basilis_k6 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 το καλύτερο event. ωραια σκίν, εμοτ κτλ. Της dva η σελφυ-destruct ειναι τοπ απλα. δεν μου αρέσει ο λουσιο και καθόλου το χαζο συστημα για τα 2cp που το πατας και κερδιζεις. Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τις αποφάσεις στους στο balance πλεον. To pve καλο, το extreme δεν το εχω βγάλει ακόμα. Δυστυχως δεν υπάρχει 3v3 οπότε έχω πάρει μονο 3 λουτ. Κλασσικά το πρωτο ειχε μεσα leg tracer και μετα μονο σπρέυ. Λεφτα... δεν υπάρχουν για όλα οπότε σιγουρα mcree και βλέπουμε.
SoFGR Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ποιο hard ? εδω παραλιγο να το βγαλω στο expert με κοιμησμενη mercy χωρις καν να εχω παρει ποτε μου tracer σε comp/qp. το βασικο ειναι να μην τσαρτζαρει γιολο ο reintard, καπως ετσι πεσαμε ενω το payload ειχε ακομα 94% health ισως ανεβασω βιντεο αργοτερα oπου μπαινω σε (lesbian) tryhardmode και παιρνω potg τρομαρα μου btw καναν reset τα video settings ( καναν reset και τον ταφο τους !! )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 To νέο emote (push-ups) του Soldier θα γίνει το νέο teabag... 2
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 μολις πηρα potg με το καινουργιο της dva, I'm on fiyaah 1
Silverage Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 To νέο emote (push-ups) του Soldier θα γίνει το νέο teabag... Χαχαχαχα γαμάτο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 http://kp-sama.deviantart.com/art/DVA-Play-of-the-Game-640480387 October 16, 2016 1
Aztec Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Πάει και το legendary mode με mercy ,Zen ,bastion και orisa ! Καλό combo ! Αλλά απο score όχι τόσο καλά γιατί είχαμε κάτι rez στο τελευταίο δωμάτιο λολ 2
basilis_k6 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλο κομπο ακουγετε. Δεν το εχω δοκιμασει στο λετζ ακομα.
Aztec Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ορισα ult με mercy dmg increase στον bastion και discord ... sweet !!!
KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 απο οτι φαινεται, με οσους επαιζα OW comp το παρατησανε και επειδη θελω το gold gun για την Sombra ξεκιναω solo. οποιος εχει συμβουλες να δωσει, ειναι ευπροσδεκτες: τα στρημς ανεβαινουν αυτοματα εδω: https://gaming.youtube.com/user/KilliK69/ https://www.youtube.com/watch?v=Rvayg4lmfgM
najinblue3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Killik 2o healer δε χρειαζεσαι σε τοσο χαμηλο ρανκ imho, you type too much, δεν το ειδα ολο
KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 ναι δεν ειχα το mic ευκαιρο τοτε. δεν ξερω, φοβαμα μηπως ενας heal δεν ειναι αρκετος ακριβως επειδη ειναι χαμηλο το λεβελ.
najinblue3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Εγω πιστευω οτι ενας ειναι οκ, απ τη στιγμη που ξερει τι κανει, γενικα σε ειδα ξεκινας πολυ αλλαξε αυτο εκεινο κτλπ, μην το κανεις, ξεκινας και φαινεσαι αρνητικος στους αλλους, κοιτα τι θα κανεις εσυ και ασε τους αλλους, νταξει δε μιλαμε για ακραια πραματα 0 τανκς κτλπ, αλλα απ τη στιγμη που εχεις ενα οκ συνολο, αστο edit: βασικα πρεπει να βελτιωσεις το positioning σου, πολλες φορες εισαι over-extended, χρησιμοποιησε high ground, πολλες φορες σπαταλας ultys και το heal για 0 value, ultys se 3-4 enemies οχι μονο 1, αυτα
KilliK Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 χρησιμοποιω high ground, heal εχω διαβασει οτι πρεπει να το σπαμαρω συνεχεια για να το παιρνουν οι δικοι μου, ποτε δεν χρησιμοποιω utils για εναν enemy. αυτο που λες να μην τους κανω υποδειξεις εχεις δικιο. ασε τα ζωα να παρουν οτι θελουν, μπορει να παρεξηγηθουν και να χαλασει το πνευμα της ομαδας απο την αρχη. οποτε, αστο, δεν θα τους μιλαω καθολου, εκτος και αν το comp δεν ειναι καν το βασικο.
najinblue3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 High ground στο 1ο γυρο δε χρησιμοποισες, εδωσες 2 ultys για 1 κιλλ, γενικα πως το βλεπω, αν ασχολεισαι και τους λες αλλαξεκτλπ ξενερωνεις και εσυ πιο πολυ και αυτοι, οποτε αστο, κοιτα να γινεις καλυτερος, βελτιωσου και θα σαι σε σημειο να κουβαλας ολη την ομαδα, γινε πιο θετικος και θα ανεβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις