Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω της αναλυσης του laptop παιζει να χτυπας και 60ρια . Καλο optimization εχει γενικα το παιχνιδι καθως παιζει να ειναι απο τους λιγους τιτλους που βλεπουμε ειτε στο pc ειτε στις κονσολες να τρεχουν σε 1080p/60fps.

Δημοσ.

Ερώτηση τώρα εχω κανει pre order απο πλαίσιο πήρα και κωδικό και τον έβαλα για το bonus , αλλα early access θα έχω ? , γιατι λεει για early access πρέπει να σου στείλουν αλλο κλειδό εκτος και οταν έβαλα τον κωδικό για το bonus έγινε flagged το account αν και δεν νομίζω ...

Δημοσ.

Κοιτα εγω με αυτο το laptop http://www.pcworld.com/product/1425611/asus-x550lb-ds71-notebook.html,γτειχα την ευκαιρια να παιξω στην beta  το ειχα βαλει high  κ δεν κολλαγε.Κ εγω περιμενω την επισημη beta  για να το δω κ στο ps4 να δω αν θα την παλεψω με το χειριστηριο κ να δω αν θα το παρω για το pc  η για το ps4.Τωρα απο οσο ξέρω ολες οι beta  της blizzard ξεκιναν γυρω στης 19,00.

Δημοσ.

Για εμάς ξεκινάει η early access στις 2 τα ξημερώματα απόψε αλλα αναφέρομαι στην early access

Δημοσ.

Κοιτα εγω με αυτο το laptop http://www.pcworld.com/product/1425611/asus-x550lb-ds71-notebook.html,γτειχα την ευκαιρια να παιξω στην beta  το ειχα βαλει high  κ δεν κολλαγε.Κ εγω περιμενω την επισημη beta  για να το δω κ στο ps4 να δω αν θα την παλεψω με το χειριστηριο κ να δω αν θα το παρω για το pc  η για το ps4.Τωρα απο οσο ξέρω ολες οι beta  της blizzard ξεκιναν γυρω στης 19,00.

ναι το μονο ''κακο'' στο δικο μου ειναι το ειναι full hd. Η 940m ειναι πανω κατω το ιδιο με την 740m , cpu παιζει να εχω λιγο καλυτερο με τον i5 2.9.

ειδομεν, 60αρι δεν περιμενω για κανενα λογο  :P

Δημοσ.

Για εμάς ξεκινάει η early access στις 2 τα ξημερώματα απόψε αλλα αναφέρομαι στην early access

ok thx. αν εχω αυπνιες! θα το παιξω αποψε, αλλιως αυριο το πρωι.

Δημοσ.

πήρε κανένας κωδικό από ελληνικό κατάστημα? έχω pre order απο 2 καταστήματα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση

Δημοσ.

πως τον πήρες? λες τον κωδικό για να μπεις αύριο στην early access open beta? έχω pre order απο πλαίσιο και έχω δώσει και προκαταβολή atm

Δημοσ.

Εγω μαλλον θα περιμενω μεχρι την Πεμπτη μιας και σκεφτομαι να το παρω απο αλλα μαγαζια.Η χρηματικη διαφορα πλεον απο αλυσιδες οπως το Πλαισιο εχει φτασει στα 13ευρω περιπου που δεν τα λες και λιγα(σχεδον τοσο εχει το expansion του witcher 3 πχ :P).

πως τον πήρες? λες τον κωδικό για να μπεις αύριο στην early access open beta? έχω pre order απο πλαίσιο και έχω δώσει και προκαταβολή atm

Παρε τηλεφωνο καλυτερα και πες το αν δεν  σου εχει ερθει ηδη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...