Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ειναι γνωστο meme οτι ο genji και 1HP να του λειπει, θα σπαμαρει "I need healing".

Εαν θελει heal ας γυρισει πισω. Το ιδιο και ο Winston.

Heal θα παρουν ολοι, με προτεραιοτητα τα τανκς και οποιος αλλος δεν κοιμαται ορθιος.

Χμμ, δεν θυμαμαι ο ιλος να παιζει Γκεντζι.

Όταν δίνει πόνο με την ulti o Genji μόνο ο Zen μπορέί να του ρίξει ένα orb για heal. Mercy είχα δοκιμάσει να κάνω damage boost έναν και είναι πολύ δύσκολο γιατί σου φεύγει συνέχεια.

Εγω με Ανα του σκαω νανο και νειντ κι αρχιζει το χιλ σπαμ. Ολοι οι χιλερς πλην της Μερσι βασικα τον χιλαρουν ανετα. Στην ουλτι παντα.  

Τωρα γενικα οι Γκεντζηδες ταιζονται με μεντς κυριως, αφου η δουλεια τους ειναι να κανουν flank και disruption.  

Δημοσ.

Κανένα player που να είναι uberninjagosu Genji ξέρουμε να έχει κάνει βίντεο?

Καιρό έχω να δω κάτι καλό μετά το nerf του.

Δημοσ.

O Seagull είναι σταθερή αξία οσον αφορά τον genji. Βασικά θα έλεγα ότι είναι ο κύριος λόγος που έχουμε τόσους wannabe pro genjis...
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας από τους καλύτερους Genji στον κόσμο:

O Seagull είναι σταθερή αξία οσον αφορά τον genji. Βασικά θα έλεγα ότι είναι ο κύριος λόγος που έχουμε τόσους wannabe pro genjis...

Μετά το nerf τον έχει ψιλοπαρατήσει, όπως και οι περισσότεροι Genji wannabes. Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ, αλλά δυστυχώς ποτέ δεν ήμουν με τον Genji όσο καλός με άλλους ήρωες. Μετά το nerf, τον παράτησα σχεδόν εντελώς, μετά λύπης μου, καθώς μου αρέσει φοβερά το κιτ του.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο δυνατος απο ποτε ο Lucio. Το healing boost ειναι απιστευτο και παρολο που μικριναν το radius δεν βλεπω καποιο μειονοκτημα.

Στο ptr Που παιζω οι συμπαικτες φαινεται οτι ειναι ποιο ανετοι τωρα που φαινεται το radius του Lucio. Εμενα προσωπικα, που ηθελα ποιο πολυ Heal με βολεψε απιστευτα αυτο το buff και ελπιζω να βγει και live.

Δημοσ.

Χρειαζόταν η αλλαγή στο heal γιατί τον χρησιμοποιούσαν μόνο για το speed boost, το heal του ήταν ελάχιστο. Ασε που στο rank μου δεν παίρναν ποτέ Lucio αλλά όποτε παίρναν τον είχαν μόνιμα στο heal και ήταν ουσιαστικά άχρηστος. Τώρα τουλάχιστον θα healαρει ικανοποιητικά. Και μου αρέσει η αλλαγη γιατί μου αρέσει να παίζω και εγω επιθετικά με Lucio δεν θέλω να κάθομαι τέρμα πίσω και να χαζεύω απο μακριά το ξύλο.

Δημοσ.

η ομαδα του Jeff αρχιζει να γινεται χειροτερη απο αυτην του πιτσαδορου. πριν δυο βδομαδες η μονιμη δικαιολογια τους για την αναιρεση των nerfs της Ana ηταν "we want to take things slowly".

Tωρα τσακιζουν τον Lucio και αλλαζουν τελειως το playstyle του με δεκαδες αλλαγες σε ενα patch μονο. τετοιες αντιφασεις δεν ειναι καλο σημαδι για το μελλον του παιχνιδιου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...