Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Να ρωτησω... αν αγορασω τωρα το παιχνιδι εφοσον γραφει κατοπιν παραγγελιας πως θα παρω το beta στις 3/5 ? αφου δεν θα εχω κατι στα χερια μου... http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-Overwatch.htm Απο τα καταστηματα που συνεργαζονται με την ενεργεια αυτη της blizzard μονο το Πλαισιο το αναγραφει και στο site του,που εχει αλλωστε και σταθερη τιμη. http://eu.battle.net/overwatch/en/buy/ Το ενα καταστημα μαλιστα ειναι(blu ray shop)βγηκε και απο το skroutz. Για οσους λοιπον τους ενδιαφερει να παιξουν και 2 μερες πιο πριν εχουμε και λεμε σαν φθηνοτερη(χρηματικα) λυση το ConsoleClub(αν βεβαια δινει οντως early access δεν εχω ρωτησει) Σαν δευτερη λυση ειναι το seven spot που δινει δωρο το σημα του παιχνιδιου καθως επισης και τις κονκαρδες και σαν τελευταια λυση το Πλαισιο που ειναι το ακριβοτερο ολων και δεν δινει τις κονκαρδες ,σε αντιθεση με το seven.
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγώ το έχω κανει προπαραγγελία απο πλαίσιο αλλα πως θα πάρω το beta access για 3 του μήνα ? Edit : Μόλις μου ήρθε απο το πλαίσιο ο κωδικός για το preorder bonus
Lam13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 γυρισα μερικες σελιδες πισω...διαβασα αρκετα απο αυτα που γραφεται αλλα δεν ειδα για τα Modes..θα ηθελα να γνωριζω πανω κατω τι Modes εχει και γενικα τον στοχο του παιχνιδιου..σκεφτομαι και εγω να το αγορασω αλλα οσες φορες εχω παρει παιχνιδι χωρις να το παιξω πρωτα δεν κραταει πανω απο μηνα.στην open beta θα μπορουμε να το δοκιμασουμε ολοι?
Fulgore Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 γυρισα μερικες σελιδες πισω...διαβασα αρκετα απο αυτα που γραφεται αλλα δεν ειδα για τα Modes..θα ηθελα να γνωριζω πανω κατω τι Modes εχει και γενικα τον στοχο του παιχνιδιου..σκεφτομαι και εγω να το αγορασω αλλα οσες φορες εχω παρει παιχνιδι χωρις να το παιξω πρωτα δεν κραταει πανω απο μηνα.στην open beta θα μπορουμε να το δοκιμασουμε ολοι? Το ειχαμε γραψει πισω οτι ναι γιαυτο λεγεται 'open beta'.
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Για κάποιο περίεργο λόγο μου ενεργοποιήθηκε το play μπαίνω μέσα αλλα λεει στο game server fail δεν μπορεί να κάνει connect
Liapisftw Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Για κάποιο περίεργο λόγο μου ενεργοποιήθηκε το play μπαίνω μέσα αλλα λεει στο game server fail δεν μπορεί να κάνει connect Μπορεις να διαλεξεις region για να κανεις install? Εγω εκανα restart το battlenet και εστρωσε.
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγώ το έχω install εδώ και καιρό γιατι με ειχε βάλει στο beta για ενα σκ και εχω πάρει οτι updates έχουν βγεί. Edit : Λογικά μου άνοιξε το play επειδή εχω κάνει preorder ( έβαλα και τον κωδικό του preorder που μου έστειλε προχτές το πλαίσιο ) οποτε μαλλον βλέπει οτι το έχω κανει preorder , αλλα απο οτι διαβάζω αυτο το σκ θα στείλει η blizzard κλειδιά σε όλους η καποιο email για να μπορούν να εχουν early access αυτοι με τα preorders
kostas978 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το παιχνίδι θα είναι free to play ή buy to play όταν θα κυκλοφορίσει;
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το παιχνίδι θα είναι free to play ή buy to play όταν θα κυκλοφορίσει; Σοβαρα τωρα??? Μερικα post πιο πανω το εχω γραψει ηδη...Τοσο πολυ βαριουνται μερικοι ?? http://eu.battle.net/overwatch/en/buy/
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το παιχνίδι θα είναι free to play ή buy to play όταν θα κυκλοφορίσει; Το παιχνίδι πρέπει να το αγοράσεις 1
kostas978 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Σοβαρα τωρα??? Μερικα post πιο πανω το εχω γραψει ηδη...Τοσο πολυ βαριουνται μερικοι ?? http://eu.battle.net/overwatch/en/buy/ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά θα προτιμούσα να έλειπαν τα ειρωνικά σχόλια
SPANK Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πάντως όταν με το καλό βγει το παιχνιδακι όσοι θέλουν μπορούμε να φτιάξουμε μία ομαδουλα να παίζουμε παρέα για να έχει και πιο ενδιαφέρον 2
Remiel Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Παιδιά εχει αγοράσει καποιος το game απο κανενα γνωστό κλειδάδικο ??γτ στο reddit εγραφαν οτι απο τα κλειδάδικα δεν παίρνεις το noire widowmaker skin.Επισης επειδη έχω μπερδευτεί το noire skin το παίρνεις αν κάνεις preorder πριν της 24/5 έτσι γτ είχα την εντύπωση οτι ήταν μεχρι 29/4.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 ευχαριστώ για την απάντηση αλλά θα προτιμούσα να έλειπαν τα ειρωνικά σχόλια Σε ειρωνικες ερωτησεις θα λαβεις και ειρωνικες απαντησεις ειναι απολυτα λογικο.Δεν ζητησα καν να διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες αλλα λιγα post πιο πανω σου εχω ηδη απαντησει στην ερωτηση σου και μαλιστα εχω ηδη αναφερει και τι παιζει με τα pre orde,αρα... Στα του παιχνιδιου τωρα,στο console club που πηρα και ρωτησα δεν γνωριζανε τιποτα,αρα μπραβο στο Πλαισιο που τουλαχιστον ειναι σωστο απεναντι στα pre order και μαλιστα το αναγραφει και στο site του για early access σε αντιθεση με τα αλλα μαγαζια... Παιδιά εχει αγοράσει καποιος το game απο κανενα γνωστό κλειδάδικο ??γτ στο reddit εγραφαν οτι απο τα κλειδάδικα δεν παίρνεις το noire widowmaker skin.Επισης επειδη έχω μπερδευτεί το noire skin το παίρνεις αν κάνεις preorder πριν της 24/5 έτσι γτ είχα την εντύπωση οτι ήταν μεχρι 29/4. Δεν εχει ανακοινωθει πουθενα αυτο το πραγμα γιατι πολυ απλα το παιχνιδι δεν εχει βγει ακομα για να το ξερουμε αυτο. Εγω πχ απο γνωστο κλειδαδικο βλεπω και αναγραφει κανονικα για το skin https://www.instant-gaming.com/en/636-buy-key-battlenet-overwatch-origins-edition/ 24/5 ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου γιαυτο βλεπεις και αναγραφεται κυριως αυτη η ημερομηνια. Πάντως όταν με το καλό βγει το παιχνιδακι όσοι θέλουν μπορούμε να φτιάξουμε μία ομαδουλα να παίζουμε παρέα για να έχει και πιο ενδιαφέρον Δεν εχω κανενα προβλημα ισα ισα που ειναι και κατι σωστο και εν μερη αναμενομενο για forum αυτο που γραφεις.Κοινως μακαρι να γινει ετσι αν και βλεπω μικρο ενδιαφερον στο παιχνιδι.
KilliK Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 γυρισα μερικες σελιδες πισω...διαβασα αρκετα απο αυτα που γραφεται αλλα δεν ειδα για τα Modes..θα ηθελα να γνωριζω πανω κατω τι Modes εχει και γενικα τον στοχο του παιχνιδιου..σκεφτομαι και εγω να το αγορασω αλλα οσες φορες εχω παρει παιχνιδι χωρις να το παιξω πρωτα δεν κραταει πανω απο μηνα.στην open beta θα μπορουμε να το δοκιμασουμε ολοι? ενα game mode εχει το παιχνιδι αυτη την στιγμη. λογικα θα προστεθουν και αλλα στην πορεια. Πάντως όταν με το καλό βγει το παιχνιδακι όσοι θέλουν μπορούμε να φτιάξουμε μία ομαδουλα να παίζουμε παρέα για να έχει και πιο ενδιαφέρον μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις