ADHD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 καλά τα λες , personal experience? Μπα ειναι νεος και δεν εχει παιξει doom2 με μοντεμ για να ξερει τα κολπα του επαγγέλματος.. 2
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπα ειναι νεος και δεν εχει παιξει doom2 με μοντεμ για να ξερει τα κολπα του επαγγέλματος.. Ημουν console pleb την περιοδο αυτη και επαιζα 4πλο goldeneye σε crt τηλεοραση γιαυτο 1
shadowlike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπα ειναι νεος και δεν εχει παιξει doom2 με μοντεμ για να ξερει τα κολπα του επαγγέλματος.. ποτέ δεν είναι αργά φίλτατε... για tips pm me Ημουν console pleb την περιοδο αυτη και επαιζα 4πλο goldeneye σε crt τηλεοραση γιαυτο κανείς δεν είναι τέλειος δυστηχώς. Όλοι έχουμε ένα "σκοτεινό" παρελθόν
ADHD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εγω μεχρι πριν 2-3 χρονια επαιζα fps μονο σε κονσολες και συγκεκριμενα cod στο xboxlive, plz να μη διαρρεύσει ομως.. Goldeneye στο n64 το χα λιωσει το multi με φιλους, ειχε βγει και source στο pc αλλα δεν ειχε κοσμο ποτε..
basilis_k6 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αληθεια κατα 80% τι εννοεις ακριβως? Σιγουρα με hitscan θα υπαρχουν μερες που δεν βαρας τιποτα και το ping σου να ειναι καλο δεν γινεται να εισαι τοσο consistent παιχτης ετσι και αλλιως. οτι εχεις δίκιο πως το ρανκ σου δεν ειναι λογο πινγκ κτλ. Απλα κάποιες φορές η συνδεση μαμιέται και το χιτσκαν δεν παίζετε.
DrDisrespect Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 καλα γιατρέ μου ,ούρησε και λίγο. Όταν εγώ έπαιζα 4πλο Doom2 σε BBS με 33.6kbps modem τα e-sports δεν υπήρχαν καν σαν έννοια συν του ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα παίζαν με τα transformers τους. Άκουσα doctor και ήρθα. Να σημειώσω ¨ότι δεν ασχολούμαι με χαζό-cartoon games, αφήνω ανάπηρα παλικάρια που κάνω αλύπητο carry σαν τον TimTheFartMan να σας διασκεδάζουν. Παίζω transformers από το 98, GET A GRIP .
najinblue3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μετα το σκ το αφηνω για αυτη τη σιζον, τραγικα teams συνεχομενα, παντα να μενω last pick gια να συμπληρωσω, και παντα ενας να ψοφησει αλλαζει σε αλλα χειροτερα picks etc, -300 sr για πλακα, ξερουμε ποτε τελειωνει αυτη η σιζον?
KilliK Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 ο επομενος ηρωας που θα φερουν στο ΗΟΤS, θα ειναι λογικα ο Junkrat. Μετα το σκ το αφηνω για αυτη τη σιζον, τραγικα teams συνεχομενα, παντα να μενω last pick gια να συμπληρωσω, και παντα ενας να ψοφησει αλλαζει σε αλλα χειροτερα picks etc, -300 sr για πλακα, ξερουμε ποτε τελειωνει αυτη η σιζον? ειπαμε, το ΣΚ δεν ειναι για comp, ειναι ολα τα πιτσιρικια σπιτι και παιζουν OW. καθημερινες μονο.
najinblue3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Σκ δεν παιζω, απο πριν ξεκινησε αυτο το χαλι, εχω κατι k/d 15/1 Zen/lucio/Ana και ολο το τιμ μου σερνεται απο εδω και απο εκει και ψοφανε χωρις λογο, σπανια βλεπω ατομα να μενουν κοντα μου, το πηρα αποφαση να κανω break για αυτη τη season, 2450 max points Το πιο σπαστικο ειναι οτι δεν καταλαβαινουν οτι δε μπορουν με συγκεκριμενο ηρωα και συνεχιζουν, τι να πω ημουν και ιδιαιτερα ατυχος καθως στης προηγουμενες δε το συναντησα αυτο, και ξαναλεω παιζω κυριως support + tank σε καποιες περιπτωσεις Το μονο καλο τα 400π και παω για 2ο χρυσο weap, DVA
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 είμαι 2300. δεν παιζει να κερδισω εχω συμβιβαστει. Παίζω πλέον καλα πανω απο 5-6 χαρακτηρες και δεν μπορω να πιάσω καν το season high s3. Αυτα που ζω δεν περιγράφονται. Δυστυχως παίζω μονο μετα τις 12 το βράδυ και συνηθως μετα τις 3πμ και εκει ειναι λοταρια η νικη.
najinblue3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 ^we are on the same boat, παλι μπηκα να δοκιμασω πριν, μενω τελευταιος κλασσικα, κανενας δε πικαρει τανκ / heal, τι να πρωτοπαιξω και σπαμαρω we need heal / tank, κανενας δε σκεφτηκε να αλλαξει
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 τελευταίες 2 μέρες που συνήθισα το setup το accuracy με soldier παίζει μεταξύ 37-40%. Τεράστια διαφορά με ότι έκανα μέχρι τώρα.. χρόνο μόνο θέλω να ανέβει στο gold και βλέπουμε... εκεί που θέλω βελτίωση είναι να χτυπάω περισσότερο με bursts (με τον 76) το κρατάω περισσότερο πατημένο από ότι πρέπει και θα ανέβει και άλλο το accuracy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις