KilliK Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) βέπω η Mercy εχει την ιδια μεγαλη μυτη IRL too. Site: Overwatch Director Talks Abandoned Cat Hero, Patching Out Genji, And More Επεξ/σία 5 Απριλίου 2017 από KilliK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Jeff Kaplan confirms playable element in Overwatch’s April 11 King's Row Uprising
KilliK Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Site: Overwatch director Jeff Kaplan on storytelling, Xbox Project Scorpio and overall number of heroes buffs/nerfs incoming Site: Overwatch director Jeff Kaplan talks buffs and nerfs as well as Reinhardt, Reaper, Lucio and other heroes Επεξ/σία 5 Απριλίου 2017 από KilliK
basilis_k6 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 δεν μας λέει και τι θα κανει με το κομπ που έχει γινει πιο κασουαλ και απο το ναρκαλιευτή?
KilliK Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 νεο κομικ σημερα https://imgur.com/gallery/BnH2t http://imgur.com/a/dbQOS
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Uprising Comic (animated version) Edit: I wouldn't mind that Genji skin. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2017 από GhostRiderLSOV
najinblue3 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Orisa παρα πολυ δυνατη, επαιξα σημερα qm κανα 3ωρο μονο με αυτη, με Ζαρυα κανει απιστευτο combo, μου αρεσε παρα πολυ το κιτ της και βλεπω να λιωνω λιγο να την εμαθω καλα για επομενη σιζον
Edel Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Orisa παρα πολυ δυνατη, επαιξα σημερα qm κανα 3ωρο μονο με αυτη, με Ζαρυα κανει απιστευτο combo, μου αρεσε παρα πολυ το κιτ της και βλεπω να λιωνω λιγο να την εμαθω καλα για επομενη σιζον Επειδή παίζω ένα μήνα τώρα, ξέρεις πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα με τις σεζόν ? Και τι ακριβώς κερδίζεις? Ας πούμε όσες φορές έχω παίξει και νικήσει η ομάδα μου δε μπορώ να πω ότι πάιρνω παραπάνω πόντους για xp απ ότι αν παίξω κουικ γκέιμ. Είμαι φανατικός soldier76 user. Άψογος assistant killer
suffocater Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Επειδή παίζω ένα μήνα τώρα, ξέρεις πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα με τις σεζόν ? Και τι ακριβώς κερδίζεις? Ας πούμε όσες φορές έχω παίξει και νικήσει η ομάδα μου δε μπορώ να πω ότι πάιρνω παραπάνω πόντους για xp απ ότι αν παίξω κουικ γκέιμ. Είμαι φανατικός soldier76 user. Άψογος assistant killer Το νοημα της σεζον ειναι το competitive ranked. Ακa,να παιζεις με ατομα του ιδιου επιπέδου και να ανεβαινεις σε ladder system. Απο εκει κ πέρα,αναλογα με το μεγιστο rank που φτανεις σε καθε σεζον,παιρνεις ενα εφαπαξ ποσό πόντων για να τους ανταλλαξεις με χρυσό όπλο για όποιον ήρωα θες. Imo,το παιχνιδι γινεται αρκετα διαφορετικο μετα το 2800 rating,αισθητη αλλαγη σε ποιότητα ,ακόμα και με 200-300 rating λιγότερο. 2
Edel Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Το νοημα της σεζον ειναι το competitive ranked. Ακa,να παιζεις με ατομα του ιδιου επιπέδου και να ανεβαινεις σε ladder system. Απο εκει κ πέρα,αναλογα με το μεγιστο rank που φτανεις σε καθε σεζον,παιρνεις ενα εφαπαξ ποσό πόντων για να τους ανταλλαξεις με χρυσό όπλο για όποιον ήρωα θες. Imo,το παιχνιδι γινεται αρκετα διαφορετικο μετα το 2800 rating,αισθητη αλλαγη σε ποιότητα ,ακόμα και με 200-300 rating λιγότερο. και κάθε πότε αλλάζει η σεζόν ? και όταν αλλάζει μηδενίζουν τα ranks και φτου κι απ την αρχή ?
KilliK Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Orisa παρα πολυ δυνατη, επαιξα σημερα qm κανα 3ωρο μονο με αυτη, με Ζαρυα κανει απιστευτο combo, μου αρεσε παρα πολυ το κιτ της και βλεπω να λιωνω λιγο να την εμαθω καλα για επομενη σιζον επαιξα με ενα φιλο που ειχε να αγγιξει το παιχνιδι εδω και μηνες (lvl 45). με συνδυασμο, εγω Mercy, αυτος Orisa την οποια επαιζε για πρωτη φορα, καθαρισαμε 5 νικες στη σειρα. μαλιστα πηρε και POTG και καρτελα στο τελος. δυνατη αρκει να εχει καλη υποστηριξη απο την ομαδα. https://gaming.youtube.com/watch?v=tWbl6Jk31ow 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ναι, ισχυει με κολλημενο support πανω σου ειναι παρα πολυ δυνατη Edel, comp παιρνεις ποντους για golden weapons + καποια αβαταρ οταν τελειωσει η σιζον και σπρευ, το ποσο διαρκει αγνωστο, δεν ητανε ολες οι σιζον ιδιες σε διαρκεια, αν κ δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, η 1η απο οσο θυμαμαι κρατησε περισσοτερο Μαθε το παιχνιδι και μετα μπες comp, μην κανεις λαθος να μπεις νωρις, το ρανκ σου δεν θα αλλαξει, μονο soft reset εχουμε, που σημαινει στο ρανκ που τελειωνεις μια σιζον, πανω κατω +- 100 200 points θα πας και στο επομενο για το xp quick match ειναι καλυτερο, καθως τα παιχνιδια διαρκουν λιγοτερο, με group παιρνεις παραπανω
suffocater Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 και κάθε πότε αλλάζει η σεζόν ? και όταν αλλάζει μηδενίζουν τα ranks και φτου κι απ την αρχή ? Καθε 3μηνο χονδρικα υπολογιζε. Σε καθε αρχη σεζον θα παιζεις 10 games για να βγει επισημα το rating σου. θα βγαινεις +-300 απ το rating που είχες στο κλεισιμο της προηγούμενης σεζον σου(το οποίο ειναι κ λογικο βεβαια,σε φυσιολογικες συνθηκες). Γι αυτό,μη βιαστείς να αρχισεις να παιζεις ranked,γιατι αν το κανεις τώρα,θα καταληξεις με κανα 1500 rating,το οποίο εκτός και αν παίζεις με ένα χερι/παιζεις με 20 fps/τα αντανακλαστικά σου ειναι ισάξια με ενος τυφλου 80χρονου λόγω καποιας σπάνιας παθησης,μετά απο 2-3 μήνες θα σου φαίνεται πολύ λίγο και δεν θα απολαμβανεις το παιχνίδι όσο θα μπορούσες. Πρακτικά,σκοπός του competitive ειναι ακριβώς αυτό,η ομοιομορφία στην ικανότητα,ώστε να μην ειναι τσόντα τα παιχνίδια(ούτε υπερ,ούτε κατά σου),και να τα απολαμβανεις,χασεις/νικήσεις. 1
Silverage Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Προσπάθησα να κλείσω εισιτήρια για blizzcon προχθές αλλά δεν πρόλαβα. Τώρα αύριο πάλι. Άντε να σας κάνω review και τον Doomfist γιατί είμαι σίγουρος οτι εκεί θα βγεί.
KilliK Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 αν ο Terry Crews εκανε τελικα το voice over, ειμαι σιγουρος θα τον εχουν on stage με full Doomfist makeup να κανει την παρουσιαση του νεου ηρωα. περυσι ειχαν βαλει μια cosplayer ως Sombra να περιφερεται στην BZC πριν ξεκινησει το εβεντ, οποτε λογικα θα κανουν κατι αντιστοιχο και φετος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις