιμενω σε αυτο και δεν προκειται να το ψαξω παραπάνω, μπορω να κανω outaim σχεδον παντα τον αντίπαλο mccree(λογικο γιατι ειμαι low αλλα δεν ξερω τι division τωρα  :P) τα ez targets το ιδιο και λογο dm/pug mentality που παιζω το game να χανω συνέχεια και να μην ειμαι τοσο χρησιμος οσο αν αλλαζα char. Τι να ειχα 60 τι 30 το ιδιο αποτελεσμα θα ηταν, ηττα..

Δεν ξερω ποσο παιζεις και τι σκοπο εχεις να κανεις με το παιχνιδι αλλα οπως σου ειπα αν δεν παιζεις high level ειναι να χαμε να λεγαμε γιατι μιλάμε για λεπτομέρειες. Θα μπορουσες να εισαι high plat/diamond και να εχεις καλο accuracy με οποιοδήποτε office mouse της πλακας δεν προσφερει καποιο φοβερο advantage σε αυτα τα επιπεδα.

• Like 1
Δημοσ.

o mcree ειναι χαρακτηρας που βασικα θέλει aim. με ένα 50-52 (χωρίς shields) εισαι κομπλε. Το impact ομως στο παιχνιδι παραμένει χαμηλά αν δεν εισαι ηδη diamond. 

Δημοσ.

Οταν παιζεις σε low division και ο rein γυρναει πλατη πανω στην ulti της dva η την ωρα που κανω ulti εγω μετα γυρναει και φευγει με full shield μπροστα σε 3 ατομα τι να τον κανω τον ορεστη και με 100% accuracy ez loss ειναι. :P

Δημοσ.

Εκτος οτι ειναι τιγκα στα sponsors μεσα οπως σου ειπα ειναι preference καθαρα. Το best selling mouse της logitech για παραδειγμα ειναι μακραν το g502 το οποιο ειναι ποσο 120g χωρις τα weights? και με κακο weight balance. Με εκραζαν ολοι οταν ελεγα οτι ειναι βαρυ για competitive play στο hardware section του insomnia αφου ηταν και ειναι το top reccomendation σε οποιον ανοιγει "αγορα gaming mouse" thread. Ο αλλος μαλιστα θυμαμαι ειχε μεσα ολα τα weights και ελεγε μακαρι να ειχε και αλλα.. Βαζω στοίχημα οτι ειναι αρκετοι globals και masters/gm με αυτο το mouse, παιζουν γιατι τους βολεψε αλλα εσυ κοιτας τους pros και δεν εισαι καν diamond? να πεις οτι λιωνεις στα games και σε κουρασε το weight η κατι αλλο.

• Το g502 χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο από το G pro και το G403 αν μιλάμε για logitech - http://on-winning.com/overwatch-pro-sensitivity-settings-setups-monitor-mouse-keyboard-headset/
  • Γιατί ενώ έλεγες και εσύ το ίδιο πράμα ενοχλείσαι που λέω κάτι αντίστοιχο και εγώ? Δεν το καταλαβαίνω αυτό..
  • Το ότι είναι αρκετοί gm με το g502 mouse δεν λέει κάτι ουσιώδες. Μπορεί να έχει και masters που παίζουν με joypad στο street fighter υπήρχε pro χωρίς χέρια που έπαιζε με την γλώσσα. Μήπως αντί να συγκεντρωθούμε στο 10% να συγκεντρωθούμε στο 90% της προ σκηνής?
  • Κοιτάω από pro μέχρι bronze βγάζω τα συμπεράσματα μου και μετά κάνω τις κινήσεις μου γιατί αυτό είναι το hobby μου. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να έχω αποτέλεσμα και μέσα σε ένα μήνα είμαι από 23% average (κουλός) σε 40% (μέτριος), σε ένα μήνα θα είμαι 50% και πάνω. Αν δεν κοιτούσα παραέξω θα έμενα εκεί που είμαι ή θα έπρεπε να περιμένω μήνες μέχρι να καταλάβω ότι μεγάλου μεγέθους mousepad και 50 γραμμάρια λιγότερα στο mouse κάνουν μεγάλη διαφορά .. what's the point? Τελευταία φορά που είχα πάρει fps κάπως πιο σοβαρά ήταν το ut2k4 όταν δεν υπήρχαν ούτε ranks ούτε stats ούτε τίποτα, δεν υπήρχε τρόπος να συγκριθείς με τους άλλους και να βάλεις κάνα σοβαρό στόχο.

Το accuracy δεν επηρεάζει το winrate οταν μπαινεις μεσα και παιζεις σαν dm, εγω επιμενω σε αυτο και δεν προκειται να το ψαξω παραπάνω 

ε σε αυτό τι να πω. Ο iddqd ξέρω γω που σολάρει μια gold ομάδα σε 25 δευτερόλεπτα θα διαφωνήσει

Δεν ξερω ποσο παιζεις και τι σκοπο εχεις να κανεις με το παιχνιδι αλλα οπως σου ειπα αν δεν παιζεις high level ειναι να χαμε να λεγαμε γιατι μιλάμε για λεπτομέρειες. Θα μπορουσες να εισαι high plat/diamond και να εχεις καλο accuracy με οποιοδήποτε office mouse της πλακας δεν προσφερει καποιο φοβερο advantage σε αυτα τα επιπεδα.

Είχα mouse και mousepad που μόνο της πλάκας δεν ήταν (steelseries S&S και Logitech g700) αλλά χτύπησα ταβάνι, που ξεπεράστηκε αμέσως με άλλο mouse και άλλο mousepad. Μπορεί για ένα τύπο που είναι 21 χρονών και παίζει 8 ώρες την μέρα να μην έχει τόσο σημασία, αλλά εγώ πρέπει να κάνω βελτιώσεις με λιγότερο playtime και περισσότερα χρόνια στην πλάτη. 

Και βασικά η διαφορά 40% και 45% λεπτομέρια είναι επίσης, όμως το 40 μπορεί να σημαίνει silver /gold ενώ το 45% gold / platinum. Στα χιλιάδες games με MMR κτλ οι πολύ μικρές λεπτομέρειες κάνουν όλη την διαφορά. 

Στο κάτω κάτω δεν είπα σε κανέναν τι να κάνει. Όποιος πάει diamond και master με Microsoft intellimouse παίζοντας πάνω στο μπούτι του μαγκιά του. Εμένα με νοιάζει τι έκανα εγώ και γιατί το κάνω. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι τέρμα cringe  - Gaming καρέκλες και pro player setups σε άτομο που είναι gold με το ζόρι είναι απλά έλεος αλλά δεν με νοιάζει ούτε αυτό, πρέπει να γυρίσω πίσω το χρόνο 20 χρόνια για να φτάσω σε mindset που με ένοιαζε
Δημοσ.

Οταν παιζεις σε low division και ο rein γυρναει πλατη πανω στην ulti της dva η την ωρα που κανω ulti εγω μετα γυρναει και φευγει με full shield μπροστα σε 3 ατομα τι να τον κανω τον ορεστη και με 100% accuracy ez loss ειναι. :P

η οταν κανει charge για να αποφυγει το ult της DVA, ενω αφηνει συξηλη την υπολοιπη ομαδα. και να το κανει παλι 2η φορα, ενω ηδη του εξηγεις οτι η ασπιδα του σταματαει το ult της. τα ζωα δεν μαθαινουν με τιποτα.

Δημοσ.

Σου ειπα οτι ειναι πρωτο σε πωλησεις μακραν οχι αν το χρησιμοποιουν οι pros, αλλο εντελως αυτο που λες. Δεν βρισκω λογο να κανω focus στο 90% της pro σκηνης οταν το 90%(στο csgo τουλαχιστον που παρακολουθω) χρησιμοποιεί ακομα τα σαπια zowie με 3310, αθλια scroll wheels, 7 χρονων MCU, terrible click latency, και μετα Deathadders με τα γνωστα θεματα.. Προτιμώ να εχω κρίση μονος μου στο τι ειναι καλο απο αποψη performance/shape και τι με βολεύει. Αν αναρωτιεσαι γιατι τα χρησιμοποιουν αφου ειναι bad και ειναι τοσο καλοι απλα γιατι shape >>>>>> all, sponsors και γιατι ολα τα παραπανω δεν μετρανε και τοσο αν εισαι καλος στο game, ειναι απλα usable. Το μονο που εχει νοημα για εμενα ειναι το avg edpi για να δεις αν εχεις μεγαλη αποκλιση και παιζεις με πολυ μεγαλο η πολυ μικρο.

Το intellimouse explorer 3 ηταν και ειναι απο τα καλυτερα mouse ακομα, τσεκαρε λιγο τιμες ebay..

To ow δεν το λες κλασσικο fps οπως το ut/quake ουτε σοβαρο game ειναι να βαλεις καποιο στοχο. Movement penalty δεν εχει, τα hitbox ειναι τερμα forgiving οποτε αν το βλεπεις απο πλευρας accuracy και dps μονο για εμενα δεν λεει τιποτα, ειναι ο ευκολοτερος ρολος. Αν ξερεις καλα το game και μπορεις να κανεις adapt σε διαφορους ρολους για να κερδιζεις games τοτε ναι αυτο μετραει για εμενα.

O iddqd που πας να συγκρινεις ειναι pro στο game και ο καθε pro δεν βασιζεται στο aim του μονο αλλα σε awareness/game sense τα οποια εχει αποκτήσει παιζοντας παρα παρα πολλες ωρες για αυτο solarei το gold team.Οπως εχω δει κιολας το team παιζει και πανω του, δεν ειναι το ιδιο να εχεις μια mercy κολλημένη πανω σου και ενα rein διπλα και το ιδιο να εισαι μονος σου.

Αυτο που σου περιγραφω εγω ειναι να πεταξεις ενα καλο aimer στο ow χωρις να εχει και πολυ ιδεα απο το game απλα καλο accuracy το οποιο εχει αποκτησει απο αλλα fps, ε δεν θα κανει και πολλα ουτε θα ειναι consistent. Απο την αλλη αν εχει aim ξερει να κανει cover να κανει flank ξερει τα weakness της αλλης ομαδας εννοείται οτι θα τα παει πολυ καλα αλλα εκει δεν φταιει ουτε το mouse ουτε το mousepad φταινε οι ωρες που εχει ριξει και το skill του.

Το μονο "salt" ειναι "οταν εγω τα ελεγα" για το βαρος κτλπ το 99% επεφτε να με φαει με το τρομερο g502 approved by insomniacs. Οπως και για καποια αλλα πραγματα για τα setup των pros που εγω προσωπικα τα θεωρω cringe ανεξαρτήτως rank (ειδικα gaming chairs ok τερματίζει.. :P σε λιγο θα εχουμε και gaming desk και gaming house) αλλα ειναι η αποψη μου.

Δεν σου ειπα οτι λες στον αλλο τι να κανει ουτε οτι λες κατι που δεν ισχυει, το καλο gear που πανω απο ολα σε βολευει παντα θα ειναι καλο αλλα το post μου θυμίζει, "πηγα και πηρα οτι usaroun οι pros στα spreasheets που βρηκα και θα βελτιωθώ" θεωρω οτι πρεπει να παρεμβω γιατι δεν ειναι απόλυτο και δεν ισχυει για ολους. Αν ισχυει για εσενα κομπλε, σε αρκετους ομως θα δωσεις ακριβως τα ιδια και παλι τιποτα δεν θα κανουν..

Αυτα.. :P

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είπα κάτι διαφορετικό, είπα ότι το accuracy είναι το βασικό, είναι starting point. Όπως κάποιος με 60% accuracy χωρίς gamesence δεν θα πάει ψηλά, έτσι και ο θεος του drafting της στρατηγικής και του gamesence δεν θα πάει ψηλά με 30% accuracy, αυτονόητα είναι αυτά. 

Το accuracy είναι βασικό stat που μπορεί να βελτιωθεί γρήγορα, αντικειμενικά και μετρήσιμα οπότε είναι από τα πιο κύρια σημεία που πρέπει να ασχοληθεί κάποιος καθώς θα πάρει τον μικρότερο χρόνο και θα έχει το μεγαλύτερο αποτέλεσμα, παίρνεις αμέσως feedback για τις αλλαγές σου.

Τo gamesence δεν είναι μετρήσιμο με τον ίδιο τρόπο (ως ένα αντικειμενικό νούμερο, η κάτι που είναι αντικειμενικά σωστό λάθος) και θέλει και πολύ περισσότερο χρόνο και εμπειρία. Μάλιστα αν είσαι κουλός σε accuracy θα βγάζεις και λάθος συμπεράσματα για την τακτική σου στο παιχνίδι γιατι δεν θα σου βγαίνουν plays που θα έπρεπε να βγαίνουν (θα μπορείς να πεις γιατί να πάω high ground με soldier αφού δεν μπορώ να πετύχω τίποτα κάτω, ενώ στο ίδιο επίπεδο πετυχαίνω καλύτερα shots, γιατί να κάνω flank αφού θέλω 2 γεμιστήρες να σκοτώσω κάποιον ενώ οι 2-3 που είναι απέναντί μου όταν flankάρω με έχουν 2 hits κτλ). Οπότε τα basics πρέπει να είναι στο max πριν πάμε για πιο βαθιά νοήματα imo  

Δημοσ.

Το best selling mouse της logitech για παραδειγμα ειναι μακραν το g502 το οποιο ειναι ποσο 120g χωρις τα weights? και με κακο weight balance. Με εκραζαν ολοι οταν ελεγα οτι ειναι βαρυ για competitive play στο hardware section του insomnia αφου ηταν και ειναι το top reccomendation σε οποιον ανοιγει "αγορα gaming mouse" thread.

Επειδη θυμαμαι σε ποιο αναφερεσαι

(και δεν θυμαμαι να σε εκραζαν ολοι οπως λες αλλα εσυ ξερεις...)για την ακριβεια απο αυτους που εχουν ανοιξει θεματα και πιο παλια ζητημα 1 στους 12 με 15 να ελεγε οτι ασχολειται competitive σε καποιο απο τα γνωστα παιχνιδια.

Ολως τυχαιως οι περισσοτεροι που ανοιγαν τα θεματα απο την βαρεμαρα τους δεν μπορουσαν να ανοιξουν google να γραψουν''best fps mouse '' ξερω γω να εχουν μια γενικη εικονα πριν ρωτησουν(για να μην πιασω τα γνωστα περι ποσοι οντως αγοραζουν τελικα απο αυτους που ανοιγουν τα θεματα ειτε στο hardware,ειτε στα gaming pc και ποσοι ακουνε κιολας αυτα που τους προτεινεις).

Ενα παραδειγμα του τι εννοω

http://www.insomnia.gr/topic/639130-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%8D/

http://www.insomnia.gr/topic/641776-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1/

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εχεις δικιο ετσι οπως το θετεις,αλλα οχι για forum οπως το insomnia που δυστηχως μαζευεται σαβουρα.

Δειτε εδω τι σαβουρο σχολια γραφονται για τα esports, γελανε και τα ποντικια του υπολογιστη

http://www.insomnia.gr/topic/642379-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%B1-e-sports-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%E2%80%9Cnext-big-thing%E2%80%9D-%CF%84%CE%BF%CF%85-gaming/

• Like 1
Δημοσ.

Με "εκραζαν" σχετικο ειναι ενταξει δεν βριζομασταν απλα δεν δεχοταν τα επιχειρήματα μου περι βαρους και competitive gaming και ημουν στη θεση του alex να του ποσταρω τα setups εδω για να δει οτι κανεις δεν usarei g502:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852 

Ενας συγκεκριμενος ηταν που το usare με ολα τα weights ο οποιος το επαιζε πολυ csgo pro (χωρις να εχει πει το rank του ποτε) τον οποιο δεν εχω ξαναδει εδω και πολυ καιρο οι υπολοιποι ηταν ραντομαδες του στυλ "φιλε παρτο το χω και γω ειναι τελειοοοοο" hive mind και τιποτα παραπανω.

Το αρθρο για τα esports δεν μπαινω στον κοπο να το διαβασω και φαντάζομαι και τα comments "lol sports ειναι αυτα? καθονται απο το σπιτι και πατανε κουμπακια" γνωστη η παιδεία του ελληνα σε αυτο το θεμα.

Παντως στο ow με βολευει πολυ περισσοτερο το g pro λογο μεγεθους μπορω να κανω ευκολοτερα swipes και δεν χανω σε accuracy γιατι οπως ειπα δεν εχει movement penalty να μου ξεφυγει λιγο οπως στο cs, επισης εχει πολυ καλυτερα light clicks με short actuation που επισης βολευει αφου σπαμαρεις πολυ.

Alex ειναι αναλογα και τον ρολο αν μιλαμε για dps ναι αλλα αν παιζεις support πχ τι να το κανεις το aim θες game sense να ξερεις πως να καλυψεις να healareis κτλπ. Θεωρω πολυ πιο δυσκολο να παιξω mercy/rein απο mccree εγω προσωπικα γιατι δεν εχω ιδεα που να παω σε ποιον να δωσω priority ποτε να αλλαζω buff/heal το θεωρω γενικα δυσκολοτερο και ας μη θελεις aim θελεις awareness καλο.

Δημοσ.

Το μονο "salt" ειναι "οταν εγω τα ελεγα" για το βαρος κτλπ το 99% επεφτε να με φαει με το τρομερο g502 approved by insomniacs. Οπως και για καποια αλλα πραγματα για τα setup των pros που εγω προσωπικα τα θεωρω cringe ανεξαρτήτως rank (ειδικα gaming chairs ok τερματίζει.. :P σε λιγο θα εχουμε και gaming desk και gaming house) αλλα ειναι η αποψη μου.

http://gr.ign.com/league-of-legends-pc/17255/video/mia-episkepse-sto-pio-khlidato-gaming-house-tes-elladas

U JELLY BRUH? :-D

Η αμήχανη στιγμή όταν είσαι διευθύνων σύμβουλός γνωστής αλυσίδας και πρέπει να μιλήσεις για την χορηγία σου σε ένα εκτός τόπου και χρόνου place μπροστά σε κάτι 17χρονά και τους συγγενείς τους

Αφιερωμένο επίσης μετά τα Placements.

• Like 1
Δημοσ.

Ελληνικο ign τρομερη ποιοτητα των video οπως παντα....

δεν δεχοταν τα επιχειρήματα μου περι βαρους και competitive gaming

Ποσους απο αυτους που συμμετεχουν στα θεματα του pc hardware ή και των αναβαθμισεων και benchmarks εχεις δει να σχολιαζουν(και αρα να παιζουν) σε καινουργια παιχνιδια?

Στα περισσοτερα pc gaming θεματα συμμετεχεις και αρα βλεπεις ποιοι σχολιαζουν απο προσωπικα εμπειρια γενικα(ειτε σε competitive gaming,ειτε και απο πλευρας του πως τρεχει ενα παιχνιδι κλπ)και ποσοι επειδη τους το ειπε ενας γειτονας.

Προσωπικα εγω το G502 μιας και πριν απο αυτο ειχα το G600(το δευτερο βεβαια επειδη επαιζα wow) και μιας και δεν το παω για competitive(οπως και το 90-95% αυτων που γραφουν)μπορω να προτεινω το g502 καθαρα για casual χρηση. Για competitive περαν του wow δεν ασχοληθηκα ποτε αρα δεν γνωριζω και αρα δεν γνωριζω προσωπικα ουτε απο αισθητηρες ποιος ειναι ο καλυτερος,ουτε τπτ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...