KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 μπορει καποιος να το κανει confirm, μιας και εχω φαει supsended για μια εβδομαδα: https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20753667411 μου αρεσει που εχει ηδη επισημανθει στο PTR εδω και 20 μερες, αλλα στα @@ τους: https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20753445527
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=YFkSCDPLkZQ Well, fuck. Συνεχίζει να σταματάει / damage το Rein charge; Θυμάμαι που έλεγαν ότι θα το κοίταζαν.
akpe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έτσι λένε, δεν κατάφερα να το διαπιστώσω. Πάντως ακούγεται too op, όσο έπαιξα εναντίον της πάντως την έριχνα σχετικά εύκολα με soldier. Και δεν είμαι καν καλός soldier, far from it. Βέβαια ίσως την παίρνουν ακόμα για training ώστε σύντομα να προκαλούν εγκεφαλικά τύπου Mei
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 πεφτει πολυ ευκολα, εχει oμως δυνατο skillset αλλα θελει καλη υποστηριξη απο την ομαδα για να αποδωσει. σε ενα παιχνιδι με orisa/bastion/mercy νικησαμε ευκολα παντως. η Sombra αχρηστη ως συνηθως, παρα τα νεα buffs.
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 παιδια επειδη εχω ενα προβλημα στο main pc που παιζω πιστευετε αν κατεβασω το παιχνιδι σε ενα συστημα με pentium g3258 και intel graphics και 4gb ram θα παιζει εστω σε χαμηλη αναλυση ολα low 30 fps ή να μην μπω καν στον κοπο? Αντε παλι τα ιδια.Οχι αγαπητε μην μπεις καν στον κοπο να το κατεβασεις ή αγορασεις με Intel hd graphics. εχω φαει supsended για μια εβδομαδα:
najinblue3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πρεπει να μαθω genji, σημερα επεσα σε παλικαρι που ολη την ομαδα μου την θεριζε, εκανε πλακα απλα, σιγουρα ηταν smurf, ο τυπος εκανε χαβαλε με τα 2500, τελικα υπαρχει μεγαλο skill gap ανα division, δε πτοουμαι ομως παμε για 3κ για αυτη τη σιζον Winston παιζεται πιο πολυ τωρα, καιρος ητανε
Dosis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εγώ, παιδιά, έπαιζα με ένα παλιό account του αδερφού μου και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από low gold λόγω leavers/trolls στην ομάδα, κλπ. Αγόρασα δικό μου account και με τα placements με έβγαλε platinum 2600. Αν θέλει κάποιος να παίξουμε, το btag μου είναι Virtuous#21636. Παίζω κυρίως lucio, zenyata, reinhardt, dva και torbjorn.
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Πρεπει να μαθω genji, σημερα επεσα σε παλικαρι που ολη την ομαδα μου την θεριζε, εκανε πλακα απλα, σιγουρα ηταν smurf, ο τυπος εκανε χαβαλε με τα 2500, τελικα υπαρχει μεγαλο skill gap ανα division, δε πτοουμαι ομως παμε για 3κ για αυτη τη σιζον Winston παιζεται πιο πολυ τωρα, καιρος ητανε δεν πηρατε winston?
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αντε παλι τα ιδια.Οχι αγαπητε μην μπεις καν στον κοπο να το κατεβασεις ή αγορασεις με Intel hd graphics. ε ναι, οταν τους λες useless noobs for target practice, αφου η αντιπαλη ομαδα εχει στηθει εξω απο το spawn τους και τους πετσοκοβει, ξαφνικα το "dude, it's only qp" που ξεστομισαν στην αρχη του γυρου επειδη εκανες παρατηρηση οτι το team comp ειναι για τα πανηγυρια, το ξεχνανε τελειως και ριχνουν μαζικα αναφορες στο προσωπο σου. πρεπει να ξεσπασουν καπου για το μαυρο χαλι τους, τα καημενα πιτσιρικια. και επειδη το report system σοβαρευει: http://kotaku.com/overwatchs-anti-abuse-system-is-getting-an-overhaul-1793545279 δεν θα κατσω να φαω στο τελος ban επειδη ξεσπασα στα 10χρονα, μετα την 20η σερι ηττα στο qp. για να μην μιλησω για το comp. οποτε εφτιαξα ενα AHK script που κανει block το chat ωστε να μην γράφω, αλλα να μπορω να στελνω αυτόματα καποιες ετοιμες φρασεις. οποιος ενδιαφερεται, μπορω να ανεβασω τον κωδικα του script εδω.
Silverage Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Επειδή κάποιοι είχαν φάει ban για το AHK επειδή βάζαν να βαράει με ριπές το όπλο του soldier κρατώντας πατημένο το κουμπί καλύτερα βγάλτο μην το εντοπίσει η blizzard και φας και εσυ καμιά αδέσποτη.
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Killik θα στο ξαναπω, αν ειναι να νευριαζεις, μην παιζεις, το παιχνιδι ειναι καθαρα for fun, true skill δεν υπαρχει τοσο πολυ παρα στα 4κ+, περισσοτερο ομαδικοτητα μετραει παρα individual skill Παιχνιδι ειναι, αν ειναι να σε χαλαει μην το παιζεις, εγω κ οταν χανω και χθες ειχα 6 7 συνεχομενες ηττες, κοιταω να μαθω τι κανω λαθος και γιατι, κυριως θεματα σχετικα με positioning etc, ετσι τα διορθωνω
opterios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 επιτελους, φωναζαμε οι sombra mains για αυτη την προσθηκη εδω και καιρο. η Sombra αχρηστη ως συνηθως, παρα τα νεα buffs. Δηλαδή main-άρεις έναν άχρηστο ήρωα; 1
najinblue3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 η Sombra θεωρω οτι ειναι τερμα op σε καταλληλα χερια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Lucio 2.0 animated short (fanmade) https://youtu.be/Cu5O47dStb8 1
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Επειδή κάποιοι είχαν φάει ban για το AHK επειδή βάζαν να βαράει με ριπές το όπλο του soldier κρατώντας πατημένο το κουμπί καλύτερα βγάλτο μην το εντοπίσει η blizzard και φας και εσυ καμιά αδέσποτη. ναι, το εχω αυτο το script. και οντως κανει δουλεια. αλλα δεν το χρησιμοποιω για τον λογο που αναφερεις. αυτο που εφτιαξα, απλως κλειδωνει το πληκτρολογιο πλην των βασικων κουμπιων του παιχνιδιου. δεν εχει να κανει με hack ενω παιζεις. η Sombra θεωρω οτι ειναι τερμα op σε καταλληλα χερια το προβλημα με την Sombra ειναι οτι θελει ομαδα που να την στηριξει. δεν παει να χακαρεις medkits και tanks και να ριχνεις EMP, αν οι δικοι σου ειναι ανικανοι να τα εκμεταλλευτουν, δεν προκειται να εχει το παραμικρο impact στο παιχνιδι. βγηκε και το νεο feature με τα ορατα hacked medkits. πολυ καλη προσθηκη, αλλα εδω τα ζωα δεν τα βλεπουν ακομη και οταν ειναι μπροστα τους. τις προαλλες, χακαρω ενα full medkit μπροστα στον Winston μας, ακριβως μπροστα του. και ο τυπος αρχισε να χοροπηδαει γυρω απο το medkit για να αποφυγει το damage που ετρωγε αντι να το παρει, μεχρι που σκοτωθηκε. τον ρωτησα μετα στο chat αν ειναι τυφλος η απλα ηλιθιος. δεν απαντησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις