shadowlike Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εξαρτάται και τι παίζεις ..αν παίζεις hit scan sniper class το lowest possible ping είναι must νομίζω.
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Για εμενα δεν εξαρταται τιποτα, θεωρω >70 ping unplayable ακομα και diablo 3 να παιζω..
basilis_k6 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εχω παρατηρησει οτι αν το rtt περάσει το 100 ειναι χάλια μαυρα. δεν ξέρω τι match κάνει στους παιχτες (υποτιθετε οτι προσπαθει να ειναι ολοι σε ενα game σε παρομοιο latency) αλλα έχω βρεθει σε πολλα 1v1 που δεν εχω καμια ελπιδα. με βαρανε πριν τους δω. υπερβάλλω αλλα κάπως ετσι ειναι.
shadowlike Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εμένα μου έχει τύχει να είμαι 100% σίγουρος για hit και να μη πετυχένει απολύτως τίποτα και επίσης στο replay απο τη μεριά του άλλου να βλέπω πως το όπλο μου δεν έκανε καν fire γι'αυτόν. ..go figure
basilis_k6 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εμένα μου έχει τύχει να είμαι 100% σίγουρος για hit και να μη πετυχένει απολύτως τίποτα και επίσης στο replay απο τη μεριά του άλλου να βλέπω πως το όπλο μου δεν έκανε καν fire γι'αυτόν. ..go figure αυτο ακριβως. μια φορα ρώτησα καποιον ποσο εχει και μου ειπε 30. τον περιμενα να πεταξω flash mcree και ενω μονο εγω ηξερα που ειναι, με ειδε και με σκοτωσε πρωτος. Δεν ηξερε οτι ειμαι εκει. Την εφαγα και μετά πέταξα φλας.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 εξαρτάται και τι παίζεις ..αν παίζεις hit scan sniper class το lowest possible ping είναι must νομίζω. Οχι δεν κανω main widow(δεν μαρεσει γενικα ο χαρακτηρας αυτος) αλλα μιλαω για δεδομενα Ελλαδας οχι ποιο ειναι το καλυτερο δυνατο. Ειναι αυτονοητο οτι σε online παιχνιδια το καλυτερο πραγμα που παιζει ρολο ειναι να εχεις το χαμηλοτερο δυνατο ping,δεν πρεπει να το γραψει καποιος αυτο.
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Παντως μια χαρα netcode εχει το ow οσο εχω παιξει με 50-55 ping και λιγο παραπανω, ενταξει παντα θα συμβει καποιο shot να μην κανει register κτλπ δεν τα αποφευγεις αυτα. Παιξτε csgo να σας peekaroun σαν τον flash με insane reaction times, να τρωτε 4 hits και να τα βλεπετε σαν one shot, να βαρατε ακριβως πανω του και να ειναι σαν να μην υπαρχει το enemy model εκει, να βλεπετε οτι κανετε καθαρα hits με αιμα στον τοιχο και να σου λεει 0 hits να δειτε τι ωραια που ειναι, ow θα λετε και θα κλαιτε μετα..
shadowlike Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 είναι μεγάλο θέμα πάντως αυτό γιατί ακυρώνει τελείως τον competitive χαρακτήρα του παιχνιδιού. Θα έπρεπε κάπως η blizzard να στήσει servers σε περισσότερες απο μια χώρες στην Ευρώπη ωστε να εξασφαλίζει καλύτερο latency...τόσα λεφτά βγάζουν πια.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 είναι μεγάλο θέμα πάντως αυτό γιατί ακυρώνει τελείως τον competitive χαρακτήρα του παιχνιδιού. Θα έπρεπε κάπως η blizzard να στήσει servers σε περισσότερες απο μια χώρες στην Ευρώπη ωστε να εξασφαλίζει καλύτερο latency...τόσα λεφτά βγάζουν πια. Η blizzard φταιει που οι γραμμες μας στην Ελλαδα ειναι απο τις χειροτερες της Ευρωπης ?
shadowlike Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Η blizzard φταιει που οι γραμμες μας στην Ελλαδα ειναι απο τις χειροτερες της Ευρωπης ? πιστεύω πως οι γάλλοι ευνοούντε που οι server της blizzard βρίσκοντε στη Γαλλία σε θέματα latency.
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Η αποσταση απο τον server φταιει και η διαδρομη μεχρι να φτασει εκει, και 100/100 να σου δωσουμε δεν θα αλλαξει κατι δραματικα.. Και η valve θα επρεπε να το κανει, δεν γινεται ο Γερμανος να παιζει με 15 ping ο Σουηδος με 5-10 και εμεις στο west(ο οποιος πρακτικα ειναι η μονη επιλογη για Ελλαδα) με 55, και αυτοι τοσα λεφτα βγαζουν αλλα δεν τους νοιαζει.. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ακριβώς, το θέμα είναι η απόσταση κι η διαδρομή, εφόσον μιλάμε για οικιακές συνδέσεις ofc...
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Η αποσταση απο τον server φταιει και η διαδρομη μεχρι να φτασει εκει, και 100/100 να σου δωσουμε δεν θα αλλαξει κατι δραματικα.. Και η valve θα επρεπε να το κανει, δεν γινεται ο Γερμανος να παιζει με 15 ping ο Σουηδος με 5-10 και εμεις στο west(ο οποιος πρακτικα ειναι η μονη επιλογη για Ελλαδα) με 55, και αυτοι τοσα λεφτα βγαζουν αλλα δεν τους νοιαζει.. Δηλαδη ολοι στην Γερμανια παιζουν με 10-15ping και στην Σουηδια με 5-10ping?
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δηλαδη ολοι στην Γερμανια παιζουν με 10-15ping και στην Σουηδια με 5-10ping? Αφου ειναι διπλα οι servers ναι, ο ενας ειναι Λουξεμβουργο(west) και ο αλλος Στοκχολμη(Russia lol edit: Λαθος EU North ειναι πλεον) νομιζω.. Και εγω σε Ελληνικο server(csongo) 5-10ping εχω το πολυ γιατι σου φαινεται περιεργο?
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αφου ειναι διπλα οι servers ναι, ο ενας ειναι Λουξεμβουργο(west) και ο αλλος Στοκχολμη(Russia lol edit: Λαθος EU North ειναι πλεον) νομιζω.. Και εγω σε Ελληνικο server(csongo) 5-10ping εχω το πολυ γιατι σου φαινεται περιεργο? Μου φαινεται περιεργο οχι για το χαμηλο ping(που ναι ειναι λογικο σε αυτες τις χωρες να το εχουν)αλλα να εχουν ολοι αυτο το ping. Θυμαμαι πιο παλια στο wow που επαιζα και οταν ρωταγα ping,δεν ειχαν μεγαλες διαφορες οι υπολοιποι απο εμας(τουλαχιστον τοσο τραγικες)ουτε θυμαμαι γενικα να ακουγα πολλους να μου λενε για τοσο χαμηλα ping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις