Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε του Bastion είναι legendary...

Orisa>Mccree>Torb blue>Genj=Torb orange>χάος...

Ναι συγνωμη. Να πω την αληθεια ειναι ο μονος ηρωας που δεν μπηκα καν στον κοπο να κοιταξω το οτιδηποτε :P

Εγω απο ολα αυτα τα skin κυριως της mercy(κλασσικα)με ενδιαφερει και widow επειδη το προτιμαω απο τα υπολοιπα που εχει(και ας μην παιζω)και φυσικα Maccree,αλλα προβλεπω να παιρνω στο τελος μεσαιο δακτυλο.

Για POTG D Va δεν ακουω σχολιο και μου κανει εντυπωση.

Δημοσ.

λογικο ομως, απ τη στιγμη που ειναι time exclusive, αμα τα θες πολυ πρεπει να τα σκασεις

Λογικο δεν ειναι,τα πρωτα skins δεν μπορουσες καν να τα αγορασεις,αρα αν ο κοσμος αντιδρουσε αναλογα να δεις για τι ωρα θα επεφταν οι τιμες τους. Γιατι και τα εξτρα κουτια των arcade απο αναλογο κραξιμο(στις αρχες)του παιχνιδιου προηλθε.

Εκει που πατανε ειναι οτι ειναι cosmetic πραγματα και αρα μπορουν να κανουν οτι θελουν(ή με λιγα λογια ευκαιρια για να σπρωξουν αρκετο κοσμο στο να αγορασει πακετα).

Φυσικα αυτες οι μεθοδοι/τακτικες εφαρμοζονται και στα αλλα της παιχνιδια,βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι καθε φορα που βλεπουμε τετοια πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι κιολας.

Δημοσ.

Οπως τα λες ακριβως, ειναι cosmetic, so who cares, αν τα θες απλα αγοραζεις 50-100 κουτια και τα παιρνεις, απ τη στιγμη που δεν επηρεαζει το παιχνιδι με αλλο τροπο δε με ενοχλει καθολου, ειμαι και εγω στο οριο να αγορασω μια 50αρα  :P

Δημοσ.

Οπως τα λες ακριβως, ειναι cosmetic, so who cares, αν τα θες απλα αγοραζεις 50-100 κουτια και τα παιρνεις, απ τη στιγμη που δεν επηρεαζει το παιχνιδι με αλλο τροπο δε με ενοχλει καθολου, ειμαι και εγω στο οριο να αγορασω μια 50αρα  :P

Τα 50 κουτια κοστιζουν ακριβοτερα απο το ιδιο το παιχνιδι αρα οχι ευχαριστω :)

Δημοσ.

Οντως, αλλα για ενα παιχνιδι που παιζω παρα πολυ γενικα σε καθε σιζον, το δικαιολογω εν μερει  :P γενικα δεν μου αρεσει καθολου να αγοραζω full price game + να τα σκαω για cosmetics, but these skins :wub:

Δημοσ.

Οντως, αλλα για ενα παιχνιδι που παιζω παρα πολυ γενικα σε καθε σιζον, το δικαιολογω εν μερει  :P γενικα δεν μου αρεσει καθολου να αγοραζω full price game + να τα σκαω για cosmetics, but these skins :wub:

Κοιταξε να δεις δεν ειμαι κατα του να δωσεις χρηματα για Overwatch. Αλλα αν ειναι να μιλαμε για τετοια ποσα για ψηφιακα δεδομενα,ε αγορασε καλυτερα καμια φιγουρα να την εχεις να την απολαμβανεις?:P

Και οταν λεω φιγουρες εννοω κλασσικα τιποτα απο ebay,την Collectors αν δεν την εχεις(τωρα που επεσε και η τιμη της)εχει μπολικο πραγμα.

Ξέχασα να πω ότι ήταν instabuy? Sorry. :P

Ε αφου το πηρες τοτε ενταξυ,γιατι αν δεν το επαιρνες ελεγα να σου κανω δωρο γενεθλιων που ηρεμει τα νευρα https://www.amazon.co.uk/Tora-Store-D-Va-Mousepad-Halloween/dp/B01MQGTIR6/ref=sr_1_37?s=videogames&ie=UTF8&qid=1491952687&sr=1-37&keywords=overwatch

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...