KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 high ground στον πρωτο γυρο απο που; απο τις σκαλες αριστερα οταν περναμε την εισοδο και να τους βγω στην ανυψωμενη βεραντα απο πισω; δεν εδωσα το ult για να σκοτωσω ενα enemy, το ενεργοποιησα για να αποτρεψω να μπουν περισσοτεροι στο ποιντ απο διπλα, αν αναφερεσαι εκει. δεν ξερω ποσοι ερχοντουσαν αλλα δεν ηθελα και να παρω το ρισκο να τους αφησω να μπουν μεσα. δεν ξερω αν αυτη η τακτικη ειναι σωστη, αλλα δεν μπορω να εμπιστευτω και τα ζωα, εχουμε χασει cp ακριβως σε τετοιες φασεις γιατι μπαινανε μεσα απο την πορτα και οι δικοι μου δεν μπορουσαν να τους σκοτωσουν. οποτε χρησιμοποιω την πορτα ως choke point με το ult μου για να εξασφαλισω το point take over. μπορει να κανω και λαθος, δεν ξερω.
najinblue3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ναι, επισης οταν παιρνεις το ποιντ, πας στη βεραντα απο πανω και περιμενεις να σου ρθουνε απο κατω, δεν εχω μεγαλη εμπειρια με 76 αλλα συνηθως βλεπω αυτα να κανουν οι περισσοτεροι, τα ultimates καταλαβαινω τι εννοεις, το εκανα και εγω παλια, αλλα δεν αξιζει, κρατα το για να το παιξεις defensive οταν σκασουν οι περισσοτεροι γενικα με 76 καλυτερα να εκμεταλευεσαι το high ground γενικοτερα, μπορεις να πας και τα 2 σημεια και να περιμενεις αφου εισαι 100% για το ultimate
alex_000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Είδα το attack της ομάδας σου μέχρι το μισό payload. (μετά με έπιασε φαγούρα να παίξω και εγώ ) Εγώ με soldier κάνω πολύ περισσότερο flanking. O soldier δεν είναι για να ακολουθεί τον rein πίσω από την ασπίδα αλλά για να κάνει ασταμάτητο harass με flanking από high ground. Στο holywood στο attack πριν το payload το high ground είναι λίγο δύσκολο αλλά flanking κάνεις από τις σκάλες αριστερά του choke point, από το δωμάτιο δεξιά του choke point και φυσικά πίσω από το objective προχωρώντας ευθεία από το choke point. Έτσι κάνεις play μόνος που θα αλλάξουν το παιχνίδι. Πίσω από το shield του rein δεν θα επηρεάσεις την κατάσταση πολύ (με soldier). Το speed o soldier δεν το έχει για να βγαίνει γρήγορα στο respawn αλλά γιατί μπορεί να ακολουθεί την ομάδα με τον ρυθμό που πάνε οι υπόλοιποι από τον "δρόμο" όντας ο ίδιος από flank και high ground θέσεις, χωρίς να μένει πίσω. Επίσης έχει και self heal (ο flanker δεν πρέπει να περιμένει heal από άλλους προφανώς) Το ulti στο attack δεν το "κρατάω" σχεδόν ποτέ. Γεμίζει πολύ γρήγορα και δίνει πολύ πίεση ειδικά από flanking θέση. Στο defence το κρατάω περισσότερο για συγκεκριμένες καταστάσεις όταν πάνε να ξεφύγουνε. Μια χαρά είναι το ulti που θα πάρει ένα kill, αλλά ulti με ένα άτομο απέναντι ειδικά την DVA που έκανες δεν λέει (αφού θα βγάλει shield), αλλά εντάξει λεπτομέρεια αυτό όλοι κάνουμε τέτοια λάθη που και που. Για το typing και το spamming στο mic εγώ προσωπικά, κάνω 2 type σε όλο το game. "2/2/2" και αν αποτύχει λέω "I can fill tank", και ότι γίνει. Ποτέ δεν λέω σε κάποιον συγκεκριμένο να αλλάξει σε κάτι γιατί τον βάζει σε καθεστώς πίεσης και αποδίδει χειρότερα η αρχίζει το flame και χάνουμε. Voice chat τα έχω κλειστά. Από stats είσαι οκ πάντως για να ανέβεις και άλλο, δεν έχεις θέμα εκεί με 40% accuracy μετά από τόσο μεγάλο παιχνίδι είναι ok, αν αρχίσεις το flanking θα αλλάζεις το παιχνίδι μόνος σου. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5WmpymI-AFk&feature=youtu.be 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Με την 1η ματιά διάβασα John Cena, μετά απογοητεύτικα... 4
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Είδα το attack της ομάδας σου μέχρι το μισό payload. (μετά με έπιασε φαγούρα να παίξω και εγώ ) Εγώ με soldier κάνω πολύ περισσότερο flanking. O soldier δεν είναι για να ακολουθεί τον rein πίσω από την ασπίδα αλλά για να κάνει ασταμάτητο harass με flanking από high ground. Στο holywood στο attack πριν το payload το high ground είναι λίγο δύσκολο αλλά flanking κάνεις από τις σκάλες αριστερά του choke point, από το δωμάτιο δεξιά του choke point και φυσικά πίσω από το objective προχωρώντας ευθεία από το choke point. Έτσι κάνεις play μόνος που θα αλλάξουν το παιχνίδι. Πίσω από το shield του rein δεν θα επηρεάσεις την κατάσταση πολύ (με soldier). Το speed o soldier δεν το έχει για να βγαίνει γρήγορα στο respawn αλλά γιατί μπορεί να ακολουθεί την ομάδα με τον ρυθμό που πάνε οι υπόλοιποι από τον "δρόμο" όντας ο ίδιος από flank και high ground θέσεις, χωρίς να μένει πίσω. Επίσης έχει και self heal (ο flanker δεν πρέπει να περιμένει heal από άλλους προφανώς) Το ulti στο attack δεν το "κρατάω" σχεδόν ποτέ. Γεμίζει πολύ γρήγορα και δίνει πολύ πίεση ειδικά από flanking θέση. Στο defence το κρατάω περισσότερο για συγκεκριμένες καταστάσεις όταν πάνε να ξεφύγουνε. Μια χαρά είναι το ulti που θα πάρει ένα kill, αλλά ulti με ένα άτομο απέναντι ειδικά την DVA που έκανες δεν λέει (αφού θα βγάλει shield), αλλά εντάξει λεπτομέρεια αυτό όλοι κάνουμε τέτοια λάθη που και που. Για το typing και το spamming στο mic εγώ προσωπικά, κάνω 2 type σε όλο το game. "2/2/2" και αν αποτύχει λέω "I can fill tank", και ότι γίνει. Ποτέ δεν λέω σε κάποιον συγκεκριμένο να αλλάξει σε κάτι γιατί τον βάζει σε καθεστώς πίεσης και αποδίδει χειρότερα η αρχίζει το flame και χάνουμε. Voice chat τα έχω κλειστά. Από stats είσαι οκ πάντως για να ανέβεις και άλλο, δεν έχεις θέμα εκεί με 40% accuracy μετά από τόσο μεγάλο παιχνίδι είναι ok, αν αρχίσεις το flanking θα αλλάζεις το παιχνίδι μόνος σου. θενξ! ναι, εκει με την DVA το εριξα γιατι εβλεπα ειχαμε κολησει στο ιδιο σημειο, αλλα οντως ηταν λαθος, βιαστηκα. https://www.youtube.com/watch?v=5WmpymI-AFk&feature=youtu.be η Cara τον εχει γραψει ομως, συμφωνα με τον ιδιο δεν του εχει απαντησει μεχρι τωρα στην προσκληση του για συνεντευξη. ψηλομυτα αγγλιδα. https://www.youtube.com/watch?v=xH_05Jv8D8Y
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fmQ8U2tu3Es 1
alex_000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Στην διαδρομή για υψηλότερο accuracy αγόρασα το steel-series qck heavy και το logitech g403, και έφερα και ένα Samsung 120hz 27ri μόνιτορ που υπήρχε στο γραφείο. Επίσης αφού έφυγα από τον projector πήρα και μια καρέκλα να κάθομαι σαν άνθρωπος. Είχα κολλήσει στο 40% με Mcree (average) αν και σε στα τελευταία games ήμουν consistently στο 50-60 Στατς βελτίωση (πριν το mouse-pad σήμερα ηρθε) αλλά με το νέο ποντίκι Logitech G403 Steelseries QCK heavy Arozzi vernazza το mousepad σήμερα μόλις το έβαλα αλλά έκανα 1.5 ώρα training.. Χαοτική διαφορά όσο το ποντίκι. Γενικά από εμπειρία κατάλαβα ότι 120hz οθόνη, mouse 100 γραμμαρίων (μοντέλο ανάλογα με το grip) με τελευταίας τεχνολογίας sensor και mouspad το κάθε ένα από αυτά είναι τρομερά σημαντικό και έχει μετρήσιμο αποτέλεσμα στο accuracy μετα από προπόνηση. Είδικά με το mousepad ξέρω ότι η διαφορά θα είναι χαοτική έπαθα πλάκα σήμερα.. και 200 ευρώ να το πουλούσαν πάλι θα το αγόραζα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 For Genjis: Interesting connection Also Genji ult change
sistah Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Με trackball επαιζες τοσο καιρο? Η "gaming" καρεκλα θα σε ανεβασει ενα division, καρατσεκαρισμενο ε! 7
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Supports and Skill Rating Edit: https://youtu.be/i_2xx__acO4 https://www.youtube.com/watch?v=YvHrt9Qyykk 2
basilis_k6 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 δεν ξερω τι λένε για το sr των xeals αλλα εγω με ανα/λουσιο για να ανέβω πρεπει να έχω 60% winratio. Με dps μπορω και με 45%. Πολλοί παιχτες παραπονιουνται ενω πραγματικά δεν χιλάρουν καθόλου ή δεν σκοτωνουν τιποτα. Ομως υπάρχουν και παιχτες που προσπαθουν αρκετα και σωστα και πάλι δεν αξίζει να παιξουν χιλ.
alex_000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Με trackball επαιζες τοσο καιρο? Η "gaming" καρεκλα θα σε ανεβασει ενα division, καρατσεκαρισμενο ε! Χαχα δεκτο το humor για την καρέκλα, προφανώς η καρέκλα δεν θα κάνει τίποτα στο performance αλλα είμαι ψηλός με πλάτες και η παλιά καρέκλα δεν είναι άνετη για πολλές ώρες + τα έφτυσε. Πήρα μία με πλάτη 95 εκατοστά να είμαι άνετος. Φυσικά οι gaming καρέκλες είναι overpriced, marketing κτλ αλλά για μένα δεν είναι ακριβή. Στο γραφείο οι executive καρέκλες είναι χιλιάρικο + Τα stats ξεκινάνε από χαμηλά γιατί είναι από mcree που πιστεύω είναι ο πιο challenging χαρακτήρας για targeting και αυτός που θα δώσει το μεγαλύτερο όφελος οταν φτάσω το accuracy στο 50-60% average. Με mcree ήμουν πολύ κουλός, όπως πιστεύω θα είναι οι περισσότεροι που δεν ασχολούνται με αυτό το είδος single click hitscan (δεν έπαιζα counterstrike ούτε πολύ instagib στο ut). G700 ήταν το προηγούμενο μου mouse που ήταν πολύ καλό αλλά μετά από ψάξιμο όσον αφορά τα grip types (palm, claw κτλ) και το βαρος κατάλαβα ότι για βελτίωση απαιτείται mouse 100 γραμμαρίων 1
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Φυσικά οι gaming καρέκλες είναι overpriced, marketing κτλ αλλά για μένα δεν είναι ακριβή. Στο γραφείο οι executive καρέκλες είναι χιλιάρικο + Φυσικα και οι gaming καρεκλες(τουλαχιστον οχι ολες)δεν ειναι overpriced. Καντε μια ερευνα αγορας να δειτε ποσο κοστιζει μια αντιστοιχη καρεκλα με τον ιδιο μηχανισμο(και οχι τις σαβουρο gaming του Πλαισιου)με μεταλλικη βαση και τα ξαναλεμε. Να θυμισω ομως τις γνωστες επαγγελματικες καρεκλες(χωρις gaming ονομασιες ή χρωματακια)που φαιρνει Ελλαδα μονο το Πλαισιο οι οποιες κοστιζουν ακριβοτερα απο σχεδον ολες τις gaming της αγορας. http://www.plaisio.gr/search.aspx?query=ergohuman&catalogue=all&mode=searchlist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις