suffocater Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παιζοντας περιπου 12 ωρες μεσα σε μια βδομαδα , κι main soldier ανεβηκα απο 1650 σε 2500 sr. Απλα απο τι βλεπω σιγα σιγα πρεπει να μαθω να παιζω κι αλλους ηρωες καλα , πως μαθαινετε να παιζετε καλα με εναν νεο ηρωα;Παιζοντας qp βλεπω οτι δεν μπορω να μαθω τιποτα ... Επισης DurantG #2727 το battletag μου , αν θελει κανεις να παιξει μαζι , ευπροσδεκτος . Aρκετό qp μεχρι να νιωσεις εσύ τον ήρωα. Πχ το spread των σφαιρων,το πιο efficient range για να κανεις dmg,ποιους ήρωες έχεις στο 1v1,με ποιον τρόπο ακριβώς,και σε ποιους πρεπει απλα να την κοπανήσεις,και μετά πιο συγκεκριμένα πραγματα,που έχουν να κανουν με τον ήρωα,οπως πχ σε ποια αποσταση ριχνει μονοhitους ο road ,ή πως να σκαρφαλώνεις ανετα με lucio και να χειρίζεσαι το δεξι κλικ του,πως να χειρίζεσαι με ανεση τα wall της mei,να τα αλλαζεις προσανατολισμό και να τα χρησιμοποιεις για να σκαρφαλωσεις κλπ. Δυστυχώς σε οτι αφορα το teamwork και τον ρολο του καθε ήρωα,ειναι οπως τα λες,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να μαθεις τπτ στο qp. Οπότε όταν νιώσεις οτι κατέχεις τα παραπάνω,θα χρειαστει να κάνεις το leap of faith ( ) και να δοκιμάσεις ranked. Yγ. Πώς γίνεται καποιοι να ξεκολλάνε απ το "elo hell" και αλλοι να ορκιζονται οτι ενω κανονικα θα επρεπε να παιζουν 3000 rating πιο πάνω,να μην μπορούν,και να φταίνε απλά ολοι στο υπολοιπο team που είναι ζωα,ενώ οι ιδιοι ειναι παιχταράδες? Χμ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 https://youtu.be/SFJAkhlvq7U 3
opterios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Παιζοντας περιπου 12 ωρες μεσα σε μια βδομαδα , κι main soldier ανεβηκα απο 1650 σε 2500 sr. Απλα απο τι βλεπω σιγα σιγα πρεπει να μαθω να παιζω κι αλλους ηρωες καλα , πως μαθαινετε να παιζετε καλα με εναν νεο ηρωα;Παιζοντας qp βλεπω οτι δεν μπορω να μαθω τιποτα ... Επισης DurantG #2727 το battletag μου , αν θελει κανεις να παιξει μαζι , ευπροσδεκτος . Σε qp προφανώς, αλλά καλό είναι να είσαι τουλάχιστον με άλλους 3-4 δικούς σου, ώστε να μην είναι το παιχνίδι ό,τι να 'ναι, για να μπορέσεις να κάνεις προπόνηση σε "πραγματικό" περιβάλλον. Αλλιώς, τι να προπονήσεις σε match που δεν υπάρχει ομάδα...
Xvipes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Yγ. Πώς γίνεται καποιοι να ξεκολλάνε απ το "elo hell" και αλλοι να ορκιζονται οτι ενω κανονικα θα επρεπε να παιζουν 3000 rating πιο πάνω,να μην μπορούν,και να φταίνε απλά ολοι στο υπολοιπο team που είναι ζωα,ενώ οι ιδιοι ειναι παιχταράδες? Χμ. https://gaming.youtube.com/watch?t=523&v=Xxeh9pPypOI There is your answer 5
KilliK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 https://gaming.youtube.com/watch?t=523&v=Xxeh9pPypOI There is your answer Sombra παιζω μονο στο qp... αχ, ολα τα ξερετε εσεις.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 545 παιχνιδια με sombra η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να ειναι τοσο χαλια τα πραγματα. Ναι οκ ειναι quickplay αλλα σχεδον μεχρι το τελος 0 kills wtf? Βεβαια εχω την εντυπωση οτι πρεπει να επαιζε πολυ alt tab(εν ωρα παιχνιδιου )αλλα και παλι.
KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 fulgore, συνεχισε το flame bait. μην γκρινιαζεις μετα ομως οταν τρως report και σου σβηνουν τα ποστς.
LosPoulos93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Aρκετό qp μεχρι να νιωσεις εσύ τον ήρωα. Πχ το spread των σφαιρων,το πιο efficient range για να κανεις dmg,ποιους ήρωες έχεις στο 1v1,με ποιον τρόπο ακριβώς,και σε ποιους πρεπει απλα να την κοπανήσεις,και μετά πιο συγκεκριμένα πραγματα,που έχουν να κανουν με τον ήρωα,οπως πχ σε ποια αποσταση ριχνει μονοhitους ο road ,ή πως να σκαρφαλώνεις ανετα με lucio και να χειρίζεσαι το δεξι κλικ του,πως να χειρίζεσαι με ανεση τα wall της mei,να τα αλλαζεις προσανατολισμό και να τα χρησιμοποιεις για να σκαρφαλωσεις κλπ. Δυστυχώς σε οτι αφορα το teamwork και τον ρολο του καθε ήρωα,ειναι οπως τα λες,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να μαθεις τπτ στο qp. Οπότε όταν νιώσεις οτι κατέχεις τα παραπάνω,θα χρειαστει να κάνεις το leap of faith ( ) και να δοκιμάσεις ranked. Yγ. Πώς γίνεται καποιοι να ξεκολλάνε απ το "elo hell" και αλλοι να ορκιζονται οτι ενω κανονικα θα επρεπε να παιζουν 3000 rating πιο πάνω,να μην μπορούν,και να φταίνε απλά ολοι στο υπολοιπο team που είναι ζωα,ενώ οι ιδιοι ειναι παιχταράδες? Χμ. Δυστυχως qp δεν θα ασχοληθω ποτε σοβαρα , εκει τα comp ειναι τερμα με dps κι δεν υπαρχει teamwork.Το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι οταν παιζω Ana που ειναι απο τους αγαπημενους μου ηρωες μενω με 5 με 6 K Heal που ειναι πολυ κακο κι μερικες φορες μενω silver heal πισω απο lucio , απλα δεν μπορω να δω τι κανω λαθος .Με qp δεν νομιζω να γινω καλυτερος σε αυτον το τομεα .Τωρα εγω προσωπικα αρχισα να ανεβαινω οτι απεκτησα καλο attitude in game κι σταματησα να κανω rage. Το να χρησιμοποιεις το mic ειναι το ποιο απαραιτητο κι ειδικα στα silvers ειναι σχεδον ανηπαρκτο .Δευτερον αυτο που βλεπω που κανουν ολοι λαθος ειναι τα positions που παιρνουν στο map , ειναι οτι να ναι .Κανεις δεν παιρνει highground που ειναι πολυ σημαντικο . Κι τελος δεν εχω βρει ακομα κανεναν αντιπαλο που να επαιζε καλυτερα soldier απο μενα μεχρι στιγμης οποτε την δουλεια μου την εκανα στο team.Εγω οταν αλλαξα αυτα τα στοιχεια στο game μου βελτιωθηκαν κι τα στατιστικα μου αρκετα κι το ποσοστο νικων μου
batigoal9 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Βρειτε ατομα να παιζετε 3-4stack. Ακομα και στο qp. Και πιο πολυ χαβαλε εχει και καλυτερα comp θα εχετε.
suffocater Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 https://gaming.youtube.com/watch?t=523&v=Xxeh9pPypOI There is your answer Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. 3 elims σε 5.30 λεπτά,μια χαρα dps ειναι.
KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 δεν ειναι δουλεια της Sombra να κανει kills, disruptor ειναι οπως λεει και ο Jeff.
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 fulgore, συνεχισε το flame bait. μην γκρινιαζεις μετα ομως οταν τρως report και σου σβηνουν τα ποστς. Κανε report αν δεν σαρεσει να σου λενε την αληθεια ή αν δεν δεχεσαι κριτικη τι να σου πω(κατα τα αλλα σχολιαζουμε σε forum....). Αλλωστε κριτικη με βαση του τι δειχνει το παραπανω video που ανεβηκε εκανα ή καλυτερα καποιες παρατηρησεις. Αλλος γρινιαζε πιο πισω για τις ομαδες και το επιπεδο στο quick match.....
KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 κριτικη σε βιντεο που τραβηξα για να τεσταρω το YT streaming. καλοδεχουμενη, αν και ανουσια. οσο για τα υπολοιπα, αστο.
sistah Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Υπαρχουν 2 ειδων bronzodia: Αυτοι που για 1002 λογους ειναι εκει αλλα προσπαθουν να ξεκολλησουν κανοντας μεγαλα ή μικρα βηματα και εκεινοι που απλα ΔΕΝ ακουνε τιποτα και μενουν εκει forever. Αυτοι ειναι και οι χειροτεροι, χαλας το σαλιο σου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις