Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελευταίες 2 μέρες που συνήθισα το setup το accuracy με soldier παίζει μεταξύ 37-40%. Τεράστια διαφορά με ότι έκανα μέχρι τώρα.. χρόνο μόνο θέλω να ανέβει στο gold και βλέπουμε...

εκεί που θέλω βελτίωση είναι να χτυπάω περισσότερο με bursts (με τον 76) το κρατάω περισσότερο πατημένο από ότι πρέπει και θα ανέβει και άλλο το accuracy. 

Μια μέρα δεν ξέρω τί είχα πάθει και το accuracy μου με soldier ήταν κοντά 60-70% . Πέφτανε σαν τις μύγες οι άλλοι.

Δημοσ.

70% με soldier είναι master / grandmaster επίπεδο αν δεν κάνω λάθος.. και με 40-50% σαν τις μύγες πέφτουν 3 gold

Ίσως, το θέμα είναι οτι ήταν μόνο για μια μέρα :cry:

Δημοσ.

χτες για κάποιο λόγο είχε 3-4 ranked games στην σειρά που υπήρχε κατηγορηματική άρνηση να πάνε 2-2-2. Fillara με τανκ σε όλα τα games μπας και γίνει κάτι αλλά δεν. 

Στο τελευταίο ξεφτιλίστηκε το πράμα (sombra, hanzo, genji, pharah, widow maker στο attack) και τους λέω α γαμηθήτε και πήρα bastion στο attack για ειρωνεία. H άλλη ομάδα 2-2-2 στο hanamura. 

Τελικά το game πήγε 2 παρατάσεις και έληξε draw, δεν γίνονται αυτά θα με κάνουν θρήσκο..

Πάντως είχα μήνες να πάρω bastion και αν στήνεσαι καλά και παίζεις safe δεν είναι αστείο..μπορεί να ξαναδοκιμάσω

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...